Jste spokojení v práci a se šéfy? Kde pracujete?

Vím, že je hodně lidí, kteří práci nemají vůbec a nemůžou sehnat, ale někdy mám chuť se svou prací praštit. Většina lidí mě však ubezpečuje, že "je to všude stejné". Je tady někdo, kdo má bezva práci a super šéfa/ovou? Kde pracujete, v jakém oboru?
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem to stejné. Dělala jsem v grafickém studiu a už když jsem do práce jela, tak jsem toho měla plné zuby a těšila se domů. 8 hodin sezení u pc na mizerné židli v kanclu, kde bylo tak 40 stupňů vedra. Navíc jsem dostávala takovou nesmyslnou práci, kterou si klienti ani neobjednali a mohli si ji udělat sami, šéf si prostě vždycky vzal tu zajímavější a tvůrčí práci. Myslím, že je to opravdu všude stejné, mamka vystřídala hodně zaměstnání a všude to bylo nic moc. Když to náhodou bylo 2 roky pohodové, tak potom vyměnili ředitele a už to jelo. Můj manžel si taky často stěžuje a nejradši by s tím seknul. A říkám mu to samé, co vám lidi říkají - že je to všude stejné, případně začni podnikat. To jsem minulý rok udělala, a i když je množství práce víceméně stejné, ta svoboda si rozvrhnout čas a neposlouchat remcání šéfa je k nezaplacení :-). Jediný člověk, který je v zaměstnání spokojený, kterého znám, je můj táta (profesor všb) a učitelé z výšky (fakulta umění), ti tam mají leháro :-).
Odpovědět
Ja mam celkem fajn sefy, zato ale pracuji s lidmi (zakazniky), kteri mi teda obcas lezou na nervy slusne! Takze ja nerikam, ze vsude je to stejne, ale vsude je NECO ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evzeniegrandetova hele, vsude je neco. ja jsem momentalne spokojena (mohutne klepu na drevo), ale jen proto, ze jsem mela ohromne stesti na lidi. prosla jsem dost zamestnani, kde to z ruznych duvodu stalo za houby.. namatkou: vycurana sefova, ktera reseni problemu s klienty, ktere zpusobila, prenechavala zasadne na me a vypinala si telefon. neuveritelne monotonni prace. kancelar, kde se nesmelo mluvit, smat, pustit radio (proste 100% ticho) a jeste byl narizen stupidni upjaty dresscode, ackoliv jsme neprichazeli do kontaktu S NIKYM. 8 hodin na nohach v poklusu. 8 hodin stani. zamestnani, kde nebylo cely den do ceho bodnout, ale musela jsem predstirat cinnost (nic horsiho neznam!). dlouhodobe neplaceni vyplat. sexualni haraseni ze strany nadrizeneho... tak si vyber. :-D soucasny sef ma pouze zakladni skolu, ale je to velice inteligentni, rozumny, zcestovaly clovek, sympatak a je s nim sranda. kupuje nam pecivo ke snidani, nosi pizzu a hlavne stoji za nami zamestnanci, kdy se neco semele. moc si ho vazim, i proto, ze vim, jaka je klika na podobneho nadrizeneho narazit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?