Kde v Praze koupit růžové nebo bílé lampiony?

Profilova fotka
ahoj, už jsem prošla celý net, ale nemůžu pořád žádné pěkné najít. Mají jenom jinak barevné, ale bílé nebo růžové ne...prosím poraďte..díky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj mrkni na www.letajicilampiony.cz Taky jsme tam kupovali:-) Ale nevím, jestli to je přesně to, co myslíš...každopádně to vypadá skvěle:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju za info, ale myslela jsem obyčejné papírové lampiony na svíčku pro dekoraci venkovní terasy...:)
Odpovědět
Zimofka: BÍLÉ LAMPIONY mají na internetovém obchodě "ceske-tradice" anebo na "mojeparty". Kulaté nebo válcové. Růžové bohužel ne, nevím, kde by je mohli mít.
Odpovědět
Profilova fotka
díky, na kolonia.cz jsem dvakrát zasílala dotaz a neodpověděli mi vůbec ...na mojeparty.cz mají krásné kulaté, ale za jeden 75 kč, když jich koupim 8 tak to vyjde na 600,-kč jenom lampiony...to je fakt síla...díky moc za rady :)))))
Odpovědět
Zimofka: proč bys posílala dotaz? Když se podíváš přímo na eshop Kolonial (tedy Ceske tradice), mají tam bílé válcovité. 6ks stojí 138Kč. To už je lepší cena... Už jsem tam objednávala 2x a dobrý.
Odpovědět
Profilova fotka
no bylo tam uvedeno že pouze na dotaz, tak jsem je poptala...zkusím je objednat co to udělá :) díky P.
Odpovědět
Profilova fotka
tak je to na mojeparty.cz těch 6 ks za 138,-kč.......a nejde to objednat jenom poptat...nechápu proč mi už po třetí neodpovídají...
Odpovědět
Zimofka: Máš pravdu, těch 6ks za 138Kč je na Mojeparty. Zkusila jsem to a objednat to jde bez problémů. Najela jsem si přímo na ty lampiony bílé, klikla na objednat a rovnou se mi ukázalo, kolik chci sad. když zadáš jen jednu, upozorní Tě to, že objednávka musí činit min. 250 Kč, takže musíš vzít min. 2 sady, tedy 12 lampionů, a už na dalším kroku se píše adresa a takové ty věci. Nikde jsem žádný problém neviděla. Můžeš i nemusíš se registrovat. Nikde jsem žádné poptání neviděla, žádný problém se nevyskytl, tak nevím, kam jsi se dostala, že to jde jen poptat. Ještě Ti vkládám přímo ten odkaz. http://www.mojeparty.cz/index.asp?men...
Odpovědět
Profilova fotka
olus: no tak to bylo takhle, včera tam bylo ještě na poptání...tak jsem tam napsala už potřetí že teda jako bude, že mi neodpověděli...tak mi napsali že je to už ok, že jsou na skladě a dneska dopoledne tam skočilo teprve objednat...takže už jsou objednané 2 sady...díky moc za spolupráci...dozdobím si je motýlkama , seženu svíčky a je to :))))
Odpovědět
Zimofka: tak to je bezva. Tak Ti přeju, ať se Ti líbí. Já tam kupovala bublifuky, nejdřív jsem litovala peněz, ale pak jsem byla ráda, že je máme. Byl to moc hezký moment s těmi bublinkami. Ahoj.
Odpovědět
Profilova fotka
Nejlepší je dojet přímo do obchodu moje party, je to na Průběžné, mají tam spoustu věcí....jinak já jsem lampiony objednávala v Kolonilálu (české tradice) brali jsme jich 10, pak mi ale psali, že už bílé nejsou, takže máme 8 bílých a dva bílé s červenými srdíčky - kulaté, průměr 24 cm tuším, brali jsme k tomu i 3 balení svíček, a vyšlo to asi na 800,-. Ono při všech těch výdajích už se tohle ztratí, a je fakt že lampiony vykouzlí krásnou atmosféru ;-) .
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
No ještě jsem se dívalal po svíčkách a nevím kde je sehnat na mojeparty je neměli tak budu hledat někde v Praze?
Odpovědět
Růžové se mi sehnat nepodařilo, ale přidávám pár tipů, kde koupit bílé lampiony http://www.ceske-tradice.cz/eshop/cz - velmi ochotní přes ICQ, co nemají, nechají do 14 dnů vyrobit http://www.pvozakupy.cz/ - jediný evropský výrobce lampionů, rádi pošlou co mají, případně vyrobí, co chcete http://www.obchod.r-kontakt.cz/ - hodně čínského zboží, ne vše ale skladem (=alespoň měsíc čekat)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 letech
prosím vás, nevíte, jestli mají lampiony v sapě?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?