Jak získám zpět partnera?

Ahoj holky... s přítelem jsme spolu byli 6 let...Poslední měsíc to tak nějak neklapalo..já jsem si myslela,že o něco přicházím,on asi taky,ale hlavně byla chyba ve mně... Přítel řekl,že to takhle nejde a odstěhoval se k rodičům...A teď to přišlo,nejsme spolu asi 14dní a mě šíleně chybí..kudy chodím tam brečím..v práci ,doma,kdekoliv.... Když někam spolu jedeme ,bavíme se normálně...ale sám mi řekl po bombardování smsek ode mne,že mne už nemiluje a že se s chází s jinou (s holkou s kterou přede mnou tak akorát spával),ale že spolu nechodí... A já bych udělala cokoliv na světě abych ho měla zpět..jenže jak???Nakonec jsem mu teď napsala,že ho bombvardovat smskami už nebudu,že mu dávám čas a že doufám,že zjistí,že k sobě patříme a že to může být ještě lepší než předtím...Já ale vím,že to nevydržím a ten kluk je pro mne vším... Vím,že jsem si to zavařila sama a o to víc mne to štve... :-S ;-(
Odpovědět
1
2
11
Ahoooj, věřím že je to šílená situace. Nevadí ti ale že se schází s jinou? To by ses k němu chtěla i tak vrátit a riskovat, že se třeba s ní bude scházet dál? 6 let je dlouhá doba, ale věř mi, že se ta bolest dá časem překonat.
Odpovědět
Profilova fotka
myslim, že barik má pravdu :( Stojíš o chlapa, který te podvádí ? Máš určitě na lepšího, který tě bude na rukách nosit, a bude se k tobě chovat hezky.. Nenajdeš ho třeba zítra, nebo pozítří, ani za měsíc, ale někde na tebe čeká lepší .. :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
vzdyt ji nepodvadi, rozesli se... milunko dej tomu cas, nebombarduj, venuj se sama sobe, zkuste se neschazet a dat si termin treba za mesic, ze pujdete na veceri abyste zjistili jaxte na tom... zda si chybite, co jste si za tu dobu uvedomili.... ty se zatim venuj sama sobe, sportuj, premyslej, zavolej kamoskam, vycisti si hlavu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mili: přesně jak říká Akral a uvidíš buď se k sobě vrátíte nebo ne. Chyba nikdy není jen na jedné straně!!!!!!!!! A pokud se vrátit chtít nebude a bude si myslet, že 6 let vztahu bylo ztráta času tak buď silná a nedoprošuj se to je to nejhorší, já vím, že je to smutné, ale nezapomeň pro jedno kvítí slunce nesvítí a jistě se objeví někdo kdo s tebou bude rád :-) držím palce a přeji silného ducha :-)
Odpovědět
Milu, najdi si koníčky, choď více mezi lidi .... určo se najde někdo jiný. Teď je to pro tebe konec všeho, ale pokud on zjistil, že tě nemiluje .... ???? co říci .... nemá cenu bojovat o někoho kdo nechce. A tam venku je určo chlap co si tě bude vážit a bude tě milovat celým svým srdcem!!! Hlavu vzhůru!!!
Odpovědět
Myslim, ze jsi udelala to nejlepsi co jsi mohla.....uhanet ho smskama, tim bys ho za cas akorat tak otravila....muzes tomu dat cas a uvidis, jak to dopadne...bohuzel tohle clovek moc ovlivnit nemuze....
Odpovědět
no obvykle o kterého usilujeme, nedostaneme. a přijde nám do cesty lepší :-D (mluvím z vlastní zkušenosti), zkus se kolem sebe poohlédnout ;-) Choď mezi lidi, najdi si nové koníčky, jak psala Ivča ;-) hlavu vzhůru
Odpovědět
Profilova fotka
Nechce te,tak se pred nim neponizuj.On ztratil ne ty.Takovych jako je on je spousta a mezi nimi se najdou i lepsi.Chod se bavit,poradne se vybrec,ale jdi dal. :-) Drzim palce.
