Máte nějaký zajímavý postřeh z vámi navštívené svatby? :)

V poslední době slýchám samé zajímavé historky ze svateb. Tam se porvou hosté, tam přijedou na veganskou svatbu, kde dostanou k obědu zapečenou mrkev a ještě týden se z toho nemůžou vzpamatovat, jinde se nevěsta urazí, protože tchán porušil pravidla etikety u stolu a sedl si jinam, nebo kapela více jedla a pila, než zpívala, buranoidní strejček se opil tak, že hodinu po obědě usnul v křesle a asi zapomněl, že není na WC, jelikož se po...., křeslo bylo rovněž durch atd. :) Já vlastně ani nevím, o čem chci diskutovat :) Každopádně, máte taky nějaký zajímavý postřeh z vámi navštívené svatby? :)
Odpovědět
docela jsem se pobavila :-), bohužel o ničem vtipném nevím :-) (doufám, že se naše svatba nezapíše do dějin podobných historek, i když možné to je, po obřadu začne one-man show v podání přítelova otce :-D tak jsem docela zvědavá :-), pokud to bude možné, zveřejním to ;-) @kelisova
Odpovědět
Jeste jsem si vzpomnela. Znami meli kouzelnika, ktery kouzlil s ptackama, zivyma (mrtvi by asi nebyli to prave orechove, ze jo.. :). No a kouzlil kouzlil a pointa porad zadna... Oni se mu proste schovali :) Nebo taky jine vtipne vystoupeni - kouzelnik zapnul svoji pomocnici do sveraci kazajky, ktera se z ni mela bez pomoci za zvuku hudby dostat sama. Po peti minutach jsme pochopili, ze soudruzi z NDR nekde udelali chybu, pani uz nemela americky usmev, ale zoufaly, svaly krecovaly, my rvali smichy, pac jak se z toho chtela dostat ven, tak ty remeny porad jen utahovala, nakonec kouzelnik zhasl a hodil dymovnici a pani za velkeho potlesku odvlekl pryc :)
Odpovědět
@kelisova :-D to s dýmovnicí je taky vlastně kouzlo :-) zmizeli s paní jak pára nad hrncem :-). Ptáčci holt neměli náladu na nějaké tajtrlíkování :-)
Odpovědět
Proc mi byl zmenen nazev diskuze? Me by opravdu zajimalo, u koho se hoste na svatbe v Terlicku porvali...
Odpovědět
já jsem tady v nějaké diskuzi o trapasech četla, že při obědě zaskočil nevěstě knedlíček a tu svatební tabuli před sebou jaksi znečistila... A
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?