Máte před sebou s miláčkem tajemství?

Ahoj, zajímalo by mě, jak to kdo máte? Říká se, že tajemství by člověk neměl mít před svým lékařem (gynekologem), kadeřníkem, právníkem a daňovým poradcem. Ale jak je to s miláčkem? Říkáte mu fakt všechno?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
ahoj.ne,obcas sou veci,ktere vedet nemusi!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky! Když jsme spolu začli chodit nějaká tajemství jsem měla, ale ty časem vyšla naj povrch. Už v době našeho vztahu jsem něco udělala a neřekla jsem mu to, protože jsem se bála. Vyšlo to najevo. Od té doby se snažím být férová a vždycky říkat pravdu. 8-)
Odpovědět
ano rikam vsechno protoze se sto vzdycky!! nakonec provali a pak u toho clovek vypada jak blb ze to nerekl i kdyz to napr.neni nic hroznyho ani nejak hrozne podstatnyho..
Odpovědět
Ahojky.Vůbec,říkáme si naprosto všechno.Náš vztah je zalozeny na komunikaci a vzajemne duvere,rikame si fakt vsechno....myslim,ze to je ve vztahu to nejdulezitejsi,pokud chce par vydrzet a nerozvadet se po roce po svatbe.....
Odpovědět
Myslím si,že každý má svá malá tajemství....
Odpovědět
veronica - jj presne moje rec...kdyz je to nejaky tajemstvi ktery je neprijemny tak to stejne praskne a pokud to neni nic hroznyho tak nevidim duvod proc to nerict ;-)
Odpovědět
Pokud to nejsou věci zásadní pro fungování a budoucnost vztahu,tak by si každý měl nějaká tajemství nechat. Říkat si vždycky všechno popravdě a do detailů nemusí dopadnout dobře ;-)
Odpovědět
vever - ver nebo ne ale fakt nemam vubec zadny tajemstvi a nejen vuci partnerovi ale vuci nikomu :-D
Odpovědět
tak to já jich mám spoustu :-D např. nemusí vědět kolik jsem měla chlapů ;-)
Odpovědět
pralinka - no tak to on vi protoze je prvni :-D :-D ja si vubec nedokazu predstavit co jako bych si mela nechavat pro sebe navic sem tak ukecana ze bych se stejne proflakla :-N
Odpovědět
Já svoje malý tajemství určitě nějaký mám ,ale každopádně nemám nic, co by ohrožovalo náš vztah nebo bylo nemorální.
Odpovědět
ježíš, tak si vůbec neumim představit 8-) ale já to myslím tak, že je spousta takových malých tajemství která vlastně ani tajemstvími nejsou ,jen prostě nemám důvod se o nich zmiňovat :-)
Odpovědět
Článek se načítá
jasan ja to chapu ;-) akorat ja proste takovyho nic asi nemam su divna :-D :-D
Odpovědět
Pralinka: systém "nelhat, ale neříct úplně všechno" taky s oblibou používám. Nechci lhát, to se fakt často provalí a člověk si jen zadělá na větší problémy, ale nějaké věci jsou teda lepší, když se miláčkovi nepublikují, byť jsou nevinný. :-)
Odpovědět
kopa - presne jak rikas pokud je neco neprijemny a vylozene nechces aby to vedel tak se to stejne provali a sou z toho jeste vetsi problemy... ;-) stejne by me tak zajimalo co mate za takovy tajnosti :-D ;-)
Odpovědět
Holky, muzu mit intimni dotaz? rikate fakt i na verejnosti svemu partnerovi "milacek" nebo ho titulujete obdobnyma prizviskama? Kdybych takhle ja nazvala manžela, tak by mě vydědil a nepomohl by mi ani ten právník, kterému bych řekla všechno:-D:-D
Odpovědět
Profilova fotka
na verejnosti je to ,,lasko,,
Odpovědět
ja ho snad ani neoslovuju :-D :-D ale kdyz uz tak jmenem
Odpovědět
werumka: já snad v životě příteli neřekla jménem, neumím to a on mně taky neříká jménem, každý máme na toho druhého několik přezdívek a známí už si na to zvykli,a pokud jsme někde ve společnosti, kde se to nehodí, tak se snažím oslovení vyhýbat, protože oslovit ho jménem by mi prostě absolutně nešlo přes jazyk.
