Odpověď na příspěvek od maky666:
Dobře děláš, že si předem volíš taktiku. Já jsem … @maky666 Poradila bych ti zvolnit, ale já sama bych asi nezvolnila, když už jsem nasadila vysoké tempo. Tempo zásadně nesnižuju, i když to bolí 😄 . Co mi poomáhá, je CBD. Narazila jsem na docela široký výběr na cbdway, tak zkouším postupně a účinky jdou znát. Mám i takový ten kvalitnější protein, který má pomoct s regenerací po cvičení. Takže tak nějak funguju já 😆Odpověď na příspěvek od maky666:
Dobře děláš, že si předem volíš taktiku. Já jsem … @maky666 na to se užívá kreatin, ne? můj si ho občas kupujeOdpověď na příspěvek od maky666:
Dobře děláš, že si předem volíš taktiku. Já jsem … @maky666 Zkus BCAA, manžel si ho dává po tréninku a nikdy ho nic moc nebolí. Já to zkusila při stěhování a fakt mě druhý den nic extra nebolelo. A to jsem dřevo. 😄 A taky hořčík (dobře vstřebatelný, ne oxid).Odpověď na příspěvek od maky666:
Dobře děláš, že si předem volíš taktiku. Já jsem … @maky666 Kreatin a BCAA, ale záleží, jak moc to hrotíš. Jestli posiluješ silově, tak je to super, jestli děláš pilátes nebo tak něco, tak bych do ani jednoho z těchto dvou neinvestovala. Tím to nechci nějak shazovat, ale je to založený na jiným principu. To CBD by mělo být vhodnéOdpověď na příspěvek od cherrycoke:
Nasdílím ti sem, co používám já https://www.alpik… @cherrycoke Jo na ionťák jsem zapomněla. Tenhle má dobrý složení, i ten hořčík je důležitý. Dobrá volba, hlavně teď na léto