Je na vykládání z karet něco pravdy?

Ahoj holky mám k vám dotaz zajímají mě vaše názory zda si některá z vás nechala vyložit budoucnost před svatbou a jaký k tomu máte vztah?Já jsem to udělala plánovali jsme s přítelem svatbu na letošní rok poslala jsem kartářce svou fotku i s poplatkem a přišla mi zpět odpověď i s fotkou že se nevdám v nejbližší době ale i tak budu moc šťastná což se protiřečilo,ale stalo se svatbu jsme odložili zjistila jsem že jsem v šestém měsíci těhotenství teď mám krásného synka co si myslíte byla to náhoda nebo je na těch kartách něco pravdy?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj rozalie, náhoda to určitě nebyla.
Odpovědět
Já šla ke kartářce, ani né proto, abych věděla, zda se vdát, či ne, ale jen jsem to chtěla zkusit. Nic moc jsem se nedozvěděla, rozhodně mi mého partnera nevymluvila, spíš naopak. Těžko říct, kdyby řekla, že to není ten pravý, co bych udělala. Když se to ale partner dozvěděl, kde jsem byla, tak pěkně zuřil.
Odpovědět
já se těhlech věcí hrozně bojím, ale trošku na ně věřím.Myslím, že někdo ty schopnosti míít může. Ale i když mě to láká, tak tam nejdu,mám strach že by mě to moc ovlivnilo.
Odpovědět
Profilova fotka
Já karty vykládám, takže o tom něco vím... - a je pravda, že záleží hodně na osobnosti toho, kdo karty vykládá. A taky na osobnosti toho, kdo si je nechá vyložit. Kartářka může manipulovat a zákaznice může být natolik ovlivnitelná, že výsledek nemusí být dobrý. Na druhou stranu, karty nejsou nic jiného, než obrázky, které umožňují nahlídnout do podvědomí toho člověka a ukázat to, co si třeba neuvědomuje. Samozřejmě je v tom i hodně psychologie... (takhle to teda pojímám já). Z tohohle přístupu vnímám karty jako bezpečné, protože se nedozvíte, co se stane, ale jaké postoje prožíváte, co nechcete vidět a můžete vy sami budoucnost právě tím ovlivnit.
Odpovědět
Tak to jsem ráda že nejsem sama tak byla to všechno náhoda či osud našla jsem ve schránce prostě lístek že vykládá přes fotku a nechtěla za to ani moc tak jsem to prostě zkusila a vyšlo to .to s tím podvědomím souhlasím přála jsem si jednou do budoucna synka asi tak za tři roky no tak přišel dřív a jsem teď ráda že ho mám i když první oznámení od doktora že jsem v šestém měsíci mě šokovalo a já bulela celé dva týdny a byla taková spíš přepadlá.Ale uhodla i naši finanční situaci i to že se mi omluví i člověk s kterým jsem se dost pohádala a to se taky stalo.
Odpovědět
Profilova fotka
Ty jsi fakt zjistila, že jsi těhotná, až v 6. měsíci? =-) To jsi celou dobu měla menstruaci? A nic jsi necítila? Neuvěřitelný... :-D Nicméně gratuluju k miminku 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem šla ke kartářce na podzim, měli jsme s přítelem chmurné období, tak jsem se objednala. Než však přišel den, kdy jsem k ní měla jít, všechno se mezi námi urovnalo a bylo v nejlepším pořádku... Nicméně ke kartářce jsem jela a dozvěděla se věci =-) O tom, že můj drahý je lev salonu, má jen kamarády, na mě úplně kašle, rozhazuje peníze a do třech měsíců se se mnou rozejde... No co Vám budu povídat, byla jsem z toho nanic. Věděla jsem ale hned, že nemluví pravdu, protože můj miláček skutečně není rozhazovačný to spíš přesně naopak, taky s kamarády nikam nechodí, až mě to kolikrát štve, že by i mohl... Vše dopado tak, že jsme se nerozešli a nedávno jsem jako úplné překvapení dostala zásnubní prstýnek... Na kartářky věřím, ale asi jsem natrefila na nějakou špatnou.
