Milostné dopisy. Fungují ještě v této době?

Píšete nebo dostáváte milostné dopisy, vzkazy nepo psaníčka? Věří se na to ještě v téhle době? Myslíte si že, může "fungovat " milostný dopis přes e-mail nebo musí být psaný perem na papíře?
Odpovědět
buli vůbec mi si posíláme milostný psaníčka v sms :-D
Odpovědět
Profilova fotka
buli - no obávám se že dnes se na to už moc nehraje, zvlášt´v době mobilů a internetu :-) ale my s mym mužem na to hrajem :-D - teda aspon jednou za rok - na naše výročí dostává přáníčko s malym mil.dopisem ode mně a na vánoce dostávám přáníčko s mil.dopisem já od něj x-)
Odpovědět
ahoj my si dopisy pišem docela často -teda ne typické dopisy třeba když jsem ještě pracovala (tet sem na MD) tak se nam stávalo že jsme se míjeli třeba on noční a ja raní nebo ja šla na odpolední a on měl raní atd ale vždy jsem našla když jsem s prace přišla malý vzkazík par věd jak se měl co dělal atd a ja mu psala taky samo sme si mohli zavolat viděli jsme se doma ..ale stejnak bylo to moc krasne..tet když jsem na MD si sice tak často nepišem jako dřív ale taky tak jednou za 14 dní mi napiše par věd a ja jemu taky třeba rano jak přijde po noční ja spím ale nachystam mu snídani a ktomu dam nějaká malý dopisek a on mi nechava psanička třeba naposledy nechal v autě ikdyž jeho PS:nezapomeň natankovat lasko miluji tě no ale piše i romantičtější... :-D
Odpovědět
Kdyz jsem byla na studijich v cizine (rok), taxme si posilali pohledy. Bydlela jsem ve velkem meste a cely jsem ho vybrakovala a pravidelne kazdy tyden kupovala horu pohledu. Posilala jsm kazdy tyden jeden, nebo i dva pohledy cely ten rok, takze si umite predstavit ten pocet, co se nam pak doma sesel i s pohledy od neho :-D bylo to romanticky, cekala jsem vzdycky, az prijde posta. To napeti bylo pekny.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak muž na tohle opravdu není, ale něco přeci jen mám. Ze začátku vztahu, když jsme spolu ještě nebydleli, koukali jsme na sebe přes webové kamery a psali si opes ICQ. A miláček jednou vystřihl srdíčko z papíru a napsal tam "miluji tě" a ukazoval mi to do té kamery. Po dlouhé době, když jsem se tam přistěhovala, našla jsem ho v papírech na stole. Mám ho schované na památku x-).
Odpovědět
Profilova fotka
Jó, když byl drahý na základní vojenské službě, to jsem dostávala nádherné dopisy...četla jsem je snad stokrát za sebou... :-) I nějaký ten erotický se našel, bylo to super :-D Teď už to tak není, ale uvítala bych občas nějaký hezký vzazík, jenže to se mám načekat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
když byl manža pracovne v Nemecku, tak jsme si psavali. Zavedla jsem to ja, pak se chytil. takze krome mailu a smsek i normalni dopisy. jsou o necem jinem nez maily, jsou takove bliz srdicku. ted mi pise treba jen vzkaziky k vyroci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
urcite, kdyz jsme byli od sebe, tak i mimo maily, sms a telefony jsme si posilali obcas dopisy, takovy ty co clovek pise v posteli a fakt do toho vklada dusi..., ted si taky obcas pisem vzkaziky, kdyz se minem a je to mile
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda, s prvnim pritelem jsme fungovali hlavne na dopisech (kdyz byl jeden z nas na dovce ci ja 2 mesice pryc na brigade). Psali jsme si temer kazdy den. Bylo to nadherne. Soucasny pritel mne prekvapuje jinak-pise basnicky,ktere mi nechava ruzne po byte (treba v mem oblibenem CD ci pod polstarem). Take mi venoval knizku k vyroci se vzkazem-krasne. Prvni versovany dopis mam schovany a nosim u sebe v penezence. Ted ty versiky trochu opadly-resp.se presunuly do SMS a meiliku.Je to fajn,ale neni nad rucne psane ;-)
Odpovědět
My jsme si snad první 4 roky psali básničky v sms, myslím že jsem si nějaký i přepisovala, ale už nevím kde jim je konec...a když byl můj miláček na vojně, napsal mi asi 2 dopisy, měla jsem je pod polštářem a četla taky furt dokola...no jo, to byla romantika...máme se rádi pořád stejně, i po 8 letech, ale dopisy a básničky v sms už nepraktikujeme...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?