Kdo Tě vedl k oltáři?

Ahoj, mám takový divný dotaz... k oltáři vodí nevěstu otec,že. Jenže ten můj jaksi už mojí svatbu nestihne, loni zemřel. Abyste se nedivily, že to píšu takhle "na plnou hubu"- Líto mi to je velmi,ale beru to realisticky, nic s tím neudělám, bohužel. ;-( Kdo mě teda má odvést k oltáři? Jak jste to řešily vy? Napadá mě jedna věc- mám dvě sestry, tak když bude jedna dělat svědkyni, tak by mě mohla druhá vést k oltáři- není to blbý?
Odpovědět
Klidně sestra, maminka. Kdokoliv kdo ti je hodně blízký :)
Odpovědět
Blbý to rozhodně není. Já jsem jeden čas byla přesvědčená, že půjdu sama - tatínka pořád mám, ale velice špatně chodí, tak jsem nechtěla, aby koukal, jak mě vede někdo jiný. Jenže on se tak strašně těší, že povede k oltáři svoji poslední dceru, že se tam spolu už nějak dobelháme :-D Tvoje sestra bude mít určitě radost, když tě bude moct odvést :-)
Odpovědět
No me osobne otec. Ale kamaradka se se svym otcem nestyka ani nebyl ns svatbe. Vedl ji stryc z druheho kolena se kterym ma blizky vztah. Tak ja bych volila nejakeho chlapa ke kteremu bych mela vztsh. Ani by nemusel byt z rodiny. A kdyz by takovy nebyl, tak matku, sestru...nebo bych sla sama:):)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?