Mazec

Profilova fotka
http://www.stream.cz/video/612898-dru...
Odpovědět
Aspoň vidí jakou ..... si vzal :-( Ještě ji měl pleštit aby měla důvod brečet :-D
Odpovědět
Já bych tu reakci moc neodsuzovala (sice jsem neslyšela zvuk, ale jen to viděla) - myslím si, že spíš nevěsta byla dost v šoku. Podle mě jí nešlo o to, že má "zkaženou" svatbu.
Odpovědět
Profilova fotka
Hrozný video :-( to bych fakt na vlastní svatbě zažít nechtěla :-(
Odpovědět
@kasenka113 úplně v tom vidím některé slečny z beremka :-D Takový je život, pro někoho je důležité co kdo řekne a pro někoho ne..
Odpovědět
Teda chudina družička. Vůbec ji nemohli probrat :-( Příšerná reakce nevěsty.
Odpovědět
@krizecek a podle čeho soudíš, že jí šlo o to, že jí někdo zkritizuje svatbu? :-|
Odpovědět
Nevěsta se lekla, v leknutí a v šoku člověk reaguje v 98 procentech jinak. V šoku, který se nejspíš dostavil - protože nevěsta nečekala, že by se něco takového mohlo odehrát - svatbu si představovala perfektní, bez chybicky, vše probíhalo podle plánu - ale družička sebou sekla, lidé reagují většinou jinak, než by se očekávalo - tedy že se vrhne ke družičce a bude se zajímat o její zdravotní stav. Není to nic zavrženíhodného, jen individuální reakce lidského těla. Tak jak má každý člověk stovky jiných názorů, tak má každý člověk jinou reakci na stresovou situaci.
Odpovědět
@skatach souhlas naprosto... kdo ví, co se v té nevěstě odehrávalo. Nevím no, myslím, že někoho odsoudit, je hrozně jednoduché :-)
Odpovědět
hej týjo, chudák nevěsta. asi bych taky začala brečet, protože bych se děsně lekla. Tak ji hned neodsuzujte, byla nervózní a pak v šoku, si to zkuste, jak vyskočíte, když vás někdo vybafne a ona stojí a družička, kterou určitě moc miluje, si dá pěkně do hlavy o oltář... nechápu třeba reakci verusak87, schovávala se za ženicha, byla v šoku, ne? třeba nemá ráda krev, nebo co žejo... facku by zasloužil leda někdo jinej, pochybuju, že nevěsta brečela kvůli zkažené svatbě(to jí ani svatbu zkazit nemůže), prostě se z toho po*rala. no..
Odpovědět
Profilova fotka
taky bych tu reakci neodsuzovala, když se člověk lekne, reaguje jinak než normálně a každý jsme jiný, neodsuzovala bych to i když třeba někdo reaguje jinak než já
Odpovědět
Jo jo, někdo nemůže vidět krev, omdlévá u zubaře.. Chudák, lekla se, každopádně to nevypadá na lhostejnou reakci jak když sebou padesátiletá paní sekne ve vedru v šalině (Vlastní zkušenost - šalina plná lidí, paní sebou sekla...3 z nás jí šli pomoci, ostatní se přesouvali na opačný konec, případně akorát blbě čuměli. Kdybych na jednoho neukázala prstem a neřekla mu Ty zavoláš sanitku, tak bude blbě čumět dál. Lidi jsou dnes hrozně lhostejní, co kdyby se to stalo jejich mamince? - omlouvám se za slovní průjem, ale fakt mě to štve) jinak tedy doufám, že svědkyni se nic vážnějšího nestalo a svatba se uskutečnila ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Ty jo, sekla sebou fakt drsně, i když jsem to čekala, stejně jsem se lekla, co teprve nevěsta. Ty, co jí tady odsuzujete za "nepřijatelné" chování, tak si zkuste představit sami sebe na jejím místě, jak stojíte, plné očekávání, posloucháte svatební slib svého nastávajícího a najednou křach...rána jak z děla a družička se vám tam skácí k zemi, navíc to nevypadalo nijak pěkně, dost ošklivě se bouchla, lekli se všichni a nevěsta určitě taky, já bych beztak brečela tež z toho šoku :-(
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@verusak87 Promiň, ale myslím, že nejsi zrovna znalec lidského chování - nevěsta rozhodně nemyslela na sebe a svou zkaženou svatbu. Byla prostě v šoku, souhlasím tady s ostatními. Reagovala naprosto přirozeně - když mi před očima omdlela sestra, taky byla moje první reakce pláč (byla tam i doktorka - ta jí zrovna desinfikovala ránu) a taky jsem nebyla schopná nic dělat.
Odpovědět
Profilova fotka
Já třeba tu nevěstu i chápu....když můj bývalý kdysi dávno prosedl skleněný stůl a pořezal si hodně ošklivě záda, tak jediný co jsem byla schopná v tom šoku udělat bylo poskakovat a hulákat "co mám dělat, co mám dělat"..on byl v poho a že prej mám zavolat záchranku, do reality mě vrátila až paní na telefonu....
Odpovědět
Asi bych se zachovala stejně jako nevěsta. Leknutí v tak vypjaté situaci, to musel být hrozný nápor na psychiku a stres se musel nějak vyventilovat. Normální obranná reakce organismu, nic víc v tom nehledejte.
Odpovědět
Nevidím důvod, proč by jí měl pleštit, to teda fakt ne, Zřejm se lekla a byla v šoku. Nikdo jsme se nedostali do té situace, takže nemůžeme soudit. Já bych asi taky brečela :D mě vezme všechno ..
Odpovědět
Bože, chudák nevěsta! Nikdo neví, jak by ve stresové situaci zareagoval. Pro nevěstu to je mimořádná chvíle, už tak obřad mohla prožívat a nejspíš prožívala hodně silně, a do toho jí za zády omdlí její nejbližší kamarádka nebo sestra...
Odpovědět
Pamattujete na pořad Natočto? Vím, že omdlívajících na svatbách tam bylo opravdu hodně, nevěsty a ženicha nevyjímaje.Tato ale spadla dost tvrdě
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?