Když si manžel nerozumí s vašimi rodiči

Ahoj holky, tak snad nejsem sama s tímto problémem, ale manžel si prostě nerozumí s našima a mě už to teda pěkně štve ]-( já s jeho rodiči vycházím v pohodě, snažím se a je to OK, ale on už nechce k našim jezdit ani na návštěvy a to teda fakt nevím proč. Je sice pravda, že než jsme spolu žačli chodit a než jsem ho přivedla domů, tak měl z našich strach (mamka je taková přísnější a působí tak), navíc to bylo docela brzo po jednom rozchodu a je fakt, že ho nepřijali prostě hned s otevřenou náručí, ale pak se všechno změnilo, snaží se mu ve všem vyhovět, mamka kupuje laskominy co má manža rád a fakt se snaží, ale on by tam nejradši nejezdil vůbec, ach jo ;-( vážně se docela trápím |-|
Odpovědět
1
2
8
Profilova fotka
A ptala ses ho co mu vadí na tvých rodičích? Proč kvůli tobě se nepřekoná a nevydrží nějakou tu návštěvu? Nemusí s tebou přeci jezdit na každou návštěvu, ale jednou za čas by to překonat mohl, zvláště pokud se vaši k němu chovají slušně a nikdy si nic neudělali.
Odpovědět
už jsem s ním o tom mluvila několikrát, ale to je prostě k ničemu, pořád říká, že když tam jedem v sobotu, tak řekne, že má po víkendu, protože to strašně rychle uteče a pak je neděle a to už je myšlenkama v práci a já bych byla docela ráda, kdyby tam se mnou jezdil každý týden, protože u jeho rodičů jsme skoro pořád =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak zkus i ty párkrát sabotovat návštěvy u jeho rodiny, možná mu to dojde.
Odpovědět
jo taky už jsem nad tím přemýšlela, nejhorší ale je, že bydlíme blízko jejich, takže to půjde těžko :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Tak prostě řekneš že taky nejdeš, že si najdeš jiný program, nebo že raději doma pouklízíš, když on má taky vždy jiný program, že tě to sice mrzí, ale nebudeš ze sebe dělat blbečka, když on taky nic nepřekousne. A až e 1-2 jeho rodina zeptá proč jsi taky nedoratzila možná mu to dojde. jak dlouho jste manželé?
Odpovědět
v červnu to budou 2 roky a před tím se takhle nechoval :-( to víš, že mě to mrzí, takhle si zkazíme navzájem vztahy v rodině, ale co se dá dělat :-N
Odpovědět
lidkava: ahoj, nevim jestli jsem to pochopila spravne, vy jezdite kazdou sobotu pravidelne k Tvym rodicum?
Odpovědět
sambucca: jojo ;-)
Odpovědět
Podle me navstevy kazdy tyden jsou moc... zvlast pokud si manzel s rodici nerozumi, ja bych ho nenutila a jezdila tam sama, prip. ho vzala sebou tak jednou za mesic. Za ten klid v rodine a i doma to stoji podle me.
Odpovědět
lidkava: tak to ho docela chapu! Jestli jeste nemate deti a travite jeden ze dvou volnych dni s Tvymi rodici, to by me stvalo taky. Nemusi to mit ani tak souvilsost ze je nema rad, ale ma jinou predstavu o volnem dnu. Proc se nedomluvite ze tam s Tenou pujde treba jen prvni sobotu v mesici?
Odpovědět
myslim ze je prerodicovan ;-)
Odpovědět
pritel byl taky zvykly travit vikendy se svou rodinou, stahli jsme to ze dvou dnu (ale tomu moc neverim, ze tam predtim travil celej vikend, myslim, ze keca) na jeden, a ja tam jezdim tak max jednou na mesic a bohate mi to staci! nerikam, ze me to nestve, ze tam chce tak casto (podle me casto) jezdit, ale uz jsem se s tim smirila a mam svuj vlastni program, a docela mi to i vyhovuje. a kdyz prijedu k babicce a ta si pozvdychne, vy jste tu ale dlouho nebyla, tak ji odvetim, no jo, to se neda nic delat.... :-)
Odpovědět
Článek se načítá
My se vidame jak s mymi tak pritelovymi rodici jednou do mesice, nekdy castejc. Ale abych tam byla kazdej vikend, to by me kleplo. I s tech mejch! Co tam Lidkavo vlastne kazdou tu sobotu delate?!
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych teda hlavne nedelala zadne naschvaly. Ti jeho bydli pres ulici, ze tam chodite tak casto? A s tim vikendem ma pravdu, pokud chces kazdou sobotu stravit cely den u rodicu (jedno kterych), tak proste nemate zadny volny vikend. Byt tebou, tak na tuhle sobotu pripravim nejaky program jen pro vas dva, zadni rodice. Priste za nimi jed sama. Pak zase spolu. Chce to asi trosku volnosti.
Odpovědět
ale my tam nejsme celý den, jenom odpoledne ;-) :-D :-D a já mám svoje rodiče ráda, jsem takový trochu závisláček a nerada bych je viděla jen jednou za měsíc, to mně přijde teda strašný 8-( jeho rodiče bydlí vedle |-| a nepřijde mi fér, že on s nima může mluvit a probírat všechno možné každý den a já jednou týdně jen na chvílu a to ještě s jeho čumákem. Jo máte pravdu, budu tam jezdit sama jak rozvedená a on bude k jeho rodičům taky chodit sám a bude to tak nejlepší :-D až tady jednou rodiče nebudou, nerada bych si vyčítala, že jsem s nima trávila tak málo času :-S
Odpovědět
ježiš to fakt jezdíte tak často? Tak to by se mi taky nelíbilo každou sobotu trávit u jednoho z rodičů. Musíš se vžít do jeho pocitů, že on tam není doma a neutíká mu to tak rychle jako tobě. Vím jak jdeme k tchýni, přítel se tam klidně díval i na televizi a nepříïšlo mu že by měl někam spěchat, je tam vlastně doma. Já po něm furt koukala, kdy teda půjdeme. Řekla jsem mu to a už máme takový signál, kdy já mrknu a on nahlas řekne, no tak my půjdeme... a jsme spokojeni oba. Ani já sama bych ke svých tak často jezdit nechtěla,tak jednou za měsíc mi příjde fajn.
