Kolikrát musím jít do solárka, abych se opálila?

Dobré ránko zdravím nevěstinky. Svadba se blíží a já jsem bílá jako ředitelka vápenky :-D Jelikož nejsem typ co by se rychle opálil, uvažuji o návštěvě sólárka, přesně řečeno o první návštěvě za celý můj život. Zajímalo by mě kolikrát tam budu muset asi hodit abych chytla trošinku bronzu. U nás je v solárku taková ta rakev, holky jen si tam lehnete a ležíte, nebo se i nějak přetáčíte a vrtíte? Vím že mi to určitě řekne i ta paní která jej má na starosti, ale nechci vypadat jako velký blbec tak díky za vaše jakékoliv zkušenosti.
Odpovědět
1
2
26
Ahoj, ty jsi do té rakve lehneš dáš si klapky na oči a už se pečeš. Měla by ses namazat krémem do solária, jinak dopadneš jako já. Nemůžu tam chodit, protože mi to vadí na mateřeská znaménka(pihy). Ale to si musíš vyzkoušet sama. Možná že to bylo tím, že jsem byla v turbu.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, já jsem původně plánovala taky solárko, ale když jsem viděla ty ceny....tak jsem couvla....pak si koupila samoopalovací krém... ale nakonec půjdu za bledulku ;-)
Odpovědět
Ahoj leniku, já byla letos taky poprvé v životě v solárku. Měla jsem z toho docela strach, ale šikovný personál ti řekne co a jak. Začala jsem chodit nejdřív 3x týdně po 5 minutách, aby si pokožka zvykla, a pak 2x po 10 minutách - ale prý nejvíc by se mělo jí asi 10x za měsíc (tak nějak). Byla jsem na obyč solárku, ne na turbu.A jak píše kokojitko, jenom si lehneš a nijak se točit nemusíš - můžeš si akorát nastavit jestli chceš v té"rakvi" pustit větrák nebo ne a to je vše :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem minulý týden byla už na solárku. Dneska jdu na dalších 10 minut. Přemýšlím jen, jestli mi bude stačit 1x týdně 10 minut, nebo raději 2x týdně. Nějaký opálený základ od sluníčka mám, takže jsem to minuĺý týden zvládla bez problémů. Jen jsem měla trošku přichycený zadek, ale už je v pohodě :-) Picola: ty ceny se mi nezdají nijak hrozné (40,-Kč za 10 minut tady u nás). Kvalitní samoopalovací krém stojí mnohem mnohem víc a výsledky se nedají porovnat.
Odpovědět
Profilova fotka
cecetka: já to nechávala na poslední chvíly, a právě ty krémy do solárka, bez kterého tam nemohu mně dost zaskočily, jednorázový jsou hrozně drahé a ty velké....ty prostě moc nevyužiji.... tak jsem doufala, že ještě něco chytím ze sluníčka.... ale bohužel :-( no neva.... hold nebudu nej nej, ale budu to já :-D
Odpovědět
Holky poradte - kdyz mam uz trochu zaklad od slunicka, na jak dlouho tam napoprve muzu jit? Svatbu mam za tri tydny, ale na solarko bych mohla jit jen tento tyden dnes a zitra a pristi tyden, ten posledni tyden uz jsem jinde. Vyplati se to????
Odpovědět
Profilova fotka
To je fakt, sluníčko nás zase zklamalo :-( Ale neboj, pro ty naše nejbližší budeme stejně ty nejkrásnější :-)
Odpovědět
Holky, jestli můžu doporučit, tak si najděte solárko kde ho mají na stojáka. Můžete se u toho opalování "hejbat". Prokrvuje se vám totiž pokožka a rychleji se opálíte. Vesměs tam stejně pouští hudbu, tak si můžete třeba zatrsat :) stejně vás nikdo nevidí. Já chodila nejdřív na 5min, pak na 7 a pak na 10. Teď se chystám do Tunisu, tak doufám, že se opálit zvládnu jen se sluníčkem :-)
Odpovědět
Nevím jestli můžu souhlasit. Mám vyzkoušené oba typy solárií a myslím, že teda lepší i na opalování je horizontální - ležací. Navíc si odpočineš. Nejvíc ale stejně záleží na tom, jak jsou staré trubice. Bohužel nemám čas se chodit opalovat do přírody, stejně tento způsob léta ..... Záleží na každé. Taky třeba na tom, jestli netrpí někdo klaustrofobií, ale to je asi na nic každý druh ....
