Kde mi v Praze odstraní laserem znamínka?

Poradíte někdo kam v Praze jít na odstranění znamínek laserem? Předpokládám že vhodná doba je mimo léto...takže buď na jaře nebo na podzim? Nebo je to jedno? (jedno mám na bradě) Potřebuju k tomu nějaké vyšetření na kožním? Vůbec nevím :-( Jedná se spíš o kožní výrůstky než pihy, je u laseru nějaké omezení co se týče velikosti? Budu ráda za nějaké konkrétnější zkušenosti. Díky
Odpovědět
nikdo?
Odpovědět
hellunko neporadim ti kam konkretne v praze, ale aspon mou zkusenost ti reknu :-) v zasade pokud vim, jsou dve moznosti, bud zajdes k praktickymu, ten ti napise zadanku na kozni a tam ti znaminko odstrani..ale tady vetsinou rezou, ale mozna by se s nima dalo domluvit, aby znaminko odstranili laserem. tahle moznost je hrazena pojistovnou, ale melo by to mit nejakej zdravotni duvod, ze to znaminko musi pryc...no a nebo muzes jit do nejakyho estetickyho centra, kde ti ho odstrani jak budes chtit a co budes chtit, ale budes za to platit...ja mam zkusenost jen s tou prvni moznosti...
Odpovědět
Profilova fotka
hellunko koukni na diskuzi Omlazeni tam se tyhle veci resi a urcite tam budou holciny co ti poradi kam je nejlepsi zajit ;-)
Odpovědět
miamia děkuju
Odpovědět
butt, no já mám právě zkušenost s řezáním, a ne moc dobrý, takže bych raději laser, ale obávám se že mám na laser veliký znamínka.
Odpovědět
Byla jsem koncem ledna na odstranění asi 15 znamínek na klinice Laser Esthetic v Praze. Jedno mi řezali, další mi odstranili laserem. Jsme spokojená, akorát mám bohužel spoustu repigmentací. Podle toho, co mi říkala doktorka tam, je na jaře už pozdě. Nejpozději to dělá v polovině února.
Odpovědět
Jinak na kožní není potřeba žádné doporučení od praktického, to už jsou doby minulé. Lze jít rovnou. A co vím, tak odstranění laserem nehradí žádná pojišťovna, pouze chirurgické odstranění, pokud dermatolog usoudí, že je to vhodné ze zdravotního hlediska.
Odpovědět
hell tak to jsem ti moc nepomohla :-) a omlouvam se za spatnou informaci o zadance od obvodaka :-) jen doplnim, ze me jedno maly davali pryc i laserem a pojistovna to hradila, ale je to uz nejakou dobu zpatky...
Odpovědět
no já byla na střední řezat dvě na zádech, a když jsem se už oblíkala, doktor mi říká, když jste tady pojdte, já vám odstraním ještě náký laserem. Dal mi dolů laserem asi 10 malejch potvůrek. Nic mě to tenkrát nestálo. Takže - já nevím jak to přesně udělat. Celé odpo dřepím na netu a hledám info co a jak a nějak jsem došla k tomuto. Každej rok mi přibývaj znamínka. Chci teď nejlíp k nějakýmu dobrýmu dermatologovi nebo kam, at se na mě podívá, a pak znova po létě, na podzim a přes zimu se můžu nechat odznamínkovat co je libo. Bojím se skalpelu. Vím že to nic není, ale mám 3 zkušenosti a všecky špatné, a škaredé jizvy.Ale na laseru nenechám majlat při mým mega počtu znamínek. Jedno mám v obličeji - takže to je fakt z kosmetickýho hlediska. Čím víc s e v tom piplám, tím víc řeším a bojím se....
