Kavitační liposukce. Byly jste spokojené?

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli jste některá absolvovala kavitační - ultrazvukovou liposukci a jak jste byly spokojené, jestli byly znát nějaké výsledky. Moc díky.
Odpovědět
1
2
5
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
No já bych chtěla hlavně břicho, pak možná nohy, ale ty počkají, nejsou v šatech vidět :-) U nás teď na to mají akci a jedno ošetření stojí 1500, což je super. Asi záleží na každém, jak to na něj zrovna zapůsobí. Já sice cvičit chodím a pod tím špekem ty svaly jsou, ale to na nich ne a ne zmizet :-(
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj, liposukci tohoto typu jsem nezkoušela, ale zájem by 100% byl :-D A tak se zeptám, nemáte některá z Vás zkušenost se salónem jménem Medela derma? Už v několika periodicích jsem se setkala s jejich reklamou na tyhle a podobné služby za hoodně výhodné ceny, ale nemůžu na internetu nikde najít žádné informace. V jediné diskuzi jsem našla pár rozporuplných názorů, že za ty peníze nic moc, jinde zase, že bezva. Tak by mě zajímalo, jestli to tam někdo vyzkoušel na vlastní kůži? Co se týče kavitační liposukce názory se salón od salónu různí, tak aby člověk zbytečně nevyhodil nějaké 3000 do kanálu..
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
marcicek84: Spíš se v těch diskuzích mluvilo o tom, že nepříjemný přístup odradil od další aplikace, ale některé dámy, které měly v tomtéž salónu opačnou zkušenost avizovaly 3-5 cm úbytek v pase po dvou sezeních. Lymfodrenáž mají právě v ceně k tomu. Proto mě zajímalo, zda by se tu nenašel někdo se skutečně prokazatelnou zkušeností. Dalších salónů poskytujících tuto službu je v současnosti jistě dost, ale ty ceny...
Odpovědět
ahojky, máme zkušenost s kamarádkou s liposukcí byla jsem v praze v hodně známem salonu a vychrtlá sestra od přírody anorektička se na mě dévalla s opovržením jak jsem špekatá,bylo mě to nepříjemné a hodně. a ta cena byla šílená,,měla jsem úbytek skutečně hned poprvé 7 cm a kamarádka 5 cm,ale přístup v nejznámějším salonu díky nikdy. ale naše další kámoška nám řekla ,že byla v poděbradecha dost dobrý už jen tím přístupem ,myslím že jsem ubyla méně ale to se stává, ale cena a pani byli užasný, mám uř celkem 16 cm dole, a kamarádka jen 9 cm..za to pohodlí to stojí než se dřít ve fitku.. a musím říci že dodržuju vše co mi řeknou a kámoška ne a je to znát.. hold si dám pár litránku vody navíc a uky jdou dou.. jen si vybrat správně...a hlavně je to o personálu .jo a tam kam chodím je 4 zdarma a tu jsem si včera vyplacala.. ;-( snad si našetřím a ohobluju se celá..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, vždycky mě lákaly (a pořád lákají) různé zázračné zlepšováky jak zhubnout bez práce, protože mám strašně sllabou vůli a hrozně ráda papkám, hlavně sladkosti ... No, letos jsem si konečně našetřila penízky a zaplatila si vytouženou bezbolestnou liposukci břicha a jsem docela zklamaná :-( , mám za sebou čtyři sezení a čeká mě poslední páté a výsledek žádný ]-( . Čekala jsem, že mi zplaskne břicho a hlavně, že se mi vyhladí, protože ho mám jak tvaroh a NIC. Nevím, jestli je to tím, že jsem nechodila současně i na lymfomasáž, nebo jestli málo piju ... nevím, ale jsem pěkně naštvaná. Nicméně paní v saloně je moc milá a tvrdí mi, že ten proces pokračuje ještě nějakou dobu po skončení kůry a že bych nějaký ten centák měla ztratit .. ale jsem teď pěkně otrávená, navíc jsem ještě přibrala dvě kila, takže mám po náladě a zase se mi jen potvrdilo, že žádné zázračné metody nefungují, že prostě platí nežrat a cvičit. Ale každý říká něco jiného, taky jsem četla nějaké diskuse, kde holky píšou, že ztratily několik centimetrů, jako třeba tady píše Janča .. Já jsem to podstoupila v Brně. Holky pa a fajn svatební přípravy ;-) . Veronika
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
...nežrat a cvičit neplatí, platí cvičit, zdravě se stravovat a to minimálně 5x-6x denně tohle je fakt a ne že každý říká něco jiného. Slabá vůle jsou jen výmluva. A co Vám pak po té liposukci zbyde když tam nejsou žádné svaly? Povislá kůže? Rosol? No krása, za to pohodlí to fakt stojí, nezlobte se na mě, já se radši udřu v posilovně. ;-) Břicho jako tvaroh je jasné, pokud není pod tukem vypracovaný sval, co jiného by se tam mělo rýsovat?