Odpovědět
Profilova fotka
Nechci dělat chytrou, ale jelikož na soláriu pracuji, tak Vám dám pár rad. Když je někdo opravdu hodně bílý a opaluje se do červena (většinou se spálí) doporučuji jít 2x po 4 min. a teprve potom zvyšovat (pomalu). Dále není pravda, že vertikální (stojací) solárko opaluje lépe a rychleji, pouze máte výhodu, že se tolik nespotíte, což pro někoho je dost důležité. V rakvičkách máte většinou fakt hodně spocená záda, takže některým se potom dělají hrozné potničky. Samozřejmně je také otázka jestli chcete jít na turbo nebo na normal. Na obyčejném se nemusíte tolik bát těch minut. Opalovací krémy do solária jsou určitě výborné, ale hlavně zbytečně drahé, postačí obyč. opalovací krém nebo nemusíte mít vůbec žádný (moje zkušenost). Ale hlavně na závěr: nemyslete si, že po 20 min v solárku budete mulatky, já mám za sebou už 50 min. (jinak jsem jak křída) a teprve se začínám chytat. Je fakt, že můj drahý, když se před ním svléknu, nemusí nasazovat sluneční brýle 8-) (tak už opravdu nesvítím), ale žádná Naomi ze mě není. :-D Doufám, že jsem aspoň někomu pomohla.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, já jsem zase byla na dovolence, a už se začínám loupat! Nechci vypadat jako leopard se světlými fleky. myslíte, že se to dá do 3 týdnů solárkem vylepšit?
Odpovědět
Profilova fotka
Já si ráda nechám ohledně solárka poradit :-) Manulinka, 3 týdny je ještě dost času to doopálit. Ale opatrně, ať si nespálíš tu novou kůžičku.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
já mám na sluníčko alergii-jsem po celý rok bílá jak stěna a ochranný faktor minim.15 je pro mě samozřejmostí..-tak budu bílá i na svatbě-jsem to já ,přítel mě takovou má rád...-chci i na svatbě zůstat svá..
Odpovědět
elemka- taky uvítám rady a zkušenosti.Nejsem typ na sluníčko a jsem spíš světlejší, i když ne zas bílá. Solárko zrovna nemusím, ale budu mít bílé šaty a odhalená ramena,tak chci trošku nachytat barvu.Jak dlouho před svatbou a jak často bys mi sol doporučila? A v čem se liší to turbo? Kamarádka mi radí chodit ob den,ale na to nemám čas....díky moc za radu
Odpovědět
Profilova fotka
já už se taky loupu :-( doufám, že ten oskar aspoň na pár dní vyleze!!! trochu jste mě dostali s tím solárkem, začala jsem o něm i uvažovat, ale trpím klaustrofobií......
Odpovědět
Profilova fotka
ILCI, ja taky...zavrit se do solarka mi prislo priserne, nekolikrat jsem mela pocit, ze se nemuzu nadechnout. Zacala jsem chodit do turba, vzdycky jen na par minut (max 9 a zacinas na 3), sluchatka s hudbou na usi a nemyslet na to, kde jsi. Tak nejak jsem to prekonala a to je co rict,protoze ja jinak nevlezu ani to vytahu... Taky existuje solarko vertikalni, ve kterem se stoji..ale to mi delalo jeste hur,tak uz jsem tam podruhe nesla.
Odpovědět
Ilci, já jsem taky měla mírně klaustrofobické stavy, ale vybrala jsem si místnost s oknem - takže i když jsem ležela zavřená v solárku, tak jsem pořád věděla, že za mnou je otevřené okno - docela mi to od těch nepříjemných "uzavřených" pocitů pomohlo. A taky se hlavně soustředím na hudbu a představuju si jak budu krásně opálená nevěsta...taky to docela pomáhá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no nevím, mě to občas ve výtahu chytá :-D :-D jednou mě to chytlo i v malé místnosti
Odpovědět
Profilova fotka
Ilci, Ty vlezes do vytahu? To na tom jeste nejsi tak spatne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my máme osobní i nákladní a ten je větší :-D ale teď jsme byli v jeskyních a dělalo se mi špatně, a to zas nebyl tak malej prostor.....
