Jak se udržujete ve formě?

Profilova fotka
Ahoj holky, podobné téma se tu už delší dobu neprobíralo, tak se chci zeptat, jakým způsobem se udržujete ve formě. Zda cvičíte denně, nebo několikrát týdně, co děláte, jak jíte, atd. ...a nebo jste raději lenošivé a necháváte přírodě, jak si s vámi sama poradí? :-D Krásný den :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoj bubli,já zatím problémy s váhou nemám,takže jím všechno na co mám chuť. Jen už toho nesním tolik co dřív,ne že bych to nezvládla,ale už pak cítím že jsem nacpaná :-D takže myslím,že čím je člověk starší,tím míň jídla potřebuje nebo co (u ženských teda). V ničem se neomezuju. Jinak jsem začla asi poslední 2 měsíce pravidelně cvičit powerjogu-1x, max. 2x týdně. A určitě je to poznat,cítím to na sobě. Perfektně to zpevňuje svaly a navíc mě to jako jedno z mála cvičení baví :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já musím taky zase zacít. Psychicky sport miluju ...fyzicky je to horsí, ale verím, ze se zase odhodlám :-). To más stestí, ze se váha drzí ...gratuluju :-)
Odpovědět
Ahoj Bubli, já se snažím jíst aspoň trochu zdravě - víc ryby, zeleniny, ovoce, luštěniny, tmavý chléb apod. A co se týče cvičení - teď to hodně zanedbávám, ale jinak jsem se snažila chodit 1-2x týdně, buďto posilovna nebo bazén, spinning. Třeba se i hodně snažím chodit pěšky a pak je to hodně znám. Člověk není tak líný, má lepší náladu, lépe se spí.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem taky jeden čas zkoušela zdravě jíst,ale nevydrželo mi to. Za prvé když bydlíš s chlapem,tak je těžký jíst jinak než on...navíc se mi nechtělo dělat zvlášť jídlo pro sebe a pro něj...a taky jídlo miluju,takže jsem si řekla,že dokud to jde,tak se omezovat nebudu. Jen mám obavy jak to bude pak po těhotenství... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To jo, spinning to je príma ...mám ho moc ráda, ale moc se tam nedostanu. No, tak kdyz je hezké pocasí, tak si alespon mákneme s prítelem na kole :-). Je pravda, ze pravidelná chuze skoro stací ...kila jdou dolu, clovek se cítí lépe a méne se zadýchává :-) ...stací to pochodovat, kdyz je chvilicka cas :-). A co vecere ...nemáte problém, kdyz varíte polovicce? Nebo s vámi jí zdrave? :-)
Odpovědět
Jani, my se taky neomezujeme, občas si klidně dáme kachnu, ale na druhou stranu to nepřeháníme. Zvolili jsme zlatou střední cestu - když to jde a máme chuť, tak jíme jenom zdravě a když se nám nechce, tak si dopřejeme na co máme chuť. A to je myslím hodně důležité, protože jsme takhle i v psychické pohodě a nestresujeme se tím, co jíme. A naštěstí ten můj sní naprosto všechno, co uvařím, takže s tím nemáme problém.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je paráda :-) ...ten muj taky...dokonce jí jeste méne nez já ...a pekne zdrave :-) ...obcas se stydím, ze já bych mlsala a on, ze prý jen salát :-p
Odpovědět
Tak to máš taky dobrý :-) My máme stejné chutě, takže s tím opravdu není problém, naopak se mnohdy diví, že i když je to zdravé, tak je to moc dobré :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je dobrý :-) ...já mám problém, ze varím sice ráda, ale bohuzel ne dobre ...chute me nejak neposlouchají :-| ...takze uvarit neco zdravého a fakt dobrého je pro me zázrak ...no, ale ten muj je odvázny a zhltne i ty moje nepovedeniny :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak takové partnery vám závidím :-D zlatá střední cesta-tak to je určo nejlepší! Je fajn že jíte zdravě,ale neomezujete se a jíte podle chuti-máš totiž pravdu,že to dělá divy i s psychikou! Můj největší problém je, že jsem závislá na sladkým! Jak jsem psala-na postavě to zatíííím znát není (doufám,že ani časem nebude :-D ) ale např. ze zdravotního hlediska taky není dobrý do sebe pořád tlačit něco sladkýho... Máte taky rády sladký?
