Máte zkušenosti s dovolenou na Bora Bora, Tahity,..?

Ahoj. Moc rádi bysme se s přítelem chtěli podívat na Bora Bora. Bohužel se tam letí 24 hodin, je tam jen snídaně, strašně draho, a na pár dní by jsme tam fakt nechtěli, min. na 14dní :-| a min.300.000Kč za to dát...tak to bysme se opravdu plácli přes kapsu!!!!! :-S Byla jste tam některá? kde?? na jak dlouho?? na kolik vás to, prosím, vyšlo??? s jakou cestovkou???
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Verčo, plánujeme Polynesii, Melanesii a Mikro...ale už teď víme, že tam pojedem tak za rok a půl, protože to bude opravdu hodně finančně náročný a mezi tím jedeme do Afriky. Nejlepší je neletět přes USA na Hawaii, ale přes Fidji. Tam stojí letenka cca 40 000 a potom cca dalším 50 000 - 100 000 podle toho co si představujete, jaké ubytování, jaké atrakce a hlavně jak moc budete lítat mezi jednotlivými ostrovy. (Mluvím o 3 týdnech, protože méně nemá i z hlediska časového posunu smysl.) Neletěla bych přes cestovku, letěla bych sama na vlastní pěst, průvodců je opravdu hodně a myslím, že se dá všechno dopředu dost zařídit. Cestujeme takhle docela dost a vždycky to klaplo x-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
julien: a umíte poradne anglicky nebo jiny svetovy jazyk??? My bysme se asi bali tam jet na vlastni pest..i kdyz to vyjde urcite lacneji:o( Preji vsem Veselé Vánoce;o) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Verčo, no, angličtina je fakt základ, to je pravda...ale myslím si, že cestování na vlastní pěst je určitě dobrodružnější a nemačkáš se v hotelu s německejma turistama ;-) Záleží na Tobě, ale zkus se napojit na nějaký cestovatelský server a vyptat se na radu někoho, kdo tam už byl. Teď mě z hlavy napadá "hedvabnastezka.cz" ale takových serverů bude určitě víc.
Odpovědět
Profilova fotka
safovaverco na bora bora jsme meli letet letos ale odradil nas prave ten dlouhej let tak snad priste az bude vic casu, jinak si muzes pres internet najit kancelar primo tam a oni ti pomuzou zarizovat, i kdyz podle me bohate staci si najit pres internet hotel, zas tak moc jich tam neni, rezervovat a pak si sami koupit letenku ;-)
Odpovědět
kdyby to bylo jen do Itálie..do evropy...to se člověk klíďo vydá na vlastní pěst...ale takovou dálku...ale obdivuji ty, co jeli:o) 8-) a v jakém hotelu jste byli?na jak dlouho? mohu se zeptat na kolik vás to vyšlo???odkud jste letěli???
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte holky, my byli na svatebni ceste v Nove Kaledonii. Polynesie nas odradila tim, ze je to hrozne zamereny na luxus. A vedle tech nacancanejch hotelu tam zijou lidi v naprosty bide :-| Takze pry v Polynezii neni zas tak bezpecno a v jednom pruvodci psali, ze pry tam neni ani moc pisecnych plazi, pac je to vsecko koralovej utes. Tak jsme jeli do ty Novy Kaledonie. No let je dlouhej, ale da se krasne prezit a kdyz se leti pres Bankok, tak se i ten casovej posun da krasne zvladnout, pac cestou tam je to horsi, ale to za 3 dny dozenete. A cestou zpatky to je jako byste si dali pul dne lazo plazo v postylce :-D Jinak zeme se nam libila hrozne moc. Vsude elektrika, mily lidi, kdyz clovek vytahl drazsi fotak nemusel se bat, ze mu ho nekdo okamzite clohne. My treba zapomneli zamknout auto, vsecky batohy viditelny a vratili jsme se za hodinku a vsecko tam bylo. No draho tam je ale taky no... My jsme si zajisitili jednu "cestovku" na miste. Oni se ale specializujou spis na takovy ty turisty co maji radi sporty a prirodu nez na ty, kteri si chteji valet sunky v 5 hvezdickovym hotelu, takze to nam nadherne vyhovovalo, pac jsme mohli spat ve stanu a tudiz poradne usetrit! Tekouci pitna voda je tam taky vsude (mimo jine i v rekach!) a zadna hnusna brebera ani smrtelny pavouci nebo hadi. Proste uzasny ! No mluvili jsme francouzsky, kdyz jsou to francouzsky zeme. S anglictinou bychom se u mistnich asi moc nechytli :-N Jo a jak uz tu nekdo psal, na Novou Kaledonii to