Odpovědět
Profilova fotka
Jeskyne mi vadi strasne, byli jsme v solnych dolech kdysi a to jsem mela trvale pocit ze omdlim, lapala jsem po dechu. Uz nikdy vic.
Odpovědět
Holky díky za rady. Elemko: Mám takový dotaz mysliš že do svatby chytnu ještě bronzík aspoň trošičku mám na to už jenom tři týdny. Byla jsem v normálním solárku na 7 minut, zítra jdu podruhé. Kolikrát si myslíš že bych měla jít příští týden - můj názor je tak 3x a asi tak na 7 - 10 minut.
Odpovědět
Existuje i solárko pro ty co nemůžou do rakve. Myslím že je to open sun, ale mají to jen někde. Třeba v BBC. lenik: neboj, času dost. Já byla na solárku 3x a sice jsem se jednou spálila na prsou, ale jinak dobrý.. Je to docela vidět, manžel začíná závidět že mám hnědší bříško nez on :-D Půjdu tak ještě dvakrát, přijde mi že blednu
Odpovědět
Takhle nějak to vypadá. Tam byste neměli mít stísněný pocit. Akorát si myslím že to bude asi dražší.... ;-) http://cs-cz.ergoline.de/index.php/21...
Odpovědět
je to ten obrázek napravo dole.. a skoromanžel... To mám z toho jak mě blbnou v práci...
Odpovědět
http://www.solariumbbc.cz/solarium.ph...
Odpovědět
Ahoj holky, jestli můžu přidat i moje zkušenosti - chodím na solárko už několik roků, vždycky něž je přírodní sluníčko, abych nebyla bílá jak sýr. Přípravky na solárko nepoužívám, protože jsou moc drahý. Možná je to hazadr se zdravím :-S ... nevím, zatím to neřeším. Chodím do rakve na základní stroje, žádný turbo atd. a 10 - 15 min. v pohodě zvládnu bez spálení. Taky se normálně otáčím a vrtím. Myslím si, že opálení je potom rovnoměrnější - stalo se mi (asi když vyměnili trubice), že jsem měla malé bílé flíčky na zádech v místech kde se dotýkám podložky jak ležím... :-| Před svatbou se chystám taky na solárko. Nejsem už běloba, ale budu mít šaty na ramínka za krk a záda volný. Neopálený ramínka z plavek by asi nebylo to pravý ]-( . Sice se snažím, si ramínka při opalování sundávat, ale není to ideální... :-S Tak mnoho úspěchů bez spálení :-)
Odpovědět
Profilova fotka
raculka: podle toho jak moc chceš být opálená, ale aby si byla tak přírodně musíš chodit opravdu co dva tři dny alespoň 3 týdny. Turbo solárium je tvz. rychlejší. Například v turbo soláriu i hodně opálení nedají víc jak 10 minut (samozřejmně se najdou vyjímky). Prostě to tam rychleji peče, ale účinek je stejný. Půjdeš tam přesně tolikrát jako na to druhé. Vybírej podle toho kolik máš v tu chvíli času. lenik: Máš pravdu, příští týden 3x určitě, častěji než ob den bych nedoporučovala, protože ono to opálení tzv. zraje a pokud to přeženeš, tak se v nepravý čas sloupeš. Sloupeš se tak i tak, ale většinou to trvá déle. Do svatby bys to měla přiměřeně stihnout, ale v žádném případě nepřeháněj s minutama, nebo se spálíš a máš po radosti.
Odpovědět
Já jsem chodila v červnu, pak jsem měsíc nebyla a opálení se mi smylo. Teď codím druhý týden, takže jsem spokojená. Zkusila jsem i turbíčko. Hlavně používejte večer po koupeli tělové mlého a hlavně používejte dětský olej, pokožka bude mastná. Dětský olej používám každý den, pokožka je i hebká. Hlavně si do solárka chodím odpočinou, je to fakt relax, ale to jsem už tu psala. :-)
Odpovědět
A já se chodím poslední dobou do solárka i zahřát :-D Včera jsem myslela, že venku zmrznu, takže když jsem si zalezla do solárka a hezky se tam vyhřívala, tak mi bylo hned tepleji :-D
Odpovědět
1
2
26
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?