Kosmetika Lush - máte s ní zkušenosti?

Profilova fotka
Nedávno jsem narazila na přírodní a ručně vyráběnou kosmetiku Lush - především mě zaujala jejich péče o vlasy (hlavně tzv. šampuky) a o pleť. Máte s touto kosmetikou nějaké zkušenosti? Budu ráda za jakékoliv podněty, osobní názory, rady a tipy.
Odpovědět
ahoj, mám jen ty nejlepší zkušenosti. ale musí se dávat pozor na skladování, když to není v lednici, rádo se to kazí :-| objednávali jsme přímo z Anglie, vyjde to levněji. mám zkušenosti s šumivým něčím do sprchy, maskama na vlasy, spchovým krémem, volcano na nohy (tohle mi na českém trhu chybí) a balzámkem na spánky :-)
Odpovědět
Lush je podle mě super, ale samozřejmě každý je trochu jiný a nic nelze tvrdit na 100%. Šampuk mi moc neseděl, záleží na typu vlasů. Třeba jejich henna byla nejlepší, jakou jsem kdy viděla. Nejlepší je stavit se do kamenné prodejny v Palladiu v Praze a poprosit o vzorečky.
Odpovědět
Profilova fotka
@helisek84 Všimla jsem si, že ceny jsou v UK o dost nižší, ale skrz poštovné se to vyplatí jen při velké objednávce, jinak pro jednotlivce to asi nemá moc význam, že? A to musí být vše skladováno v lednici, třeba i ty šampuky? :-S @nozdormu Já tuto kosmetiku viděla zatím jen na internetu a dost mě zaujala..Vzorky by byly fajn, akorát do Prahy téměř nejezdím, jsem z Olomouckého kraje..
Odpovědět
Šampuk nemusí být v lednici, ten je naopak dobré dát někam, kde dobře vyschne a nerozblemcá se. ;-) Do chladu by měly přijít čerstvé věci třeba pleťové masky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nozdormu Aha, díky za tip. Jsem ráda za jakékoliv info :-)
Odpovědět
Ahoj, ja mam z Lush jen ty nejlepsi zkusenosti, miluju jejich masazni oleje a vsechny mozne balistiky a peny do koupele :-) Muj drahy mi ted o Vanocich nakoupil slusnou zasobu, takze si jich budu jeste chvili uzivat :-) Zatim jsem vzdy nakupovala v obchudku v Palladiu, uz samotnou navstevu si vzdycky uziju :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Používám jen šampony a masky na vlasy a na ty nedám dopustit, ale přesně jak píšou holky hodně záleží na tom, co komu sedne.
Odpovědět
Profilova fotka
Mam zkusenosti se samponem s kokosem, co staci opravdu malinko. Mam jeden ten kelimek sice za 500, ale vydrzi to mesice. A nemuzu si to vynachvalit. Dokonce i partner ( chlap! :D ) si vsiml, ze mam lepsi vlasy. Kamaradka ma zase zkusenosti s koulemi do vody a jsou pry super. Pokozka je po nich pekne promastena.
Odpovědět
mrkni la lushforum cézet. zkušeností je tam habaděj a velice ochotné slečny, které poradí
Odpovědět
Profilova fotka
Je tu někdo, kdo si objednává tuto kosmetiku z UK? Přidala bych svoji objednávku a podělila se o poštovné..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?