Odpovědět
Profilova fotka
milunko tohle opravdu nemáš zapotřebí věř mi já chodila s klukem také 5 let :-( vím o čem mluvím..kdyžtak mi písni do IP.ted to bolí, ale přebolí to a pokud o tebe nestojí nemá to cenu jo možná se vrátí ale udělá to za čas znova a znova!!!!!věř mi!!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s akral,nejlepší bude si asi dát pauzu,budeš mít čas se věnovat sama sobě a ten současný pocit přebolí.A jak psala benes,nemá cenu se mu vnucovat,když sám řekl,že Tě nemiluje,tak ho nech být a jdi dál,určitě narazíš na lepšího.Já vím,že se to lehko povídá,ale kamarádky Ti určitě pomůžou,aby ses z toho dostala.
Odpovědět
Profilova fotka
i to ze te nemiluje muze byt jen chvilkovy dojem, unava vztahu, ale to si uvedomite prave tim odloucenim...
Odpovědět
Profilova fotka
opět souhlasím s akral,teď je to na něm,aby se rozhodl,co vlastně chce.
Odpovědět
Článek se načítá
Milu: Podle mě je nejlepší nápad ta večeře po nějaké době... Já znám tvůj pocit. Taky jsem taková, že prostě nevydržím "jen" čekat nebo jít dál... A měsíc? To vydržet nejde... :-N Ale pokud tě doopravdy nemiluje, tak to smysl nemá. Chlapi ale často říkají nemiluji tě, když jsou bombardováni SMS. Napiš mu třeba po pár dnech: Přeji dobrou noc alespoň tobě, když moje je smutná, chybíš mi. Nebo tak, ale víc ne. Domluvte si spolu pevně, kdy se uvidíte, zajděte na tu večeři, a do té doby jdi do sebe... Zacvič si, zajdi na kosmetiku, změň účes... Prostě abys byla spokojená sama se sebou. Dodá ti to víc sebevědomí ;-).
Odpovědět
Profilova fotka
pokud už jednou má pochybnosti a potřebuje si ze vztahu odpočinout.Není něco v pořádku a s takovým člověkem já už bych nebyla vlastní smutná zkušennost :-S :-( únavu ze vztahu?co to jako je?chápu po X let manželství..ale po 6 letech?aa ještě má hned jinou? ]-( mě to tedy normální nepřijde a takový který neví co chce..no pardon
Odpovědět
mury: Mně tedy pocit, že mi něco uniká, nepřijde moc zvláštní, pokud toho moc za život nezažila a je jen pořád s jedním partnerem, i když spokojená. O to víc normální mi pak přijde to zjičtění, že mi nic neunikalo a že nejlepší to stejně bylo s tím jediným...
Odpovědět
Profilova fotka
ja byyh to taky nazahatovala... ma jinou, jen se s ni s schazi ani se nevi jestli spolu "chodi"... a ja bych vynechala i tu sms ze je Ti smutno, pac bych mu nedopravala ten pocit ze te porad ma... proste to vazne nechat ulezet, i kdyz vim jak je to tezke, nenapsat, nezavolat, nemoci videt...
Odpovědět
Jestli ho opravdu miluješ, bojuj. Nenaléhej, nech to vychladnout, ale nevzávej se. Pokud k sobě patříte, budeto zas dobré :-) Mě dnes MM tak naštval a vytočil, že jsem prořvala celé odpoledne. Nejdřív jsem měla chuť všechnu zlobu vypsat do sms, pár jsem mu jich poslala, lítostivých, protože mě to mrzí, ale zůstaly bez odezvy, tak čekám na večer, až se vrátí domů....chtěla bych to hodit z hlavu, byla to pitomost. Soucítím, Milu s tebou ;-)
Odpovědět
allie: Přesně - prostě to nejde nepsat ty SMS :-N. Chceš, aby se to vyřešilo hned.... Nedávno jsme se s přítelem rozešli. Vypadalo to hnusně, tentokrát to byla moje vina a on i brečel... Moc mě to bolelo, ale říkala jsem si, že to prostě nemůže fungovat - prostě pocit, že mi něco uniká. Ale až když odjel, tak jsem byla tak prázdná, že jsem ho okamžitě chtěla mít zpět. Jen díky tomu mi došlo, že i když se nezřídka pohádáme, tak bez něj žít nechci... A nešlo čekat. Jeho kamarádi říkali, ať ho nechám vychladnout, že se ke mně stejně hned nevrátí. A on je takový, že jak ho jednou holka nechá, tak už u něj nemá šanci. Ale prostě k sobě asi patříme. Přemluvila jsem ho nejdřív, ať si přijede pro věci, když přijel, tak jsme si vyříkali úplně vše, co mezi námi bylo a vrátil se... Ale fakt jsem se bála. Vůbec to nestálo za to...
