Kdo je z vás dvou chytřejší? Uzná muž, když je to žena?

Profilova fotka
Kdo ve vašem vztahu je chytřejší? Znám spoustu holek , které jsou mnohem inteligentnější než jejich muži, ale automaticky se staví do podřízené pozice a dělají ze sebe hloupější. Myslíte, že existujou muži, kteří to uznají, že je jejich žena chytřejší nebo šikovnější ? Nebo jim to ješitnost nedovolí? A dokážete to uznat vy?
Odpovědět
@jappa. Existuje, ten muj :-D . Ale on se ve spouste vecech dost vyrazne lisi od standardniho modelu muze. Muj byvaly byl pravy opak, ten mel rad "neschopny blbky" a nejlepe takovy co travi vecery u plotny.
Odpovědět
Profilova fotka
Můj klidně uzná, že jsem inteligentnější, respektive že se snáze učím a víc si pamatuju, tím pádem mám větší přehled a znalosti. Jinak on je skvělý, má takový ten selský rozum a je šikovný, takže jsme vyrovnaný pár:)
Odpovědět
Profilova fotka
Můj to uzná. Že jsem "chytřejší" na učení, na pochopení složitých úředních dokumentů a tak podobně. Někdy to uzná i rád - když mi dává věci zařídit ;-) Ale já stejně ráda "dělám hloupou", jak píšeš, a to hlavně v oblastech, kterým rozumí (veškeré technické věci, auta a papírování kolem aut, věci týkající se "orientačního smyslu" - jak někam trefit...) - i když to třeba dávno chápu, nechám si to od něj vysvětlit, má pak radost a já vlastně taky x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Můj taky uzná, že jsem chytřejší na učení a některé s tím související další věci, já zase uznávám, že je šikovnější a praktičtěji uvažuje - skvěle se doplňujeme. Je fakt, že občas má strach, abych až dodělám VŠ nemachrovala, že jsem něco víc, ale to rozhodně nemám v plánu.
Odpovědět
Profilova fotka
Můj přítel se naopak všude chlubil, že má doma vysokoškolačku... Ale je pravda, že některé věci si od něj nechám do detailu vysvětlit proto, abych mu maličko dodala pocit nepostradatelnosti. Ale on mě má prokouknutou, tak to ví:) Prostě se skvěle doplňujeme a to je fajn:)
Odpovědět
Podle čeho se ta "chytrost" posuzuje? :) Můj přítel minule prohlásil, že má tři školy - mateřsku, základní a autoškolu :-D :-D Já mám vyšší vzdělání, víc čtu, ale on má zase větší přehled... a samozřejmně na některé věci se vůbec nechytám :-D U nás neexistuje podřízenost nebo nadřízenost, máme to rozdělené :)
Odpovědět
Podle mě se chytrost nepočítá na to kolik školních institutů jsi vychodila. Spíš je to tak o běžném přehledu a "aktualizaci mozku". Nezkončit své vzdělávání odchodem ze školy, ale zajímat se o novosti a dění kolem. A samozřejmě o schopnosti poradit si v různých situacích. No a manželé by se měli spíš doplňovat a né předhánět kdo je lepší. Chce to občas projevit uznání. 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?