Odpovědět
No, já můžu popsat svoje zkušenosti z Laser Esthetic. Objednala jsem se tam na úvodní konzultaci (ta stála 500 Kč) a tam mi dermatoložka vysvětlila, co a jak, veškerá znamínka si vyfotila a řekla mi, co a jak mi může odstranit. Nejspíš by nešlo si to nechat posoudit jinde a pak jít jen na zákrok. Měla jsem spoustu takových těch vystouplých kožních výrůstků, bylo mi řečeno, že plochá znamínka laserem odstranit nejdou. Jedno hodně tmavé mi bylo doporučeno k odstranění chirurgicky, kvůli histologickému vyšetření. Jinak ceník je k dispozici na webu, čím víc se jich odstraní najednou při jedné návštěvě, tím méně to stojí. Já jsem za těch asi 15 zaplatila kolem 6000. Vyříznutí jednoho jsem platila zvlášť, to si ale lze nechat odstranit zdarma kdekoliv na chirurgii. Problém je, že nikdo nezaručí, jestli se neobjeví repigmentace, což je právě můj případ. Na hodně místech mám znovu tmavé skrvnky. Ty se dají řešit depigmentačním laserem, ale zase to stojí další peníze.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Já byla v Praze v centru v Laser Esthetic ve Washingtonově ul. a byla jsem spokojená. Byl to odpařovací laser.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj, myslim, ze na koznim by znamenko meli pred odstranenim urcite videt, asi zalezi na tom, jake je, jestli s eda odstranit i laserem. Protoze pokud by to bylo nejake teoreticky rizikove znamenko, to se dle meho vetsinou odstranuje prave chirurgicky, aby se mohlo pro kontrolu zaslat jeste na histologii a potvrdilo se, ze bylo neksodne. Jinak by nemel byt problem
Odpovědět
Profilova fotka
hellunka: ahoj, já zase nesnáším jehly, pak to vyřezávání nebolí, jen to tak nějak tahá, ale mě vadí ta jehla na umrtvení. Zažila jsem už dost vyřezávání i třeba bradavice na chodidle. Přítel by chtěl, abych si nechala nějaká znaménka vyříznout, ale já se nechci nechat dobrovolně řezat (na plastiku bych v životě nešla - dobrovolně :-D ). Takže taky řeším problém, jít nebo nejít. Ten leaser zní dobře, ale je to příšerně drahý. Co jsem tu četla. No a bolí to? Že bych do toho po poradě na kožnim třeba šla s těma mýma dvěma znamýnkama..
Odpovědět
díky všem za příspěvky nevestapetulka - mě taky nejvíc vadí to opíchání, fuj... a ty jizvy co mi zbyly. Laser nebolí - jen jsem slyšela jak se znamínka škvaří a smrdělo to :-D Já to proberu s praktickou, jak mi poradí ona. Něco s tím musím udělat, na samotné odstranění stejně dojde na pozdim.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ale zase se mi nechce dám 500,-- za to, že mi tam "poradí", že to není na leaser, ale že to je na vyříznutí..
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
marcicek - Pokud si domluvíš jakýkoliv zákrok na soukromé klinice, která nemá smlouvu s pojišťovnami, tak ti žádná doporučenka nepomůže, platit budeš úplně všechno. Logicky se žádný regulační poplatek neplatí, je to podobné jako když jdeš ke kadeřnici nebo kosmetičce. Naproti tomu pokud půjdeš normálně ke kožnímu, který má smlouvu s pojišťovnou, tak bys neměla platit nic. Jedná se o běžné vyšetření u specialisty. Je možné, že by si mohl nějaký dermatolog účtovat vyšetření u pacienta bez doporučení nebo účtovat poplatky celkově, jako se to děje třeba u gynekologů. Pak bych přihlédla k tomu, jestli je vybavený třeba dermatoskopem. Pokud by se mi jen zběžně koukl na pár znamínek a chtěl za to zaplatit, tak bych se mu na to vykašlala, protože tohle vybírání poplatků je neoprávněné.
Odpovědět
Profilova fotka
aha, tak to je dobrý..
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj, já byla před týdnem na laseru a nějak nevím, že by se nedoporučovalo dělat to na jaře, v létě :-( je fakt, že mi kožní řekla, ať to mažu minimálně 4 měsíce faktorem min.50, což jsem začala dělat :-D nebo je to ještě kvůli nějakému jinému problému?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj,já jsem si nechala 3 znamínka odstranit elektrokauterem u mojí kožařky.Jehla ani výkon samotný jsem necítila a paní doktorka pracuje rychle,za rozumnou cenu a ještě je moc hodná a milá.Vše vysvětlí.Na obličeji mě čeká do svatby ještě jedno zanmínko,ale to mi doporučila odstranit laserem.Vždy mi znamínka před tím zkoukla a zkontrolovala nějakým prosvícením.Mám na tuto doktorku kontakt jak do její ambulance,tak i do Laser centra,kde pracuje.V ambulanci laser nemá,takže pokud jste z prahy není problém a do IP pošlu kontakt.Jsem fakt s touto lékařkou spokojená a můžu jí doporučit. ;-) :-)
Odpovědět
marcicek - poslední 4 roky v Prayze chodím na Melanoma Day, ale jelikož ten den mají takový návaly, nikdo ti moc času neobětuje. Loni jsem byla v Esthé na Příkopech na Praze 1, čekala jsem lepší přístup a nakonec se mě nikdo neptal ani na jméno, doktor se mi podíval na 3 znamínka a poslal mě pryč. Byla jsem v šoku. Jinde mi vždy založili nějakou kartu nebo něco, ale tam vůbec.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?