Jak se oslovujete se svým manželem nebo přítelem?

Profilova fotka
Ahoj holky, snad tady takové téma ještě není, pokud ano, nezlobte se, ale nenašla jsem ho. Já jsem Katka, můj přítel je Slovák, jmenuje se Jano. Ale on mi říká bambulo (proto ten nick) a já jemu mazlíku. Jinak mezi lidmi se oslovujeme jménem nebo on mi sem tam řekne miláčku. Jak se oslovujete vy?Někdy mi řekne mamino.
Odpovědět
Profilova fotka
Bambulík, jéééé, hezký téma :-) my si říkáme různě, jména v tom nenajdeš :-) ale před lidma Honzo, Verunko, a v soukromí? Ňufinka/Ňufáček, Bambulo, Prďolo, Fifule, Fifáčku, když jsme na sebe na oko nakvajzlý tak "papundekle" :-)
Odpovědět
Profilova fotka
dobré téma!!!no tak mi si říkáme všelijak vzhledem k tomu že máme dítě tak hodně taťko nebo mamko,ale jinak třeba miláčku nebo pusinko!jinak třeba mény Lukyšku nebo on mě Raďule!
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem Míša a miláček Honza. Před lidmi mu říkám většinou Honzí, Honzíku, miláčku a když mě zlobí, tak Honzane. On mě říká Miško, miláčku, ženo a když ho zlobím, tak Mišane. V soukromí mu pak říkám třeba Prdíku a on mě vlastně stejně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Silente, jé, vidíš, my taky Prdíku, a H. mně občas Puclíku, a tváří se nešťastně když mu na Puclíku neodpovím "puc puc" :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám moc ráda když mi říká lási, lásinko. On je prostě můj mazlík nebo Honzulka nebo Janíček.
Odpovědět
Profilova fotka
mámo-táto :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda - manžel mě - princezno,kočičko,lásko,zlatíčko,baby,myšísku- někdy taky Baríku /jsem Bára/ :-),dyž zlobím jsem zlobidlo :-D já jemu - kočičáku,Pátísku /Patrik/,miláčku,štětstí moje Silente,Pepibubu - papundekle a prdíku - to nemá chybu :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem Míša a on Radim. On mě: Miško, mazlíku, lásko, miláčku, pusinko, koťátko, ženuško, .... když ho "štvu" tak Mišule Já jemu: Raďulko, miláčku, medvídku, koblížku, mufíku, ňufíku, mužíčku, ... když mě zlobí tak naštvaně na oko... Radimisko .... a různě
Odpovědět
Profilova fotka
Sárinko, Pepibubu - můj Prdík má skoro 2 metry a váží metrák :-D :-D Na veřejnosti by toto oslovení asi zbůsobilo dobré výbuchy smíchu :-D :-D Puclík je takové miloučké....
Odpovědět
Já jsem Laďka, přítel Pepa. Mě říká myško, nebo myšule. Uchytilo se to tak, že mi tak říkají i jeho kamarádi. Já jemu myšane, Pepí, Pepíčku.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem Petra a přítel Martin. JÁ jemu : ňuňáčku,mojinko,prdelko,macíku,lásečko. Když mě "zlobí",tak Olšane (jmenuje se Olšanský). On mě : mamko,prcinko,peki, ženo moje. A když ho zlobím, tak mi vyká :-D - "vy paní..." Tomě vždycky,tak rozesměje,že je po zlobení :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jé to Honza se občas rozněžní a říká mi "ženuško," je to rozkošný, ale já jemu mužíčku neříkám, přišlo by mi divný říkat "mužíčku" někomu kdo má bez 3 cm dva metry :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tak u nás je to stejný,taky je bezmála 2metrový,alekupodivu mu ty zdrobnělinky nevadí. Já taky se 173 cm si moc zdrobnělin nezasloužím,ale oproti němu sem pořád zdrobnělina :-) Ale před ostatníma,zvláště před klukama z týmu (hraje ragby) mu tak neříkám,ať z něho nemají prču :-) :-D Pro mě je i se svými 125 kily prdelka.