chce taky minimalne 3 nedele. My meli 4 a projeli jsme to hopem. Ale videli jsme vsecko : koralovy utesy, bile, oranzove a cerne plaze, lesy, udoli, doly, reky, ostrovy... Na Maledivy bych taky jednou rada jela, nez se potopej. Ale to si musime radne nasetrit =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky také bych letěla na Maledivy hned, loni jsme byli na Hawai a to byla pohádka, letěla bych tam po zásnubní cestě i na svatební ael bohužel tolik ted nenašetříme:(no ale let to byla katastrofa 35 hodin, protože nám uletělo letadlo hned z Londýna tak jsem trávili noc v LA na letišti fakt šílené! pak jsem dva dny čekala na kufr:((((
Odpovědět
Profilova fotka
kulicka může se zeptat na kolik vás to vyšlo na ty 4 týdny, když jste takhle jeli sami:-) díky
Odpovědět
nová kaledonie?? tam jsou jehličnany, ne?? a hned u toho blankytné jezero....je to ono???:o)
Odpovědět
pandulka • 1. únor 2008 ve 13:51 Zdravim vsechny nevesty i vdane pani ;-) chci se zeptat jestli jste nekdo nebyl na svatebni ceste na Bora Bora, pripradne jake mate zkusenosti???Nevite o nejake podobne lokalite, kde by se take dalo bydlet v tech chaloupak na kurich nozka nad vodou??Diky moc za info!!! x-) miamia • 1. únor 2008 ve 14:28 pandulko jeste na maledivach se v tech chaloupkach hodne bydli ;-) murynka • 1. únor 2008 v 17:02 pandulka-i v Egyptě se dá bydlet na nožičkách nad vodičkou :-D miamia • 1. únor 2008 ve 20:11 ja myslim ze tech mist bude fakt hodne, bora bora bude urcite dobry kdyz tam jezdi i slavni a bohati ;-) nas odradil ten dlouhej let nene28 • 2. únor 2008 v 09:55 jeee tak to bych si nechala libit. neni nic dle knih katalogu a internetu co bys tam postradala... korme snehu :-D a knedliku :-p petuli80 • 2. únor 2008 v 10:05 Ahoj holky! Pracuju v cestovce, tak hodně slyším ohlasy na různý věci a co se týče těch bungalovů nad vodou - často u nich bývá stojatá voda, a navíc je tam vždycky vyhrazené právo, pokud není příznivé počasí, zakázat klientům vstup do vody z terasy jejich bungalovu, z bezpečnostních důvodů. Třeba na Maledivách jsou v mnohem větší oblibě bungalovy na pláži, třeba s venkovní sprchou... Nechci tě pandulko odrazovat, jen to zvažte, nadvodní bývají také dost předražené a nebývají v ideální poloze na ostrově... Záleží na vás, pro co se rozhodnete. Dobrý je projít si třeba německý webový stránky, kam hodně píšou lidi recenze z míst, která navštívili. Zkus si na googlu najít holidaycheck.de, nebo podobně. Mějte se nevěsty! miamia • 2. únor 2008 v 16:48 no me ty chaticky taky nelakaji ja radsi pokoj v poradnym hotelu :-N ale jsou desne oblibeny pandulka • 4. únor 2008 ve 13:58 Petuli: dekuju za info, trochu si me zklamala, divala jsem se na stranky tamnich ruznych hotelu a vypada to nadherne ale nic takoveho tam nepisou :( byva tam casto vyhlasovane to pravo? jak se projevuje ta stojata voda? Bohuzel neumim nemecky :( ale zkusim se po nejakych recenzich podivat..A v jake cestovce pracujes? mate tam nejake exoticke zajezdy (bily pisek a tyrkysove more)? Co by si mi pripradne doporucila? Jeste nas napadlo jet takovou tou velkou lodi do karibiku a tam byt treba 10 dni na nejakem ostrove nebo v mexiku a pak plout zase zpatky?Jsou takove zajezdy?? Vsem moc dekuju za reakce!!! :-) safovaverca • Včera v 11:17 pandulka: jeďte na MAledivy:o)
Odpovědět
;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
pro: safovaverca Ahoj. S tou dovcou koukni do IP
Odpovědět
lucy: koukám, koukám;o))) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj veru,ty už nepíšeš mezi kladenské nevěsty?? :-D
Odpovědět
