Mladé maminky

Profilova fotka
Ahojky, tak mě napadlo založit téma o mladých maminkách, nebo těch co planují mimi v nízkém věku. mě je 20 a rada bych si popovídala s dalšími holkami ... :) tak se připojte, nebo opravdu jsem takova rarita?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky rarita rozhodně nejsi, mě je 22 a máme holčičku ( 2 roky ). Byla plánovaná a povedla se hned napoprve. Letos v říjnu nám šla za družičku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A jak se tvářilo okolí? a studovala jsi u toho? moc ti závidím...
Odpovědět
Profilova fotka
No chodila jsem do čtvrťáku, a okolí - bylo to hroznýýýýýý. do té doby než byla malá na světe :-) Maturovala jsem když byly Terce 3 měsíce. Ale s rodičema to byla hrůza a všechno takový jiný, než když celá rodina čeká na přírůstek :-(
Odpovědět
Profilova fotka
a to bylo dítě plánované? promin že se tak ptam, ale mam dilema :o)
Odpovědět
Ahojky, já budu maturovat v květnu a miminko bych si moc přála, ale všichni kolem mě mi pořád říkají, že bez školy prostě nejsem nic :-(. Jsem na gymplu, takže vážně nic mít nebudu, žádné zaměření :-S, měla bych jít na vysokou a pak ještě do práce na nějaký ten rok, jenže to by bylo rázem šest let a to fakt čekat nechci :-(. Zlatunko, jak jsi zvládla učit se k maturitě po porodu s takovým škvrnětem? To tě tedy obdivuju :-).
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, a mas staleho přítele? ja sem v druhaku na VS a vsichni mě odsoudili už jenom když sem se vdávala. a vsichni maji kecy jakože snad nejsem těhotna atd, a že doufají že dlouho nebudu.... ;-(
Odpovědět
Dreana: Ano, přítele mám, jemu k miminku "stačí", když budu mít maturitu a chtěl by taky :-D. Za svatbu je mi fuk, kdo si říká co chce... (pro něj by stejěn důvodem ke svatbě bylo až to miminko :-D) Moje nej kamarádka se vdala ve třeťáku na střední a taky si dodnes všichni myslí, že je těhotná a prostě nedokážou pochopit...
Odpovědět
Profilova fotka
tak to manžel by chtěl taky, a říka že jsem "blba" že si dělam hlavu z okolí, ale mě to moc moc trápí...
Odpovědět
No mě trápí spíš to, že mají s tou školou pravdu :-(... Ale šest let fakt čekat nevydržím :-p...
Odpovědět
Ahojky holky, ja jsem taky ve druháku na VŠ, občas taky mívám už takové ty tiky jakože chci už miminko. S přítelem jsem už 4 roky, bydlíme spolu ale člověk si myslím musí ujasnit své priority - takže já určo chci dodělat školu a najít si práci - potom klíďo. Jen pro svůj pocit chci mít to zázemí a to, že "něco" už jsem. Dnes je vzdělání důležité. Nevěřím sil, že bych zvládala školu i mimi - i když moje mamka mě měla v 21 a to byla na začátku VŠ, neměla ještě ani bakaláře a nakonec to dodělala a je z ní ing. Tak už jen kvůlí ní chci tu školu dodělat.
Odpovědět
Ahoj holky, kam tak spěcháte? ;-) Mne je 30let a máme 3letou dcerku a mám pocit, že to bylo tak akorát porodit ve 27 letech, možná bych i o trošku počkala, nečekali jsme že se to podaří hned za 2měsíce :-). Dostudovala jsem, pracovala, pak s přítelem hodně cestovala, pařili, užívali si, pořídili jsme si bydlení, trošku zajistili budoucnost a pak teprve začli uvažovat o dítěti. Tím nechci nikomu říkat, že tento postup je správný, jen to že potom s dítětem je vše o dost složitější. Zlatunko, tebe obdivuju, že jsi s bříškem a miminkem dostudovala, máš můj velký obdiv. Určitě to bylo dost náročné. Holky, moc vám přeju, aby jste se správně rozhodly a jestli si myslíte,že už je váš čas a že jste schopni zajistit dítěti vše co potřebuje, tak nevhájete, je to báječný mít mimčo :-)
Odpovědět
Andru : přesně takhle to chci mít jednou taky - jen teda možná kolem těch 25 si myslím, že je ten pravý čas x-)
Odpovědět
Článek se načítá
Orchydey, ten správný čas má každý jiný, na každého to přijde jinak, každý potká toho pravého otce svých dětí v jiný čas.... :-D Na mne třeba ve dvaceti mateřské pudy nešly ani náhodou, i když jsem měla vážný vztah s bývalým partnerem....možná to ale bylo tím, že on nebyl nakonec ten pravý...a možná i tím že to bylo na mne vážně brzo a sama jsem se cítila spíš puberťákem než někým kdo by měl vychovávat dítě...proto jsme si pořídili psy a bylo hned o co se starat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
to emmili: no pokud mas gympl tak asi mají, ale tak da se studovat potom, třeba až mu budou dva roky, a když da ruku k dílu i manžel :) to andru: to ano, ale to lidi říkaly i s manželstvím že není kam spěchat a ja sem vdana pul roku a je to mych nejlepších pul roku v životě. ... a mam pocit že mě kus chybí...
