Kdy se může říct, že je nevěsta mladá? :-)

Profilova fotka
:-)
Odpovědět
toť otázka..... ;-)
Odpovědět
=-) was ist das =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky! S přítelem se chci brát, kdy mě bude 22 a přítelovi 25 let. Někdo říká, že jsme mladí,ale já si nemyslím..nezáleží na věku..a nebo ano?Kolik je vám nebo bylo, když jste se vdávaly? ;-) :-)
Odpovědět
babass: mně je 21let. na věku nezáleží, ale záleží na tom, co jsi prožila, zažila, vyřádila se apod. :-D
Odpovědět
marti: Das ist die Diskussion :-D
Odpovědět
ooooohhhh wirklich :-o
Odpovědět
Neee ja uz mizim.. na veku nezaleziiiii ;-) ja se budu citit mlada i ve 45 ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně tak...jen jsme s kamarádkama řešili, kdy je vhodný věk na vdávání...já budu s přítelem v prosinci 5let a ted mě na moje narozeniny požádal o ruku a to mě je 21 ;-) .Zatím reakce okolí je dobrá,ale určitě hodně lidí si řekne jéé ta je mladá.ALe je mi to jedno...vím co chci :-) a sem štastná :-o
Odpovědět
Profilova fotka
Takže k diskuzi ..zajímámě v kolikati se vdávají tady holky ze serveru beremese.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
babs: mě je 25 a manželovi 30. Ale myslím, že záleží na tom, jak se kdo cítí, jak jsou spolu partneři dlouho. Já osobně bych se dříve nevdávala. Ale je to osobní věc každého ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
24
Odpovědět
Profilova fotka
mam kamaradku ktera se vdavala ve 21, podle me na veku nezalezi to je to same jak nekdo muze rict ze je mlady na dite .. me je 21 miminko uz mam a nikdy bych nemenila a svatbu planujeme pristi rok ... takze kazdej myslim pozna jestli uz je pripravenej nebo ne .. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
24
Odpovědět
Profilova fotka
babss : ahojky, to už jsem taky slyšela :-| ale na tom nezáleží, ....přesně, jak říká safovaverca, zákleží hlavně na tvém "psychickém " věku... mě bude měsíc po svatbě (v listopadu) 24, přítel má v lednu 23 ..... ano, jsme mladí, ale jsme trochu jinde, než někteří naši vrstevníci, ani si s nimi nerozumíme většinou, .... oba jsme toho dost zažili, a kdyby jsme si nebyli jistí, neděláme to .... proč taky. takže, kašli na to, to uslyšíš vždycky .... je jedno, kolik vám je, ale co máte všechno za sebou ..... nejsou na to měřítka....vztahy a manželství nemusí vyjít ani lidem, kteří mají třeba 30 ... ale je 30 málo nebo hodně...... to prostě záleží..... hm? 8-)
Odpovědět
kath: a jak to pozná?
Odpovědět
Profilova fotka
na věku opravdu nezáleží, spíš na zkušenostech, co máte za sebou a zda víte co chcete jinak mě osobně je 28 (za 3 měsíce 29), příteli je 40. Sme spolu 9 let a máme 4 a půl letýho syna.
Odpovědět
Tak to je jasný, že na věku nezáleží, ale já se nechci vdávat dřív jak ve 25 (teď mi je 24), protože mi to prostě připadá moc brzo. A rozhodně to není v psychické vyspělosti, protože mi už v 17 říkali, že se chovám na 25 a nikdo mi nechtěl věřit, že mi je tak málo. Ale prostě vdávat se třeba v 21 mi přijde jako nerozum, i když si člověk myslí, že ví co chce, tak to ve většině případů tak nebývá, viz naše rozvodovost. Hlavně bych si nedokázala vzít prvního partnera, jako většina takhle mladých holek.