Odpovědět
kata267: dostanu v práci víno nebo kytku, pozvání na kafe atd. od zákazníka,jdu s kámoškou do vinotéky kde se trošku zmažem (bydlíme zatím zvlášť tak to neví), takový věci vzbuzujou akorát zbytečný žárlení, nebo třeba problémy v práci se kterýma mi nemůže pomoct ( pak akorát řekne: tak se tam na to konečně vykašli a najdi si jinou práci) a tak prostě samý nevinný věci. :-D 8-)
Odpovědět
pralinka - no jo ale to nepovazuju za tajemstvi nebo snad jo ? my bydlime spolu takze vi fakt vsecko ale samozrejme kolik sem mela za den kafi s kym vsim sem se bavila atd. taky neprobiram :-D
Odpovědět
vever, kata - ja kdyz jsem totiz parkat o tomhle tematu s nejakyma klukama mluvila, tak rikali, ze by se za to spis stydeli. Tak nevim. Ale asi je to povahou a urcityma zvykama toho paru. Se omlouvam za dotaz off topic:-D
Odpovědět
no to jsou právě ty tajemství o kterejch mluvim, naprosto nezásadní a úplně malinkatá.
Odpovědět
já myslím, že každý má svá tajemství a to je dobře...... to máte jak ten stupidní pořad nic než pravda. Ti lidi, co tam jdou, tak taky nemají žádná tajemství. Až do onoho pořadu. A pak, jak všichni čuměj :-D
Odpovědět
ja nekde cetla, ze partneri by pred sebou meli mit mala tajemstvi, aby to vztah okorenilo ;-) a tajemstvi neznamena, ze to musi byt neco nemoralniho. myslim si, ze kazdy ma nejake obycejne tajemstvi, o kterem partner nevi, akorat si ted nevzpomenete 8-)
Odpovědět
pralinka - dobre beru ale toto neni "tajemstvi"..pod pojmem tajemstvi si predstavim neco co je pro tebe osobne dulezity a neni nutny aby to ten chlap vedel napr.jaks psala ty predchozi partnery to bych povazovala uz za tajemstvi ;-)
Odpovědět
werumka: my si říkáme jménem, říkat mu miláčku, broučku nebo tak, mi přijde infantilní ;-) tak si říkáme jen doma, ale já mu stejně nejvíc říkám Mařenko :-D
Odpovědět
afazata - no ten porad nemuzes brat vazne :-D za prve me prijde ze sou tam skoro furt nejaky magori a jako otazky typu "predstavoval ste si nekdy bla bla"...no to je jasny ze clovek si furt neco predstavuje proste to je zavadejici ;-) ...jako asi takhle myslim ze by mezi sebou 2 partneri nemeli mit tajemstvi takovyhot typu ktere by mohlo nejakym zpusobem pri provaleni ohrozit vztah....
Odpovědět
Já miláčkovi například neříkám výšku svého platu nebo o případných prémiích. A taky je mi vcelku jedno, kolik má on, pokud jinak ve financích všechno šlape. Taky mu neservíruju na talíři, když případně jdu na oběd / kafe s někým se svých bývalých přátel. Má prostě ten názor, že když jsem s někým jednou něco měla, tak se na mě bude pořád sápat, i když to tak samozřejmě není.
Odpovědět
ja myslim, ze nejake drobnosti si kazdy ma nechat pro sebe, hlavne teda my zenske :-) ;-) a co se tyce oslovovani, tak ja meho draheho velice zridka oslovuji jmenem, vetsinou mu rikam zlato a to i kdyz ho oslovuju na verejnosti. ale kdyz o nem mluvim ve treti osobe, tak jmenem. on mi taky rika zlaticko, takze tohle nejake neresim a uz vubec nevim, proc by me kvuli tomu mel vydedit ;-) :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?