Odpovědět
Profilova fotka
já jemu většinou myšo/myši, když zlobí, tak myšáku a on mně Pet nebo Petjuško (jsem Petra) nebo ňufáčku... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, hezký téma.. mě říká ňuňo, ňunísku, beruško a já jemu kocourku, prdelko, milášku ;-) jo a taky si říkáme mámo táto :-)
Odpovědět
Profilova fotka
dedulko, jé koukám že ňufáček a ňufinka jsou i jinde :-) he he my si to dali i do prstýnků :-D že to bude zajímavý za 5,10,20 a víc let, v den svatby ňufáček a ňufinka, a co si budem dávat za tituly potom :-D
Odpovědět
tak já asi nejsem normální, ale nesnáším zdrobněliny takže já mu říkám Jarku a on mi Katko :)))
Odpovědět
Profilova fotka
naataso, každému co jeho jest, a pokud vám to takhle vyhovuje, proč ne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já snoubenci: Kocico, Kočičko, Kocycto, Čičinko, Čičinečko, Mazlíku, Prdelko, Milášku, Hanýsku, Mickoš. On mi: Sestro, sestřičko, princezno, miláčku, manželko, mamko,ty moje malá,.. Nevzpomenu si na všechno.já jsem zdravotní sestříčka, proto ta sestra :-) a když mě naštvě, říkám mu hovízku. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já svému snoubenci říkám: ťunťo, milášku, bloučku, pusino, Jeňulko. On mě: většinou Lásko, kotě, též ty moje malá atd. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ja jsem Kristýna, manžel Robert: jemu rikam Bobši, Robie, lásko, miláčku atd....on mi říká Kikčo, Kikine, Bobeško atd....
Odpovědět
Katka a Pavel - on mně většinou Kačenko, Kačufídku, Kačufíďáku (to už ho štvu):-) Káti, Kačí, prdelko, ženuško, broučice, lásko, kočičko. Na nic víc si asi nevzpomenu... Já jemu Pájo, Páji, Pájine, Pájiňáku:-) brouku, muži můj, mužíčku...asi tak:-)
Odpovědět
Klára a Zdeněk Já manželovi: Zdendo, mazlíku, miláčku, brouku, obludko ;-) Manžel mně: Klárčo, Klárčí, Klári, mazlice, pusinko, obludnice, šelmice :-D (jeho výmysly, ze kterých jsem šla do kolen :-D :-D )
Odpovědět
Profilova fotka
áááá, taky nemám ráda zdrobněliny, ale co u nás ještě projde tak je myšo - mě, miláčku a lásko oboum. Jinak si spíš říkáme jménem, zejména na veřejnosti, nesnáším cukrování veřejné. A můj to nesnáší tuplem, kolikrát jsem byla upozorněna, že teda před kamarádama ne 8-)
Odpovědět
Děkuji za krásné téma:-)) Můj přítel se jmenuje Karel, ale mě to příjde tvrdé, tak jsem mu tak řekla možná 10x, co spolu jsme. Říkám mu Bobine, volám na něj Bobi, Myši.Když zlobí Kadline. On mi taky říká myši, myško, milu, když zlobím Rézino (jsem Tereza). Jinak super přezdívky holky, dostala mě obludnice od clarci:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Když toho svého naštvu, tak mi říka : ,,Pane bože"!!!! :-D cos zase... :-D :-D :-D :-D 8-)
Odpovědět
Ještě jste mi připoměli, že u nás, když něco zpackáme nebo jsme takový jako trdla, tak si říkáme, vejce, vajíčko, vajo... Používá se to u nás ve městě tak nějak obecně...Ty jsi vajíčko viď? = Ty jsi ale trdlo:-) Jinak já to před kamarádama taky moc nemusím...říkáme si jmény...naopak, pokud se třeba trošku napije a začne mi říkat na veřejnosti, zlatíčko, lásko moje největší atd., tak mi to spáíš vadí;-) Ale doam v pelíšku, jen tak...mám ráda milá oslovení:-) Ještě si říkáme příšerko:-)
Odpovědět
Jéé to je hezké:) Já jsem Martina přítel Mája:), jj to je jako seznamka:)) Mě říká Martinko, Matynko, Matýsku, beruško, kopretinko,MeToYouánku:) moji oblíbení méďové:) a já mu říkám Májenka, Mari, Mařenka, Marečku, šuminka, ťapička:) Prostě vše co nás napadne... nestačila by mi tady na to jedna strana:) ale to asi každé z nás, co :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já přítelovi říkám lásko, pusinko, miláčku - prostě klasika a on mě nejčastěji říká zlato. Křestními jmény si říkáme jen na veřejnosti. ;-)
Odpovědět
Tak my si od začátku říkáme lásko a to i před lidma. Jménama se snad vůbec neoslovujeme. Když o sobě mluvíme, tak já říkám Tom a on Monča a nebo taky mi říká Kagivo - po té motorce, že prý startuju na první našlápnutí ]-( :-D :-p a tak mě zná většina jeho známých. Milé, ale mě to fakt neva... 8-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?