Odpovědět
Profilova fotka
Já moc ...a hlavne kdyz jsem ve stresu (a to jsem, protoze se ucím), tak do me lítá vsechno sladky - i to, co mi nechutná :-/ ...jsem ostuda :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Co máš z toho,nejsi ostuda..já se taky občas neumím krotit :-) když mám na něco chuť a "oči by jedly" tak se cpu i když už nemůžu :-D jo hold to chce aspoň trošku toho pohybu. Já se teda snažím i jak píšete chodit-místo jezdit hromadnou dopravou, taky doma nemáme výtah a do 3. patra kde bydlíme je schodů jak do čtvrtýho,takže to taky chodím každý den,tak aspoň něco k dobru :-) Ale docela mi natékají nohy a nevím čím to je....v práci teda celý den sedím (v kanclu). Ale nevím jak se toho zbavit, slyšela jsem že to může snad značit i nějaký zdravotní problém.. :-(
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
No, to bych s tím raději někam zašla ...ale možná by stačilo se jen poradit s bylinkářem a pít nějaké bylinky (proč do sebe hned cpát léky, že? ) :-D
Odpovědět
Holky já jsem asi divná, ale sladký vůbec nemusím! Ani když jsem se učila třeba na státnice, tak jsem ho nepotřebovala... Tak já naštěstí vařím dobře, vařím od malička a uvařím naprosto cokoliv, i dost experimentuju a zatím není nic, co bych nezvládla uvařit :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jéé, tak to bys mohla dát nejaké rady vecné zacátecnici :-)) ...mám problém s kombinaci korení. Me to vzdycky chutná, ale ostatním ne ...no a to je ten nejvetsí problém. Ják mám zjistit, ze to ostatním nebude chutnat, kdyz me to chutná? ;-)
Odpovědět
Třeba přítel dělá tu chybu, že tam nafláká všechno možný koření. Ale nejlepší je tak 2, max. 3 druhy a i to je moc. Pokud kořeníš směsí, tak úplně stačí jen ta, jinak je to hodně přeplácaný a přebije to chuť samotnýho jídla.
Odpovědět
Profilova fotka
Ale to jsem uhnula od tématu, ze? ...no, ale korení je na hubnutí prece taky fajn, ze? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to ti docela závidím. Myslím totiž že hodně ženskýho pohlaví je na sladkým závislých! To je pro tebe plus,že nejsi ;-) Pro mě je zas dobrý,že můj partner sladký moc rád nemá a skoro ho nejí-takže nehrozí,že bych každej víkend pekla buchty apod. Protože když vyjímečně něco upeču,tak to musím převážně zvládnout sama,nebo to vzít do práce :-D Jo taky jsem si říkala,jestli s tím otíkáním radši někam nezajít...ale nevím kam :-( a jak píšeš, bubli, tak prášky se mi do sebe určitě cpát nechcou.
Odpovědět
Jj, koření povzbuzuje chuť k jídlu a hlavně pak nemusíš tolik solit.
Odpovědět
Profilova fotka
Taaaak já se budu víc snazit ;-) ...jinak k tomu cvicení, rekla bych, ze by bylo moc fajn zacít behat, ale v tomhle pocasí se mi vubec nechce ...nevím, zda to není o zdraví :-)
Odpovědět
Tak celkově je běhání dost rizikové, protože hodně namáháš klouby a není pro každého. Já byla běhat všehovšudy asi třikrát a pokaždé mi bylo špatně, navíc mě to ani moc nebaví...
Odpovědět
Profilova fotka
Hele, já nevím, zda nejsi z prahy, ale ve Školské ulici v Praze je moc fajn bylinkárství, kde se stací poradit. Je tam taky bylinkár, kde se muzes nechat vysetrit, ale myslím, ze by stacilo nejdrív dojít do krámku a zeptat se prodavacky :-)) ...jsou tam moc mili :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Nemyslím si,že běhání je v tomto počasí vhodný..protože do plic vdechuješ ten hooodně studený vzduch...ale těžko říct,odborník nejsem :-N navíc já běhání nesnáším,protože se hned zadýchám,mám s tím trošku problém :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Já behala pred dvema roky. Nejdrív me to vubec nebavilo a bolely me sice klouby, ale tak po dvou mesících (3x týdne) se to protrhlo a já jsem najednou bezela a ríkala si ..."jé, to je celkem dobrý, a já muzu, no fajn" :-) ...jenze pak prisly tyhle frisné mesíce a já byla líná jít do zimy, a tak to rychle zase skoncilo ...hold jsem spís na ty vnitrní sporty :-))
Odpovědět
Jsem z Prahy a Školská je kousek od mě ;-) Tam to znám, já si povětšinou koření vozím ze zahraničí, mám velké zásoby a většina se ani u nás neprodává. Jani, běhání teď opravdu není vhodné, hlavně pokud člověk není trénovaný.
Odpovědět
Profilova fotka
Hele holky a zkousely jste nekdy power jogu? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jééé, já se spatne vyjádrila ...já myslela bylinky pro "janinku22" na ty nozky a ne koreni ...jsem to ale janek :-D
Odpovědět
Tu jsem nezkoušela... Já mám oblíbený ten spininnig a hodně cvičení na fit ballech, to je super.
Odpovědět
Profilova fotka
Já na ní chodila a asi zase zacnu ... pro me je to drina, protoze jsem hrozne neohebná ...tak jsem vzdy byla totálne propocená. Ale na druhou stranu, po dvou mesících letely dolu faldíky na zádech ...no príma :-) ...spinning ten je fajn a fit bally jsem se jeste nikdy nedostala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bohužel,z Prahy nejsem,jsem od Brna...tak leda,že bych zkusila něco takovýho sehnat tady.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?