Máte zkušenosti s přípravkem Gynex?

Profilova fotka
Chci,aby se moje tělo vyčistilo od antikoncepce než se začneme se skoro mužem o mimčo, tak sem ji vysadila...Myslíte, že mi gynex pomůže s vyčištěním děla od antíků?
Odpovědět
Profilova fotka
Mě osobně gynekoložka říkala, že naše tělo je nejvíce plodné hned po vysazení antikoncepce i to všude píšou, že není nutné tělo čistit. Je prý dobré nechat jednou odmenstruovat a pak hurá na to ;)
Odpovědět
@kristka00 S čímže ti má pomoct?
Odpovědět
Profilova fotka
@amy01 K pročištění těla a co jsem vyčetla tak by měl pomoct i s plodností..:) K pravidelnému menses....Jinak tohle výcuc z článku toho hlavního k čemu prospívá: Gynex ovlivňuje především dráhu početí, plic, srdce, žaludku, tří zářičů, močového měchýře, opasku, jinovou pojivovou dráhu, a tím i problémy, které se vztahují k jejich nedostatečné funkci. Například se špatnou funkcí dráhy početí jsou spojeny především problémy v oblasti podbřišku. Gynex pomáhá při gynekologických potížích zánětlivého a hormonálního charakteru, premenstruačních tenzích, poruchách cyklu, ormonálních poruchách, výtocích, zánětech vaječníků, návalech, uzlinách v prsou souvisejících s poruchami menstruačního cyklu nebo při jiných klimakterických potížích. Je vhodný v období přechodu při osteoporóze, harmonizuje činnost hypofýzy, epifýzy, brzlíku, štítné žlázy, slinivky, nadledvinek, vaječníků. Zlepšuje stav kůže a plic, kazivost zubů, záněty kloubů. Pomáhá při zánětlivých stavech žaludku.
Odpovědět
Profilova fotka
@terundaberunda No jestli je to tak jak říkáš ty, tak tomu nechám volný průběh a nic do sebe cpát zbytečně nebudu..:)
Odpovědět
Profilova fotka
@kristka00 Jen mi teda po vysazení doporučila myslím, že zeleň listovou třeba v tabletkách... to by ti poradila tvoje gyndařka... Jo nestresovala bych se žádným pročištěním a šup na to, taky to tak po svatbě uděláme... :) Přeju hodně štěstí!!! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@terundaberunda Taky to plánujem až po svatbě, protože s balónem se vdávat nechci.. :-D Po svatbě na to "skočíme" :-D Taky přeju hodně štěstí ať se Vám to podaří.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já vysadila antikoncepci ze zdravotních důvodů. Byla mi doporučena kyselina listová. A ještě ten měsíc jsem otěhotněla :-) Taky mi dr říkala, že po vysazení HA je ženská nejplodnější.
Odpovědět
Profilova fotka
@ammy001 souhlasím, také jsem slyšela od doktorky to samé, že stačí vysadit a můžu hned otěhotnět, dokonece je prý vyšší pravděpodobnost :) vysalila jsem antikoncepci po devíti letech a zjistila , že se moje tělo musí nejprve naučit zase fungovat samo... že bez HA nedokážu menstruova, tak jsem byla na injekci a pomalu se mi začíná cyklus vracet do normálu, i když cykly jsou zatím ještě dost nepravidlené a dlouhé, tak uvidíme...
Odpovědět
Profilova fotka
@lalam byla jsem ráda, že si pročistím tělo před svatbou. Mimi jsme chtěli až po svatbě. Jenže malá chtěla k nám dřív :-) tak jsme museli svatbu odložit :-)
Odpovědět
@kristka00 Šlo mi o to vyčistění "děla od antíků"...jaksi nechápu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@amy01 Tím myslím pomoct tělu se vyčistit od toho "sajrajtu" co do sebe člověk cpe několik let.. Ale už jsme to tady s děvčaty celkem pořešily, že to ani není třeba , že si tělo poradí samo :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?