Jamajka, hotel Sunset at the palms Negril. Byli jste?

Ahoj. Chtěla ybch se poptat, kde jste byli na Jamajce, na jak dlouho, kde přesně a jak se vám tam líbilo??? S přítelem se už asi 3 roky snažíme dostat do hotelu Sunset at the palms-Negril...ale bohužel je moc oblíbený a tak tam nemají přes naše léto vůbec volno!!!:o(( NAvštívili jste ho někdo??? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ne ale v patek davali kokosy na snehu tak kdyby mi tam nekdo garnatoval toho sexy cernouska hned bych jelaaaaaaa. jamajka je takovy muj nesplneny cestovatelsky sen x-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
jooo to taky :-D :-p
Odpovědět
Tak nikdo??
Odpovědět
Profilova fotka
ja jsem ti myslim psala pred par tydny do IP?neb to byl nekdo jiny?
Odpovědět
ano, psala jsi mi;o))
Odpovědět
ale můžeš to naspat i sem, pokud chceš:o) třeba se pak někdo přidá:o))
Odpovědět
ale holky...tak nikdo neporadí?? :-( snad se to tu ještě rozjde...??
Odpovědět
8-)
Odpovědět
No tak holky, sand se tu někdo najde, kdo tam byl?kdo by tam chtěl jet? atd.:o)) =-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky já bych tam chtěla,ale bohužel... :-D
Odpovědět
jéééé...zářivá duše se tu ukázala...je zajímavý, že nikdo sem nejde a nikdo tam tudíž nebyl....a já si chtěla zjistit nějaký info o hotelech atd.:o) :-|
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
verco, asi taky není nikdo podobně situovaný jako ty, kdo si to může dovolit :-p
Odpovědět
miriko: ale ale....když si tady můžou dovolit maledivy, mauricius...tak proc ne jamajku.... :-S
Odpovědět
my bysme někdy na Jamajku taky rádi koukli, tak snad tu někdo nějaký zkušenosti napíše... ;-) safovaverco všímám si, že zakládáš spoust podobných témat, jen s různými destinacemi, cestujete hodně?Nebo jen nevíte kam, tak zjišťuješ jaké to kde je? ;-)
Odpovědět
ahoj ivett ;-) ano, zakládám:o)) ano, celkem dost cestujeme...jak po Evropě, tak po exotických zemích....Na Maledivách, Dom. Republice, Mauritiusu jsme byli...měli jsme a chtěli bysme se podívat i jinam...na 100% na Jamajku- hotel Sunset at the palms...ale bohužel tento hotel je tak oblíbený, že se tam asi nikdy nedostaneme a do jinýho hotelu nechceme, jiný se nám ani trošku nelíbí....Franc. Polynésie je naším snem....ale letí se tam 24 hodin, je to snad jen se snídaní a stojí to strašný prachy bohužel :-S Pak na Curacao jsme taky měli jet, hoetl byl dokonce volný, ale neměli volné lety:o((( to byla smůla:o( ;-)
Odpovědět
verco, zkousela ses podivat na resort Sandals? Jsou na Jamajce, Bahamach, Santa Lucii..pri dnesnim kurzu dolaru a rezervaci dopredu to pro dva vyjde do 90tis ..s letem z usa, obsahuje to uplne vsechno vcetne vsech sportu. Byli jste treba v Mexiku u Karibiku - Cancun? Nebo v Cabo san Lucas je nadhernej hotel Pueblo Bonita Pacifica- jako lazne, voni to tam Eukalyptem, je to uplne v pousti 45stupnu neni zadna teplota, v oceanu se tady sice koupat neda - je ovsem pozitek na tu divokou vodu koukat..pak je samo moznost jet dal na jinou plaz autobusem. A co takhle nejaka karibska plavba - pokoje na lodich ve vyssich patrech maj i balkonky, vetsinou je v cene jidlo, piti se dokupuje.
