Móda v Praze

Profilova fotka
Ahoj holky, zajimalo by me, co povazujete v Praze za dobre butiky. Mam znameho z Indie, ktery prave zalozil svou novou modni znacku a chtel by sem prorazit - jenomze se ptal te nespravne. Moda me nezajima, nakupovat chodim jenom v nouzi a do osvedcenych obchodu :) Slibila jsem mu, ze se zeptam, kde by to mohl zkusit ... mate nejaky tip?
Odpovědět
Moc to nechápu...Pokud kamarád založil vlastní modní značku, tak k čemu mu budou informace o buticích v obchodě, at prostě otevře obchod a je to ne? =-) Jinak v Praze a celkově v CR podle mě žádné extra dobré butiky nejsou... Jakého stylu je tak nová modní značka tvého kamaráda?
Odpovědět
ježiš ted to po sobě čtu, samozřejmě jsem chtěla napsat "k čemu mu budou informace o buticích v Praze" :-D a taky bych ještě doplnila, že teda tady u nás moc extra butiky nejsou, spíš průměr a pokud už jsou dobrý, tak jsou nechutně předražený...
Odpovědět
Profilova fotka
No, on zije v Indii .. takze zakladat tu obchod ted asi nebude, chtel by nabidnout tu svou znacku nekam, kde by mohl trosku prorazit ... a ja teda fakt o nicem nevim :)) Tak jsem mu slibila pomoct aspon takhle, ze se zeptam. Chtel by tam poslat / donest svuj katalog, ale netusim, jestli se takhle tady da neceho dosahnout, jestli by nejaky ten butik vubec mel zajem prodavat zbozi uplne neznamyho navrhare.
Odpovědět
jo takhle, no tak to je ale třeba taky napsat, jaký styl to je, pokud jde o indickou modu tak ji těžko může nabízet v butiku, kde se prodává třeba Versace, že... tak ať to zkusí a uvidí, asi tu nenajde nikoho, kdo by mu vyloženě poradil...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?