Odpovědět
Tak to jsi měla kliku, že to dobře dopadlo :-)
Odpovědět
allie: To jsem tedy měla. Ale mám trochu pocit, že by se bez toho náš vztah neobešel a že nás to hodně sblížilo. Mně to ujasnilo strašně moc věcí a moc si toho vážím, že to takhle dopadlo... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dej tomu cas,nejak se to vyvrbi :-)
Odpovědět
Někdy jsou hádky asi takový nutný zlo...pak až si člověk uvědomí, co v tom druhým má.
Odpovědět
Já se obávám, že se jen tak nevrátí...když už dokáže být s jinou a Milunce říká, že ji nemiluje. Otázka je, jestli to není natruc že :-N ?
Odpovědět
Profilova fotka
Allie - a jak to včera večer dopadlo u Vás? Vše ok? :-) Milu - mně takhle jeden můj ex přítel jednou oznámil, že je konec... ze dne na den... já si to nechtěla připustit, furt jsem ho bombardovala sms a on mi pak jednou zavolal.... já nadšená brala telefon... a on se mě jen suše zeptal, jestli si sebe fakt tak málo vážím, že ho furt musím otravovat.... já byla jak opařená..... od té doby ani jedna sms, šlus. Jednou větou mě dokonale vyléčil. Teď už vím, že pro mě udělal to nejlepší, co mohl. On už měl jasno, že konec, jen mě to nedocházelo.... Takže nepiš, nebombarduj. Říká se, že jestli něco hrozně chceš, tak to pusť. Jestli to k Tobě patří, tak se to k Tobě také vrátí.... ;-)
Odpovědět
Tak nějak jsme to přešli. On není ten typ, co by uměl přiznat chybu, spíš dělá jako že nic..tak jsem se v tom pak už radši nepitvala.
Odpovědět
Profilova fotka
Allie - no hlavně, že už je klid ;-)
Odpovědět
Děkuji všem za rady...Ale já bez něj vážně nedokážu žít...Nechce se mi...Jsem zoufalá,nedokážu hodit to všechno za hlavu... Jinak celý týden jsme byli spolu...potřebovala jsem přepsat auto,jel se mnou,jel do německa a já potřebovala k sestře,odvezl mě a pak mě zase vyzvedl,jela jsem k doktoru,jel semnou....Ale včera mi pak zase řekl,že mám má rád ale jen jako kamarádku..To mě dostalo..Kdyžý jsem mu řekla,že jsem doufala,že mě aspoň má pořád rád jako holku,jen mě nemiluje..tak mi řekl,že je to to samý ne?No nechápu... A s tou holkou nechodí,jen se prý vídají.... No opravdu už nevim jak to vše přejít,je mi hrozně... Všem děkuji
Odpovědět
Hlavně ale nevím jak už bojovat...
Odpovědět
ja se zase presvedcila, jak je Misa rozumna, lepe bych to nenapsala, i kdyz jsem mela podobnou zkusenost... Vivat silente :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Milun-vim,že Tě teď bolí srdíčko,ale nechala bych ho plavat.... :-( Máš přece svojí hrdost,a o tu by tě žádnej chlap neměl připravit...podle mě ;-)
Odpovědět
1
2
11
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?