Odpovědět
Profilova fotka
...na liposukci Vás ohoblují z tuku ale ne z veškerého, to je jasné, spíše mě zajímá, jestli jste se některá zamýšlela nad tím, co dělat pro to, aby se tam ten tuk zpátky neusadil (to co se píše, že už se tam tuk zpátky uložit nemůže, je samozřejmě nesmysl), jen o vodě to ale není že...slyšela jsem hrůzostrašné historky o tom jak jedna pohodlná slečna hrozně ráda jedla a než aby slevila ze svých nároků a začala se sebou něco dělat tak šla na liposukci, pak pokračovala ve svém jídle a jakmile byla opět tlustá, tak šla znovu na liposukci a tak pořád dokola, co si o tom myslíte? Nikoho tady nechci pobuřovat nebo poučovat spíše mě zajímá Váš názor na tuto situaci.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojki,NA kavitaci jsem byla asi 3x, výsledky jsou..ale hned potom musíte jít cvičit a hooodně pít, jsem celkem štíhlá, drobná,ale měla jsem problém s takovými bochánky na bocích, po kavitaci mi téměř zmizeli a kamarádky mi řekli,že to jde vidět i v gatích ..trošku se zmírnila i celulitida.. asi to není tak šílený efekt jako liposukce a když jdete třeba 3x tak vás to vyjde cca 7000 takže pokud máte ty partie opravdu hodně problémové,raději by jsem volila liposukci. Já osobně chtěla jít také na liposukci,ale hodně známích mi to vymlouvalo,že se mi to po dětech může vrátit a být to ještě horsí tak nevím. Jinak cvičím asi 3x týdně a opravdu jsem měla jen problém s těmi boky.. a na to mi kavitace pomohla takže z vlastní zkušenosti mohu jen doporučit! :o).
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
hrabacek7: děkuji za tvůj příspěvek, fajn že jsi zmínila, že cvičení je základ ;-) Držím palce, ať se Ti daří :-)
Odpovědět
Profilova fotka
hrabacek: mista, na kterych je provedena liposukce, se uz nikdy nemuzou vratit do puvodniho stavu, ani po detech - jelikoz pri klasicke liposukci jsou s tukem odstraneny i tukove bunky, do kterych se tuk uklada. Takze clovek muze ztloustnout, ale ne na mistech, kde byla provedena liposukce. Tukove bunky se totiz neobnovuji, clovek ma od narozeni stejny pocet, jen se muze menit jejich objem, ale pocet ne. Takze i po detech bys byla v klidu, tedy alespon na bocich ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak si myslim, ze na liposukci neni nic spatneho, pokud clovek pokracuje dal s cvicenim a pomuze mu to v motivaci, nebo naopak pokud se clovek vypracuje, ale na problemovych mistech jako je treba brisko mu zbyde podkozni tuk, ktery drzi i pres cviceni. Ale lidi, co si nechaji udelat liposukci a zerou dal, a necvici, a nedelaji pro vysledek nic nez tu liposukci, ty by na to snad ani nemeli poustet :-N
Odpovědět
Profilova fotka
nuuna: tím bych si fakt nebyla tak jistá, že už se tam ten tuk zpátky uložit nemůže, ale to je fuk ;-) já taky beru liposukci pozitivně, ale spíš právě jen proto, když se člověk snaží se sebou něco udělat a určitá partie prostě dolů nejde, tak se to tímto vyřeší a člověk se snaží a cvičí dál, ale jako jediný prostředek k hubnutí, to fakt nee :-D takže naprostý souhlas ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
kajsav: pokud ti neodstrani vsechny tukove bunky, coz se povede malokomu, neco malo se tam ulozit muze. Ale bez tukovych bunek se neulozi nic, a jejich pocet je opravdu nemenny. Takze mozna se da neco pribrat zpet do zbylych par bunek, ale nikdy uz to nebude stejne jako pred zakrokem, to je biologicky nemozny ;-) Jinak souhlas, co vic napsat. Jako soucast snahy o zhubnuti super, ale jako jediny prostredek je to na hlavu.
