Máte zkušenosti se Slevoman, Bezvasleva, Skrz?

Náhodou jsem s manželem narazila na uvedené netové adresy, kde mají docela zajímavé akce, pobyty atd. za výrazné slevy. Zaujalo nás to, ale přece jen máme obavy, abychom nenaletěli. Zvlášť když se platí předem bankovním převodem za nějaký "cár papíru", se kterým se pak člověk obrátí až na poskytovale služby. Proto prosím o sdělení zkušeností s uvedenými i jinými net.obchody. Určitě jich je více, všechny jsem nechtěla vypisovat.
Odpovědět
Profilova fotka
@meandra, já tam nakupovala několikrát... většinou přes Slevomat.cz a Berslevu.cz. Fungovalo to bez problémů. Pošleš peníze, přijde ti info e-mail, že sleva se aktivuje, až to koupí určitý počet lidí (jinak se peníze nestrhnou), nebo když už je to aktivní, tak přijde potvrzení o zaplacení a tzv. voucher (s jedinečným kódem), který předložíš, až budeš službu uplatňovat, nebo vyzvedávat vybrané věci ;-) . Určitě je dobré číst diskuze pod nabídkami... třeba aby vybraná restaurace nebyla na druhém konci Prahy, nebo nebylo časový limit jen měsíc, kdy můžeš kupón využít apod.
Odpovědět
@berynka díky. Ten slevoman shromažďuje akční slevy různých portálů, takže pak ve výsledku člověk ten voucher kupuje pokaždé od někoho jiného. Co jsem četla, tak to jde převodem peněz, anebo oni sami si odečtou z účtu v případě, že sleva bude aktivována. Z toho mám strach, oni budou chtít č.účtu a sami si strhnou ? Nebo, kde budou ty peníze "viset" než se sleva aktivuje ? Ještě nikdy jsem takhle nenakupovala, tak bych to potřebovala vysvětlit do detailů, než něco někde odkliknu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@meandra, víc ti asi neporadím, já totiž vždycky kupovala, až když byla nabídka aktivovaná. Tak to bylo jako běžnej nákup třeba v e-shopu ;-) . Platila jsem kartou, vypisováním těch čísel, co jsou na ní (číslo účtu se tam nepíše) a jde to i příkazem k úhradě.
Odpovědět
Profilova fotka
@meandra, ano, mělo by to tak být, že dokud ta sleva nezaktivuje, tak se peníze nestrhnou ;-) .
Odpovědět
Tak moc děkuju za informace. Časem dám vědět, jak jsem dopadla. Jestli mám voucher, nebo peníze, anebo nic :-p ;-)
Odpovědět
Já mám zatím jen dobré zkušenosti se zapakatel, slevomat, vasesleva, pumba, vykupto, primasleva, mydeals, dealbook.. :-) Vouchery vždycky dorazili a v poskytnutí služby taky nikdy zatím nebyl problém ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já koukám na Slevín, tam jsou též všechny slevy pohromadě. Nakupovala jsem už několikrát, před Vánoci jsem tam pořídila nějaké dárky, nedávno jsme byli na večeři, hodně využívám nabídek do kaváren, teď jsem si pořídila voucher na solárko... Neměla jsem s nikým žádný problém, někde se dá platit i paypelm, což upřednostňuji nebo z účtu na účet. Zadávat přímo údaje z karty se mi moc nechce, jelikož za poslední 1/2 jsem si musela 2x bloknout kartu kvůli rizikovým transakcím (ale ne kvůli slevám, byli to zahraniční platby). Voucher předložím, kde ho uplatňuji a je to, vše vždy bez potíží... U mě je to celkem mor, každý den koukám, co je nového :-D
Odpovědět
Ahoj holky, mě na tyto různé slevy nalákala kamarádka. My je poprvé vyzkoušeli ve Francii, kde jsme pár měsíců žili a zašli si na sushi. Myslím, že je to fajn, ty firmy si chtějí získat zákazníky a je pravda, že když budu spokojená, tak tam klidně zase zajdu i za vyšší cenu. Osobní zkušenost je nejlepší! Mně se nejvíc líbí webovky skrz. S manželem jsme si objednali pobyt na horách a já teď pedikúru. :-) Naštěstí jsem byla teď bez práce, tak jsem na tom nebyla ulítlá, no snad se to nezmění! :-D
Odpovědět
Mně se právě taky nechce zadávat údaje z karty. Upřednostňuju z účtu na účet, ale to ne všude jde. Připadá mi to hodně rizikový dát číslo karty a oni si strhnou ..... Abych se pak nedivila. Ale ty slevy jsou tak lákavý, že se tomu nechce věřit. Určitě to zkusím.
Odpovědět
platím všude kde je to možné kartou online, nestane se mi něco takového, jako překlep u VS nebo čísla účtu. Udělala už jsem desítky a desítky transakcí, platební brány jsou bezpečné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?