Odpovědět
proč jako rozvedená? přeci to že jste manželé neznamená že spolu musíte trávit návštěvy u rodičů společně. Uvidíš, užijěš si je víc než s ním a až se vrátíš domů, uvidíš spokojenýho manžílka který se mezitím věnoval sám sobě.
Odpovědět
nebudeš tam jezdit jak rozvedená.. budeš tam jezdit jak tolerantní a rozumná manželka. Dáváš bohužel přednost rodičům před jeho pocity a to se mu možná nelíbí, že by proto tam nechtěl tam jezdit? Že je to důležitější než on?
Odpovědět
stejne nechapu co tam cely odpoledne delate.... to ani nikdy nejdete nekam do mesta, na vystavu, na kafe do cukrarny, to sedite v obyvaku a tchyne nosi pamlsky? To by me kazdou sobotu urcite nebavilo s kymkoli, nezlob se.
Odpovědět
který se věnoval sám sobě, nebo taky něčemu jinýmu... hahaha
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já to teda chápu, ono taky záleží jaký vztah s těmi rodiči máte ;-) a znám i jednu holku ze svého okolí, co tráví u svých rodičů mnohem víc času než doma a to mají šťastný manželství, ale taky mně přijde dost divný, když jsou každý sám u svých rodičů, to je věc názoru ;-)
Odpovědět
popellka: co je na tom divnyho travit se svymi rodici kolik casu chci a sveho manzela/pritele vzit s sebou kdyz se chce jemu? mozna ze kdyby je videl min castejc nez jednou tydne, tak by se na ne i tesil a rad by je videl ;-)
Odpovědět
víš ono když každý den jsi v kontaktu s jeho rodičama, tak je vážně potřeba se alespoň jednou týdně odreagovat u našich :-D cože? na výstavu, do cukrárny a na kafé???? tak to s mým manželem opravdu jenom těžko :-S proč bychom šli na kafé, když si je můžem dát doma prosimtě? (manžův názor) no ne každý je společenský :-D no každopádně děkuju za povzbuzení, je vidět, že každý máme s rodiči opravdu jiný vztah ;-) |-|
Odpovědět
Profilova fotka
Já dokážu pochopit, že jestli máš hezký vztah s rodiči, chceš s nimi trávit co nejvíc času. Nedivím se ti, u nás je to taky velké téma, i když to máme trochu jinak vzhledem kbydlení adalším věce. Takže já rozumím tomu, že jsi schopná trávit u rodičů celý odpoledne a klidně i celý den. Nevidím na tom nic divnýho, to záleží na tom, jaký kdo má s rodiči vztah. Ale chápu taky, že tvůj manžel u nich každou sobotu trávit nehce, nedivím se ani jemu. Myslím, že řešení, který navrhují holky je rozumný a schůdný. Když pojedeš k rodičům sama (a manžel s tebou jen jednou za čas), užiješ si to víc, protože budeš mít na návštěvu klid a ne být na trní, že ho to tam nebaví a chtěl by už jet a doma vám to bude taky víc klapat, protože on mezitím bude mít čas pro sebe, bude v klidu a těšit se na tebe až se vrátíš. Nebudeš jako rozvedená, vždyť nemusíte trávit úplně všechen čas spolu (na pokec s kámoškou ho asi taky nebereš :-) ) a když s tebou čas od času k vašim zajede, bude to o.k. A hlavně bude v pohodě, protože se nebude cítit k ničemu tlačený a s "organizovanými" víkendy ;-) Držím pěsti.
Odpovědět
Profilova fotka
co je na tom divnýho? no třeba, že jejich dítě zná pomalu jen jednu babičku, jinak je to úplně normální |-|
Odpovědět
milada: no jo, ono tady ani nikoho nenapadne, že by to ty rodiče mohlo taky mrzet, proč tam manža nechce jezdit :-( asi jsem v tomhle staromódní :-D
Odpovědět
pop: decka snad muzou klidne na navstevu jen s maminkou ne? Oba manzele si uzijou volny cas tak, jak jim to nejvic vyhovuje. Ona uvidi sve rodice, nebude se stresovat ze uz musi od stolu a trapit se jeho kyselou tvari. On se mezitim podiva v TV na motorky, zajde za sousedem zkouknout novou pilu.... co ja vim. A vsichni jsou spokojeny.
Odpovědět
lidka: preci nemuze nekdo travit svuj volny cas s nekym proto, aby je to nemrzelo, to je smutny ne?
Odpovědět
já s mojí mamkou protelefonuji přes 5 hodin denně, vše s ní řeším - v práci. Když jsem už doma píšeme si sms, je to můj nejbližší člověk. Ale přítel má opravdu přednost, na vztahu se musí pracovat. Kdyby on po mě vyžadoval totéž také se mi to nebude líbit.
Odpovědět
to je ono, tvoje rodiče by to mrzelo ale co manžel? toho to nemrzí, že tam musí být každý víkend? Kdo je u tebe na prvním místě? Tak podle toho se rozhodni.
Odpovědět
1
2
8
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?