Mám chodit pravidelně na kosmetiku? Nepozoruji změny

Profilova fotka
Ahojte, chodim pravidelne ke kosmeticce a zatim nepozoruji zadne zmeny, prestoze se snazim take doma o pravidelnou peci :-| jake mate zkusenosti vy? Jsou to vyhozene penize?
Odpovědět
Profilova fotka
Ne (nechodím). Ale nemyslím, že jsou to vyhozené peníze... je to péče o Tebe, chvíle, kdy se o Tebe někdo stará a máš pocit, že o sebe pečuješ ne? Spíš bych to viděla na účinek po psychické stránce... :-) Ve čtvrtek jdu na předváděčku galvanické žehličky (žehličky na obličej), tak možná o sebe pečovat začnu :-D
Odpovědět
Nechodím. Ale asi začnu, kolegyně je vždycky taková odpočatá a zrelaxovaná. Druhá možnost je samozřejmě chodit na masáže ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky! Chodím pravidelně a je to fajn :-) Vždycky si krásně odpočinu a pleť mám taky hezčí ;-) Nejhorší pleť mám přes zimu, tak mi ji musí hodně hydratovat, teď na jaře se to lepší. Navíc chodím do solárka a to mojí pleti moc prospívá :-) Taky aby se Ti pleť lepšila, chce to trošku zdravý životní styl.
Odpovědět
Profilova fotka
vesper nebo zkusit jinou kosmeticku ktera pouziva jinou kosmetiku metodu a tak treba vypozorujes zmenu
Odpovědět
holky já jsem chodila, ale měla jsem vždycky potom asi tak týden zarudlý obličej a stroupky. Připadala jsem si po tom ještě hůř než před tím. Myslela jsem si, že mi to po několikáté návštěvě přestane, ale nepřestalo. A to nemám nějak extrémně hroznou pleť. Takže já už nechodím a ani to neplánuji..
Odpovědět
vorlinka: tak to doporučuju změnit kosmetičku... Mně tohle taky dřív dělalo, pak jsem přešla jinam a od ní jsem odcházela skoro ok (i když mi doela ňoumala obličej - hloubkový čištění) a druhý den nebylo po ňoumání ani známky. Zkus fakt změnu a budeš určo spokojená :)
Odpovědět
Profilova fotka
ak chodite od kozmeticky cervene a robia sa vam potom chrasticky, tak ju rozhodne zmente... uz nechodievam... akosi v tom nevidim zmysel... jednak ja sama viem, co je pre moju plet dobre a jednak pouzivam len prirodnu kozmetiku a v meste odkial som som nenasla salon, ktory by taku pouzival... a za tie peniaze, ktore dam za jedno osetrenie si radsej kupim dobry krem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky jsem premyslela, ze si radeji koupim kvalitnejsi kremy apod. a budu se starat sama :-) Mate nejaky tip na masku na stahovani poru?
Odpovědět
Profilova fotka
Hm tak holky, já kdybych nechodila na kosmetiku, tak vypadám jak strašidlo. Ale to je o typu pleti. Mám masnou problematickou, takže to chce hloubkové čištění aspoň 1x za 2 měsíce od kosmetičky. Mezitím valím ještě sama. Ale pokud nemáte problémy s pletí jako já, tak věřím že stačí kosmetika která vám sedne a vystačíte si samy. Pokud by měl někdo podobné problémy, tak můžu doporučit krém-peeling Glyko A od Issis, jsem s ním hrozně spokojená, dokázal divy.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 letech
Taky bych se chtěla poradit jestli se takové ošetření vyplatí a kamse popřípadě obrátit v okolí Mladé B. ? :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?