Manzelstvi

Dobrý den... Holky taková otázka.. dneska ráno jak odcházel manžel do práce mi řekl ze me bere jako samozřejmost do postele.. :-| co si mám pod tím pojmem vzít? Docela me to zarazilo a přišlo mi to líto :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, asi nevím co čekáš, že ti tady někdo napíše. Vyznání lásky v tom určitě ukryté nebude. Místo úvah, co si z toho vzít, bych se zamyslela jestli bylo dobré rozhodnutí si "vzít" jeho. Každopádně hodně štěstí.
Odpovědět
Tezko souditpodle jedne vety... jaky mate vztah?
Odpovědět
@andilek1190 no co si pod tím představit...kompliment rozhodně ne, asi spíš neúctu a pohrdání. Ale záleží v jakém kontextu to řekl, jak to řekl, jestli nemá tendence blbě plácat, jestli to nemyslel jako vtip...jaký máte jinak vztah, co důvěra, co jeho nálady ... závisí to na spoustě věcí a neřekla jsi nám, jak k tomu došlo..jestli se jako probudil a namísto "dobré ráno" ti řekl tohle...nebo jestli jsi vychytala jeho blbou náladu, nějak jste se pohádali a řekl ti toto..nebo jestli je to dlouhodobě blbé a toto je výsledek..asi se víc rozepiš:)
Odpovědět
@andilek1190 Docela mazec...
Odpovědět
Myslím, že lepší by bylo zeptat se přímo jeho a také svoje pocity z toho mu pokud možno citlivě sdělit. Vztah je přeci o komunikaci.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?