Odpovědět
Profilova fotka
safova: tak hlavni je jestli ho milujes a on miluje tebe ne ? .. a jestli vis ze je to ten pravej az na veky amen :D .. znas to takovy ty oplitacky kolem dokola . :-D ne ja si myslim ze kazdej pozna jestli je nato pripravenej nebo ne
Odpovědět
Profilova fotka
xpila : tak v tomto stebou teda nesouhlasim
Odpovědět
Profilova fotka
xpila - já jsem to taky tak vnímala, můj přítel mě požádal o ruku půl roku po tom, co sme se poznali, bylo mi 19-náct, řekla jsem mu at´se nezlobí, ale že prostě takhle mladá se vdávat nebudu, zvlášt´když se známe tak málo. Tak sme to neřešili a jen spolu žijem, no a mě ted´ napadlo, že už by sme po těch letech mohli, když už jako manželka žiju celejch těch 9 let, společný bydlení i dítě..., jen to nemám v občance. No a řek, že jo. I když ted´mi zase připadá, že se známe až moc, takže se třeba nakonec nevdám vůbec :-D p.s. - a první partner neni ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
každý jsme jiný a taky každý od svatby očekává něco jiného.....Osobně jsem se vdávala v necelých 21, vdaná jsem tedy 2,5 roku. Svatbou se v podstatě nic nezměnilo...jen jméno....v ničem mě manželství nebrzdí a nesvazuje....rozhodně věk nesouvisí s rozvodovostí....je to jen o osobnímu přístupu...
Odpovědět
Profilova fotka
xpila: nesouhlasím s tebou ;-) ale každý má právo říct co si myslí
Odpovědět
Profilova fotka
mně je 30, až se budu vdávat, tak 31, ještě před dvěma lety jsem tvrdila, že se nikdy vdávat nebudu:-) ale te "pravej" to může změnit;-) (podotýkám, že jsem dva odmítla - a věděla jsem proč...) - opravdu záleží na zkušenostech - já měla jedny z nejhorších s chlapama, takže asi proto ta zatvrzelost, ale ten správný princ dokáže zázraky a je jedno zda je to v 18ti nebo v 50ti
Odpovědět
Holky, je mi jasný, že s tím někteří nesouhlasí, ale já to prostě takhle vidím. A v mém okolí to bohužel tak i je.
Odpovědět
Mě je teď 20 a vdávat se budu v 21....Příteli je 42 a žijeme spolu bez pár dní rok.... Je to člověk, na kterého jsem prostě čekala... I přes ten věkový rozdíl si strašně rozumíme....Máme společné koníčky,což nás hodně zbližuje, jsme oba dva fotgrafové, takže výlety, vycházky do přírody...a tím vlastně nemáme ani čas řešit nějaké hlouposti, kvůli kterým se často lidi hádají.... Když mě přítel požádal po půlročním vztahu o ruku, řekla jem ano, jelikož jsem věděla a vím, že on je ten, se kterým chci žít můj život ...Rozhodně to není můj první přítel, v minulém vztahu, který trval 4 roky jsem toho dotyčného neznala ani z půlky tak jak znám teď Petra a ani po 4 letech po případné jeho otázce bych řekla ne...
Odpovědět
Profilova fotka
xpila - máš rozumný přístup, taky jsem taková (navíc v 21 jsem studovala), ale když to někdo cítí tak, že se prostě vzít chce, tak ať to udělá - vyčítat pak může jen sobě, beru, když jsou spolu dýl, žijou spolu a cítí, že by tomu mohli dát i řád právní, tak proč ne. Ale brát si někoho po půl roce... (mě požádal ten nehjorší po 14 dnech chození... takže to opravdu ne). ČLověk by si měl být vnitřně jistý. Někdo si může být jistý třeba po 3 měsících, ale já třeba ne, ta má nedůvěra v mužské plémě je veliká a než ji někdo překoná, chvilku to trvá. Ale to je zas jen můj názor.
Odpovědět
Já právě taky ještě před třemi měsíci studovala... Ale chápu, že u těch, co skončí střední a nejdou dál, je to jiné...
Odpovědět
Profilova fotka
xpila ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
xpila - moc s tebou nesouhlasím, ale jak říkáš, je to jen tvůj názor .... já prostě zastávám to, že je to hodně o psychické vyzrálosti .... to je jedna věc, druhá věc, jak říkáš i ty, je vnitřní pocit ...... ale to už je moc hluboké téma 8-) myslím, že tvlj názor pramení z toho, co jsi sama napsala, nevěříš mužům ...... ale souhlasím s veroniccca - taky jsem měla 5ti letý vztah, - ale mám pocit, že jsem ho po té době neznala tak, jako mého nastávajícího po 2 letech ..... je to hodně individuální, každý máme nějakou zkušenost a každá máme hlavně jiného toho svého 8-) ;-) :-)
Odpovědět
Leawil, mě taky jeden požádal po 2 týdnech, navíc na moje osmnáctiny :-D Ten prstýnek mám do teď doma, ale nic z toho samozřejmě nebylo, nejsem cvok :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?