noo, já se tam vždy zajdu mrknout a buď se tam nic neděje a nebo je tam rozjetá diskuze....:o(( když já nebudu mít svatbu v roce 2008, ale asi 2009 =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jejda, to ja uz si moc nepamatuju na kolik nas to vyslo, to platil manzel :-D ale letenky byly kolem 1500 euro zpatecni a pobyt asi taky tak. No rekneme ze jedna noc v kempu : okolo 10 - 15 euro, jidlo na osobu taky tak. No pak jsme byli i v bungalowech obcas coz bylo za 40-80 euro za noc. Rekla bych ze celkem 6000 euro, ale jista si nejsu. Jinak v novy kaledonii jsou taky jehlicnany. Ale ne jenom jehlicnany. Je tam spousta endemitu, ale ty zvlastni dlouhatansky a ouzky "borovice" ty jsou odtamtud. A jezer tam teda moc nejni, ale laguna tam teda je, vsecky odstiny modry ;-) a pisecny plaze vsech barev taky. Akorat ty baracky na kurich nozkach jsme nevideli. Ale to nas netrapilo ;-)
Odpovědět
Tak uvidím, jestli to dnes vyjde a nesežere mi to zase příspěvek, jako několikrát včera. Budu už jen stručná. Ve Francouzské Polynesii jsme byli loni v dubnu. Bylo to tam nečekané a naprosto úúúžasné. Hned bychom jeli zas. Konkrétně jsme navštívili Tahiti, Bora-Bora, Tahaa, jukli na Moreu a taky si na několik dní zajeli na Velikonoční ostrov. Byla to zatím moje nejdelší cesta letadlem - čistý čas letu cca 22 h. (bez mezipřistání). Přežít se to dalo. Pokud chcete, můžete juknou na naše fotoalba na www.burdovi.net. Pokud bude zájem, tak ráda odpovím na Vaše otázky a ráda si při tom zavzpomínám.
Odpovědět
kiluvi: jůůůůůůůůůůůůůů, vy jste byli v Pearl Beach?!!!!! tam bysme se asi nejvíc chtěli!!!! ale přijde nám to moc moc drahý!!!:o( jak jste to měli vy?? jak jste tam jeli??(s ck?) kolik to stálo???? kolik vás to stálo v Pearl???? je to bez jídla?? s jídlem??? povídej, povídej......prosím;o) :-N
Odpovědět
Profilova fotka
kiluvi-náááádhera :-D
Odpovědět
murynka: viď:o) ;-) ale je to moc moc drahý.... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
to se nedivím,ani si to nechci představovat jak moc drahé 8-)
Odpovědět
Ale tam bysme se chtěli podívat nejvíc.....je to takový náš sen.......tak snad někdy vyjde....i když mi těch snů máme víc....jsme trošku náročnější.....ale až budeme mít barák atd., tak se nikam třeba nepodíváme a vše půjde do bydlení atd.! ale těším se na to;o))) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no právě po svatbě chcem hned rekonstruovat a vrhnout se na miminko ;-) takže penízky půjou jen do rodiny a baráčku ale já si nestěžuji máme se dobře,jsme zdraví co víc si přát :-)
Odpovědět
my taky přemýšlíme, jestli jet ještě na pořádnou dovču (třeba se už na takovou nikdy nepodíváme) a nebo si je schovat....a navíc teď máme příležitost jet do exotiky s bandou kámošů...... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
tak to bych ještě jela na super dovču my to tak taky uděláme letos dáme 2 dovolený z toho jednu exotickou a pak se uvidí ale už se asi nikam nepodíváme tot můj názor
Odpovědět
viď, taky si myslím.....pak se budou prachy cpát jen do bydlení a ani si je neužijeme.....takže asi ta dovča!:o)) ale já tu dovču nemyslím jako svatebku......myslím normální letní dovču.....svatba by mohla býr v roce 2009 a to se snad na nějaký ty Maledivy podíváme už jako novomanželé...
Odpovědět
Profilova fotka
my také máme jednu předsvatební-normální a tu druhou jako manželé a to chcem tu exotiku :-D tak držím palečky at se vám to podaří zrealizovat co nejdříve ta svatbička ;-)
Odpovědět
noo, my bysme chtěli co nejdřív, ale to bydlení problém.....taky chceme po svatbě co nejdřív miminko;o))) to se máte;o) my ale nemáme tuto jako předsvatební....prostě jenom jako dovču;o)) ale mohli bysme jí tak anzývat, vypadalo by to hned líp a penízků by nám třeba nebylo tolik líto......?! ba ne....jsou to vždy dobře utracené penízky;o))
Odpovědět
safovaverca: Verčo, tahle loňská dovča byla neplánovaná, ale naprosto super. Mám pocit, že jsme si tím vybrali naši nejvzdálenější a nejluxusnější dovolenou i ubytování v životě. I když moc toužíme se tam ještě někdy vrátit. Víc písnu až později večer, budu mít víc času - po včerejších zkušenostech, kdy mi to 3x sežhralo příspěvek (pokaždé o něco stručnější). Až ten čtvrtý vyšel. Asi, že jsem si postěžovala. Pá večer.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?