Odpovědět
dreana, vážně si myslíš, že se dá studovat s 2letým dítětem? můj partner má denně pouze 5h práce, jinak je pořád s náma a i přes to nemám téměř čas na nic, večer oba odpadáme únavou z toho našeho draka, který si ani chvilku nechce hrát sama, pronásleduje nás i na záchod a to je můj přítel velice vzorný tatínek, když mám chvíli tak se musí uklidit, uvařit, taky něco obstarat, nedovedu si představit, že bych se po nocích učila, když to dráče zase v 6.30 vstává... Možná s 3letým dítětem se dá studovat když už začne chodit do školky.... Dreana, manželství je sice silné pouto, ale nijak tě neomezuje, můžes ho kdykoliv ukončit,určitě je skvělý pocit být manželkou, ale být matkou je zcela o ničem jiném,....to už je prostě navždy....a jestli nemáš podporu v rodině a manželovi, tak je to velice náročný.
Odpovědět
Profilova fotka
nevím jestli se to dá, dítě nemam, ale rozhodně je to lepší než studovat s uplnym miminem... ale posoudit to samozřejmě nemuzu,,, mam podporu v manželovy.. a velkou. a v rodině ne.. a víš v čem je moje manželství tak skvěly? protože to beru jako velmi silné pouto, ktere se jen tak ukončit neda, proto se mi velmi líbí...
Odpovědět
dreana, to je skvělý že máte tak silné manželství, moc vám to přeju :-) určitě si dítko budete užívat všemy doušky. Tak já jdu do peřin, dobrou noc.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky, me je 22 a od noveho roku planujeme take snazilkovani na mimi, pojdte pokecat www.modrykonik.cz tak jsou temata s mladymi maminkami a podobne:)
Odpovědět
Profilova fotka
rada bych tam sla, ale nemužu tam nic takového najít...
Odpovědět
tak ja se pridavam :-) jsem v druhaku na vysce a hrozne bych si prala se tak za rok snazit o mimco :-) tak doufam, ze to vyjde...myslim si, ze mimco u skoly neni zas takovej problem :-) ale samozrejme zalezi jako kdo studuje skolu.u nas neni problem si na skole zaridit, ze clovek chodi v podstate jen na zkousky a pres semestr napise par seminarek...je fakt, ze mam oporu i v rodine. nasi nemaji pevnou pracovni dobu a vim, ze kdykoliv by byl problem, tak jim mimco muzu soupnout..tim nechci rict, ze bych ho tam chtela porad odkladat, ale clovek proste samozrejme potrebuje obcas pohlidat...jinak proc chci tak brzo a pri skole...strasne me desi predstava byt 3 roky jen doma a hloupnout.bych trpela, kdyby se moje slovni zasoba zuzila na kakat, papat, hajat. coz kdyz clovek studuje, tak se mu to samozrejme nestane :-D no a taky si rikam, ze kdyz zjistim, ze to s uplne malym miminkem nepujde, tak na rok proste skolu prerusim a pak hura pokracovat :-) treba se seredne mylim a bude to tezsi, ale rozhodne to chci zkusit, tak uvidime :-)
Odpovědět
Ahoj holky :-) Je mi 23 a máme dvouletou dceru ;-) Všichni na nás hleděli, že už chceme miminko, ale prostě jsme oba s manželem zjistili, že bychom si ho oba moc přáli a povedlo se...Já jsem teda byla po škole ještě rok v práci, nedovedu si představit, že bych s mimčem studovala (zlatunko máš můj obrovský obdiv ;-) ). Je to krása být maminkou, když máte partnera, který to cítí stejně jak vy a je schopný se o rodinu postarat a rodina je pro něj to nejdůležitější ;-) Moc vám to všem přeju, když se na to cítíte, tak není co řešit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
to butt: ahojky, no tak ja bych si to bohužel při škole dovolit nemohla a to je spatny... :o( protože studuju UK, přírodovědu, a tam jsou i laborky a tak, a tam bych jako těhotna nemohla, ani jako kojící, prtoože pracujete s nebezpečnými chemickými látkami. Takže ani na rok přerušit nemužu,¨...
Odpovědět
dreana: to je presne to na co jsem myslela, ze kdyz nekdo studuje skolu takovyho typu, tak to nejde, pze v te skole proste musi byt...:-( a jeste blbejsi je, ze nemuzes ani jako kojici :-( tak moc drzim palce, at se ti podari vyresit co nejlip ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no ono jediny řešení je počkat, ale moc moc mě to sžírá, připadam si nenaplněná
Odpovědět
dreana:ja uplne vim o cem mluvis, mam uplne stejny pocity..proste nenaplnena..akorat s tim rozdilem, ze snad mi to vyjde i u te skoly..a teda musim rict, ze se strasne bojim toho, ze treba nebudem moct deti mit..to jsou moje nejhrosi nocni mury :-)
Odpovědět
Profilova fotka
to butt: to moje taky, hrozně se bojím, adopci odmítam, a život bez dětí by se mi vůbec nelíbil...
Odpovědět
butt:hej musim rict, ze se mi ulevilo :-D jsem si uz zacinala myslet, ze su divna, ze takhle premyslim :-D ale ja teda vim, ze kdybch nemohla mit vlastni, tak bych adopci asi zkousela...ale vlastni je vlastni....
Odpovědět
Profilova fotka
ja bych adopci nesnesla, myslím že bych to nezvládla, ale je zbytečný takhle přemýšlet, třeba to vyjde hned... pořád si říkam že by bylo super otěhotnět "omylem" bylo by to vyřešený :o))
Odpovědět
Ahojik, tak ja se pridam do diskuse. Jsem z tech, ktera by chtela miminko brzy, ale zel jsem si take vybrala obor, ve kterem to nepujde jeste minimalne pet let. Studuju medicinu...
Odpovědět
ja jako nevim, esi bych to zvladla, ale asi bych se o to pokusila, jakoze to nechci rovnou zavrhovat :-) a otehotneni omylem bych teda taky brala :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?