Kosmetika Alcina. Máte zkušenost?

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli máte nějaký zkušenosti s kosmetikou Alcina? - ať tělovou nebo vlasovou,........ ;-)
Odpovědět
sadacka, já mám kosmetiku pro smíšenou pleť, denní a noční krém, používám je něco přes měsíc a jsem s nima absolutně spokojená. Jinak mám ještě doma vzorek enzymatického peelingu, ten je taky fajn, a teď jsem dodělala vzorek balzámu na oči a ten je přímo výborný ;-) takže já můžu doporučit na 100% :-)
Odpovědět
ahoj, já chodím ko kosmetičce, která tuto řadu používá, měla jsem jednou i nějaký krém a jsem spokojená
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj sadacku, mně ji asi před dvěma lety doporučila kadeřnice na vlasy a já pro změnu musím napsat, že jsem nepozorovala žádné změny a naopak jsem měla pocit, že mi vlasy i elektrizují. Takže, nejdřív bych zkusila vzorek, jestli je pro Tebe vhodná.
Odpovědět
Moje kadeřnice používá Alcinu, a jsem s tím moc spokojená...co se mi na tom líbí je to, že i lak na vlasy mi moc příjemně voní...
Odpovědět
souhlasím s justinnou, určitě bych nejdřív vyzkoušela vzoreček, já jsem měla vzorečky před svatbou, takže jsem věděla, do čeho jdu, když jsem si ty krémy kupovala... mně se na těch krémech líbí, že jsou málo parfemované (jestli vůbec) a jsou moc příjemné už při nanášení, dobře se roztírají a vstřebávají... já jsem dostala k vánocům krém od avonu + jsem pak v lednu byla nemocná a brala antibiotika a kombinace těchto dvou záležitostí se mi na pleti podepsala strašným způsobem - takže krém letěl a já letěla ke kosmetičce pro alcinu a musím říct, že se mi pleť dala rychle do pořádku :-)
Odpovědět
Ahoj, moje bývalá kadeřnice používala Alcinu, a byla jsem s ní moc spokojená! Nejlepší bylo určitě "sérum" (nevím, jak se tomu říká) - silikonový krém na vlasy. Trochu rozemneš mezi dlaněma a projedeš rukama už vysušený vlasy - pak vůbec neelektrizujou a nepoletujou, u jiný značky jsem tenhle výrobek neviděla.
Odpovědět
sugar: a nemastí se po tom krému víc vlasy?????
Odpovědět
Ahojky, já používám výhradně vlasovou kosmetiku Alcina už nejmíň 1,5 roku a jsem spokojená. Normální šampony z drogerky jsou hrozný:-) Používám d nich jak šampony, tak balzám na vlasy, regenerační kůry, fénovací péči atd... navíc to všechno moc pěkně voní:-)
Odpovědět
sadacka: ten krém vlastně krém není, je to gel na bázi silikonu (nebo čeho), takže mastný není. Ale samozřejmě když to s dávkováním přeženeš, tak jsou vlasy splihlý... Stačí opravdu trošku krému rozemnout v dlaních a projet vlasy... paráda... Mimochodem, na stejný bázi je lesk ve spreji, taky jsem ho měla, je to super :-)
Odpovědět
kdo znáte Alcinu i kosmetiku Vichy, je to srovnatelné, pokud jde o kvalitu? mám pocit, že Vichy je ještě trochu dražší než Alcina, ale nikdy jsem nevyzkoušela. díky
Odpovědět
já osobně Vichy neznám, měla ho moje mamka - a na některé výrobky měla alergii... s těma ostatníma sice byla spokojená, ale říkala, že na tu cenu to podle ní ty účinky nemá. pak přešla na L´Oreal, což je jedna z mála značek, které jí nevyvolávají alergii. Alcinu jen zkoušela ode mě a alergii taky neměla.
Odpovědět
Já měla od puberty akne po celem obliceji, na koznim mi nepomohli. Tak jsem zacala chodit pravidelne na kosmetiku (cca necelej rok jednou za mesic). Moje kosmeticka pouzivala prave Alcinu. A dnes mam konecne peknou plet.
Odpovědět
Článek se načítá
moje kadeřnice používá výhradně Alcinu, když si neřekneš o nic jinýho..já sem prvně chtěla wellu, ale pak sem vyzkoušela Alcinu a barvy se mi třeba líbily mnohem víc a je to o dost levnější, nicméně to na kvalitě vůbec neubírá!! Vlasy mám krásný, každej mi je chválí, jak sou lesklý a tak...používám i šampon a sem s ním moooc spokojená!! ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj holky, tak jsem od Alciny vyzkoušela Hydratační lotion na vlasy a taky Vitalizační kúru a jsem s touto kosmetikou dost spokojená. Je to nádhera, jak krásně teď můžu vlasy rozčesat a neelektrizují. Teď bych si chtěla objednat šampon - mám dlouhéé vlasy konečny strašně suchý a poškozený a občas moje vlasy mají krepovitý vzhled (asi od stálého barvení) - můžete mně poradit, jestli je lepší Šampon pro regeneraci vlasů a nebo Šampon pro zlepšení struktury vlasů???? ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Ahojky holky,obnovuji toto téma, kdyby jste měla nějaká zájem o pleť.kosmetiku tak vám můžu odprodat nějaké výrobky za nákupku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?