Odpovědět
CATF: ahoj. koukali jsme na všechny hotely, ale jiný se nám nelíbí:o( Na Mexiko jsme koukali, líbil se nám Iberostar a Quetzal. My právě chceme moře atd..o) ale věřím, že to tam musí být skvělý.....o plavbě jsem také přemýšlela, ale moc nás to neláká... vy také cestujete za exotikou?kde jste všude byli?? ;-)
Odpovědět
mrkni na to :-) http://www.sandals.com/main/bahamian/... http://www.sandals.com/general/locati... my jsme byli v Mexicu - Cancun, Cabo san Lucas, Dominikanske republice - Punta Cana a ted planujeme Bahamy...manzel je totiz z usa, takze v ramci dovci tam si vzdycky "odskocime" na nejakej blizkej ostrov. Doporucena je taky Kostarika a Portoriko, Barbados, Virgin Ilands. V Cancunu je podnebi jako v DR - vlhkost vzuchu obrovska a v Cabo san Lucas je zase vedro a sucho a more je tam mnohem zivejsi. Cancun je i super vecer - spousta baru atd. Na rozdil od DR tam michaj drinky z kvalitniho alkoholu a servis je na dobry urovni(no, jezdi tam hodne amiku). Podivam se na mapu Cancunu a napisu ti, ktera plaz je dobra, je v tom trochu rozdil, protoze nektery kusy pobrezi byly zastaveny driv a jsou tam starsi hotely, coz se s tema novejma uz neda srovnat.
Odpovědět
ok:o) takhle je ten sandals pěknej, ale když se podíváš na tripadvisor, tak se nám vůbec nelíbil..... kde v DR jste byli??my byli v hotelu Carabela Bavaro Beach-Punta Cana:o)
Odpovědět
http://www.barcelo.com/BarceloHotels/... Barcelo Bavaro Palace, moc hezka plaz a pokoje v takovejch nizkejch budovach ala kolonialni styl s vyhledem na more
Odpovědět
Verčo: Není mi jasný, proč se upíráš vždy na jeden hotel? Proč si prostě jednoduše neřekneš, jedem: .......... třeba na Jamajku a nevyrazíte? Že čekáš tři roky než se uvolní jeden hotel? Stejně seš spíše venku, než v hotelu, ne? Vyraž a je to! Jinak, já tam nebyla, ale kámošky ano a byly nadšěné :-)
Odpovědět
Nooo, když dáme tolik peněz, tak si to chceme užít se vším všudy:o)) Přeci nepojedu někam, kde se mi nelíbí...?! =-) Chceme se tam podívat, ale také kvůli tomu hotelu...je nádherný!!! Podívej se: http://www.sunsetatthepalms.com/
Odpovědět
catf: jojo, ten znám..je obrovskej že:o)) když jsme šli na procházku po pobřeží, tak jsme ho viděli:o)my byli v Carabela Bavaro beach.... ;-)
Odpovědět
Verčo: Nevím nevím, podobných hotelů je podle mě mraky. Je pěknej, ale nic extra, kvůli hotelu bych do oblasti nejela, spíše kvůli zemi samotné. Jasně, že nejezdi nikam, kde se ti nelíbí, ale jelikož jsi tam ještě nebyla, tak to nemůžeš vědět, ne? Obrázky můžou klamat...........
Odpovědět
nao, klmat můžou, ale jen ty obrázky, které jsou umělecky nafocený...ale znám stránky, kam ukládají lidé z celého světa fotky všech hotelů a můžu tak srovnávat!! a tento jediný mi přijde pěkný...ty ostatní jsou hrozný (podle mě).....podle fotek!
Odpovědět
a extra?...mně přijde, protože bydlíš v koruně stromu:o))))
Odpovědět
Jo, v koruně stromu jsme byli v Turecku......... No, uvidíš sama.
Odpovědět
azafata: já ti rozumím....ale věř mi...já prolezla všechny možný hotely na Jamajce a žádný se mi tam nelíbil!!! OPRAVDU!:o((( taky mě to mrzelo!! je to asi tím, že mě (nás) zčuchly ty dovolené předtím:o))
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Byla jsem na Jamajce Beaches - Negril loni koncem kvetna. Super dovca, moc pekny a doporucuju.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?