Je lepší dárek zlatá mince nebo adrenalinový zážitek?

Zdravím, slavíme s manželem desetileté výročí a já přemýšlím, co mu dát za dárek. Napadlo mě mu koupit nějakou zlatou minci, jako je třeba tahle http://www.zlatostribro.com/cs/invest.... Abych trochu vysvětlila proč zrovna zlatou minci. Když jsme se seznamovali, dělal si legraci, že mě utáhne na sbírku motýlů. Nakonec mě ale místo toho mě utáhl na sbírku mincí i když ta tehdy rozhodně nebyla hlavním důvodem návštěvy. Dneska už sice žádnou sbírku nemá, ale přišlo mi to jako hezká připomínka našich začátků. Co si o tom myslíte? Krom toho, je to taky sportovec a čas od času se pustí i do nejrůznějších bláznovin jako je třeba bunjee-jumping. Druhou možností je tedy dát mu nějaký adrenalinový zážitek jako je třeba Indoor Skydiving. Firmy jako je třeba Allegrie nebo já nevím které všechy ještě nabízejí opravdu hodně možností. Tak co vy na to? Lepší mince se vzpomínkou na začátek našeho vztahu nebo andrealinový zážitek? Díky za rady popřípadě další tipy
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, vzhledem k tomu, že mou budoucí tchýni napadlo koupit jako svatební dar zlatou minci, tak vím, co by mě více potěšilo....Zlatá mince ne (nic mi to neříká), ale zážitek ano. Sama dávám ráda spíše zážitky, lístek na koncert atd. Ale je tu i jiná možnost..., dát mu obojí, jedno z toho vyber levnější a nemusíš se rozhodovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych byla určitě pro zážitek. Sice chápu, že ta mince je určitá symbolika, ale já osobně si nedovedu představit moc lidí co by je to potěšilo. Na ten zážitek bude aspoň dlouho vzpomínat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vzpomněla jsem si na úsměvnou historku z doby, kdy jsem vedla jeden z obchodů mj. se zážitky. Paní volala, vyptávala se na možnosti a pak povídá: "No, nejradši bych ho vystřelila na Měsíc, ale koupím mu teda ten let balónem.." :-) Jinak ze zážitků vřele doporučuju Pilotem na zkoušku.. to jsem si opravdu užila ;-) Obecně mám ale pocit, že se význam zážitků dost přeceňuje.. užijete si sice pár super okamžiků, ale kdo ví, jestli za pár let nebudeme víc a intenzívněji vzpomínat na ty zážitky, které přináší dnešní každodenní "obyčejný" život. Zlatá mince je trvalá hodnota, vyjadřuje i hodnotu Vašeho vztahu. Váš muž ji bude moci i po dalších třiceti letech vzít do ruky.. a může těšit i další generace. Takže já osobně bych šla do pěkné mince :-) Možná i proto, že můj drahý říká, že kromě mé přítomnosti žádný další adrenalinový zážitek kromě fotbalu a tenisu nepotřebuje :-)
Odpovědět
Mince je symbolicka, zazitek by byl jeste vic super, kdybys do toho sla s nim...parovy adrenalin je extra silny zazitek :)
Odpovědět
Zdravím, chci se také podělit o zážitek, byl to let balonem :-) Bylo to s firmou ;-) http://www.vysmatezazitky.cz/vzduch1/... Můžu jen doporučit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud je manžel na adrenalinové zážitky, koupila bych nějaký poukaz, minci mu můžeš dát kdykoliv, třeba k nějakému pozdějšímu výročí, až už na adrenalinové zážitky nebude fyzicky zdatný ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 letech
Zdravím ráda bych dála tátovi a mamce k jejich výročí let balonem,nevíte kde se dají sehnat nějaké dárkové poukázky? Často mluvili o tom že jednou poleti tak je chci překvapit. Jsou z Prahy takže by bylo nejlepší aby to byl vyhlídkový let zde.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
My jsme třeba dostali jako svatební dar let balonem a moc jsme si to teda užili. Vyšlo nám počasí, vše bylo skvělé a domluva s agenturou taky moc fajn.
Odpovědět
Ono zase bacha na to, kde to koupíš. Ne vždycky je ta domluva tak super. My jsme kupovali zážitek 2x, poprvé to byla fakt katastrofa a podruhé s Adrop, a to byla perfektní domluva.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Za mě rozhodně adrenalin. S přítelem jsme zkusili letecký simulátor a větrný tunel a byla to naprostá paráda. A taky s Adropem.
Odpovědět
Lucko, objednávala jste vše přes internet? A co kdybych potřebovala případně vyměnit pořízený zážitek? Nevíte? Dá se s nimi domluvit? Děkuji :)
Odpovědět
Článek se načítá
Klári, to myslím, že nebude problém. Já jsem zážitky kupovala přes internet a vše proběhlo rychle a bez problémů. Výměna je možná, to my myslím psali hned v prvním emailu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?