Odpovědět
holky, tak já u kartářky nikdy nebyla, ale přesto mám zkušenost :-) :-D moje maminka jezdí k jedné ještě s kamarádkou a loni, někdy v březnu tam byli, tak s etak všeobecně na mě zeptala a kartářka jí řekla, že do půl roku budeme chystat svatbu, no smála jsem se tomu (byla jsem ve třeťáku na VŠ, a chtěli jsme se vzít až po škole, tedy za dva roky) nicméně v dubnu jsme náhodně s maminkou narazily na úžasné šaty a nakonec pak s nastávajícím vymysleli datum svatby (za rok v dubnu, protože jsme chtěli na podzim nebo na jaře a na podzim jsem měla státnice), takže jsme opravdu svatbu začali chystat... No a pak tam byli znovu, krátce před svatbou a to zase předpověděla, že to bude hezká svatba a že je to lepší datum, než původní (měli jsme se brát 25.4 a změnili to kvůli restauraci na 18.4.) Dle mého názoru a ohlasů svatba byla opravdu hezká :-) x-) a do třetice: asi před měsícem byla kartářka opět navštívena - chtěla jsem, aby se mi maminka zeptala na práci (některé věci vědět nechci - ohledně vztahu a tak) a paní kartářka pravila, že do měsíce přijde nabídka práce, ale ze strany o které víme (dělám na jednom projektu a v podstatě vyplynulo, že když se mnou budou spokojení, nabídka přijde, jenomže až někdy v září jsem to čekala) takže jsem si opět řekla, že to tak asi nebude a za 14 dní mi volal šéf s nabídkou zaměstnání... ;-) :-D :-D :-D
Odpovědět
a ještě zkušenost tchyně, ta byla u kartářky když jí bylo asi 18, ta jí předpověděla, že bude mít dva syny, bude brzy vdova a spoustu dalších věcí a vše se splnilo.... takovou předpověď bych nechtěla... nechci vědět, že mi třeba manžel umře... proto se obvykle ptám spíš na práci, na konkrétní situace...
Odpovědět
martinka3:Ahojky tak já mám už čtyři roky problematickou mestruaci třeba dva měsíce v poho pak třeba tři měsíce nic proto jsem na své těhotenství přišla až tak pozdě příznaky žádné bříško také ne no byl to pořádný šok ale děkuji moc za gratulaci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky se přidám. Mamka mojí kamarádky mi vyložila karty (dělá to jen pro známé). Bylo to asi před 4 roky, že mě čeká dlouhá cesta, dopis, svatba a další věci...Byla jsem tam o rok později, když jsem měla problém s přítelem a byli jsme po rozchodu. Vyložila mi karty a tam bylo kromě dvou obrázků úplně to samé a na stejných místech!Zamrazilo mě a rozbrečela jsem se. O rok později mi na seznamce odpověděl kluk (dopis), odjela jsem pracovat do Řecka (cesta), v tu dobu jsme si jen dopisovali a za rok se budeme brát...Možná si to někdo může vykládat jinak, já si to vyložila takhle. Ale už jenom ta "náhoda", že postavení a zobrazení karet bylo skoro stejný, to je gól....
Odpovědět
ahoj holky... moje máma byla loni u kartářky...čekala jsem na ni v autě...celkově jsme s mámou na sebe hrozně vázané a tak se to prolínalo, ale většina věcí vyšla...pořád mi to vrtalo v hlavě..bylo to po tom, co jsem potratila a měla jsem fakt blbé období....ale nějak sem to zazdila... teď se s manželem rozvádíme, prodáváme byt, u mně zjistili vážnou nemoc...nervy mám z toho všeho na pochodu, tak jsem vzala telefon a zavolala kartářce (jiné, než u které byla máma). vůbec nic o mě nevěděla, ani jméno, ani telefon...nic...a trefila se do všeho, ale naprosto... co mě zarazilo bylo, že mi řekla, jestli necítím kolem sebe něco zvláštního...já říkala, že ano, ale že to nějak neřeším...tak mi řekla, ať to zkusím řešit a uvidím...dostala jsem bylinky, doporučení ať si koupím křišťál na krk, co mě bude ochraňovat a taroty...jakmile jsem vyšla z jejího domu, letěla jsem do zlatnictví pro křišŤál a od té doby sem ho nesundala... taroty mi došly minulý týden...a světě div se, je to pravda....vychází to... mamka byla u té "mojí" tento týden...nevěděla, že jsem její dcera, ale poznala....tahle paní ani nevykládá z tarotů, ale z pikových karet... nevěřím v boha, věřím v osud...že nic se neděje pro nic...já jsem toho zářným příkladem. co se má stát, to se stane...
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?