Odpovědět
Ahoj holky, taky o tom uvazuju, ale jako vy vsichni se bojim, ze vyhodim prachy a vysledek nebude zadny. Mate jeste nekdo nejaky zkusenosti prosim?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
marcicek: já tohle všechno naprosto chápu ;-) moje reakce byla vyvolaná výše zmiňovaným "za to pohodlí to stojí, lepší než fitko" ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No já na ní byla a můžu říct, že to žádný zázrak není. Stojí to balík a je to skoro bez efektu 8-(
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
marcicek84: přesně tak :-D já už jsem si na tyhle názory zvykla, ikdyž mě to dost rozčiluje, je to česká nátura...stroje a přístroje co cvičí a hubnou za Vás a do toho ještě nějaké zázračné pilulky, to je pro mnohé varianta jak se sebou něco udělat ;-) když se chce všechno jde, mluvím z vlastní zkušenosti. Vždycky jsem dost cvičila ale neuměla jsem si udělat žádný jídelníček, pořád jsem držela diety atd. což je největší blbost...pak jsem v jednom takovém těžším životním období přibrala pár kilo a bylo vymalováno, jsem malá takže to bylo hned vidět, že jsem jak kulička :-D seznámila jsem se se svým nynějším snoubencem, který dělal fitness, poradil mi s cvičením a hlavně s jídelníčkem, pořádně jsem se do toho obula, nebrala jsem to jako nutné zlo ale jako zábavu a brala jsem to jako svůj nový životní styl...chodila jsem cvičit sama, všechno jsem dělala sama, nevymlouvala jsem se že nemám s kým chodit do fitka jak to některé holky dělají...11 kilo bylo dole raz dva a já jsem spokojená dodnes, životní styl si držím, kila jsou stejná neli nižší a pohoda...cvičením jsem si posílala imunitu, v práci máme velkoplošnou kancelář, kde imrvére někdo chodí nachlazený nebo nemocný a do týdne jsou nakažení všichni, já odolávám v jakémkoliv období jeli zima nebo léto ;-) takže jen takové malé info že to opravdu jde bez hladovění a vyhazování tisíců za prášky atd. ;-) chce to fakt pochopit že tyto metody jako kavitační liposukce atd. jsou pouze doplněk ke cvičení, protože jak už jsem psala výše, co s tou povislou kůží co zbyde i po třeba klasické liposukci? Tělo je potřeba zpevňovat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, přidávám se do diskuze.. mám měsíc před svatbou a ztloustla jsem do kostýmu!!! vypadám jako malý sumo :-) tak jsem se dala do hubnutí od pátku.. (co vám mám povídat.. hlad mám, že bych brečela..), ale... ujela jsem přes víkend osm km na bruslích, dnes jsem byla běhat v lese... zatím mám modřiny z bruslí - naštěstí jsem měla chrániče :-) a dneska se sotva hýbu.. ale mám lepší pocit, než kdybych nic nedělala... musím hooodně omezi t sladký, který faaakt miluju.. ale co se dá dělat.. jsem obtloustlá, tak musím makat.... přemýšlela jsem taky o té liposukci, ale skoro mi to přijde jako blbost a vyhazování peněz.. zítra půjdu běhat a ve středu asi na spinning... tak vám taky držím palce při hubnutí..
Odpovědět
Holky jediný co funguje je "nežrat" jíst pravidelně co 3 hodiny malý porce a pravidelně (to bych podtrhla) cvičit. (i když vím jak to hrozně bolí :-D) Klíďo stačí i půl hoďky ob den ale pravidelně. Zádný zázračný metody nejsou a akorát to tahá z peněženek těžký peníze...Chce to holt změnu životního stylu jak psala kajsav
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, taky se přidám do diskuse. Chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte některá zkušenost se salónem Medela Derma v Praze? Mají teď nějakou akci na tuhle liposukci za 1500,- (z původních 3.600,-), tak přemýšlím, že bych to zašla zkusit. Chodím sice 2-3krát týdně cvičit a i v jídle se hlídám, ale pár cenťáčků přes zadek dolů by bylo fajn. :-)
Odpovědět
minina: ségra tam jde dneska na břicho a já zítra na stehna, tak jsem na to zvědavá, dám pak info.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky.. a napiste prosim, jak to cele probiha :-)
Odpovědět
Tak jsem po. Probíhá to tam tak, že se svlékneš, partii která se bude ošetřovat se nageluje, pod tebe dají jakousi kovovou podložku a potřebná partie se přejíždí asi 20 minut. Po skončení si ještě vlezeš do takových nafukovacích kalhot, což má rozproudit lymfu. Jinak intenzita toho přístroje se dá nastavit, já se snažila vydržet, co nejvíc, neže by to bolelo, ale jako by to štípe a cuká svalama. Jo a taky u toho píská v uchu. Já si nechávala dělat vnitřní stehna a paže, což jsou na tohle dost citlivá místa, takže než jsem došla domů, mám pěkné modřiny, ale mě se dělají celkem snadno a slečna mě na to předem upozorňovala. Výsledek by se prý měl projevit tak do tří dnů.
Odpovědět
Profilova fotka
hmmmm tak to dej pak jeste vedet jak se to projevuje :-)
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?