Jak postupovat po koupi pozemku

Profilova fotka
Ahojky, vím, že to sem úplně nepatří. Ale konečně na nás s přítelem přepsali koupený pozemek, takže nám do příprav svatby přibyly starosti s pozemkem. Snažím se všude najít nějaké informace, jak nyní postupovat a nemůžu nic pořádnýho najít. Co se dělá jako první atd. Věřím, že vás tady bude hodně, co mají s tímto už zkušenosti a proto bych byla ráda a moc bych vás chtěla poprosit, kdyby jste mi dali nějaké rady. :-) Jde nám o toto. Nás pozemek je zatím psaný jako trvalý travní porost. V územním plánu se počítá s tím, že je pozemek určený k zástavbě individuálního bydlení. Jako první, co půjdu zjistit, je na stavebním úřadě, zda a co se tam tedy dá stavět. Ale co dál? Jak převedeme pozemek na stavební parcelu a kde? Nemáme příjezdovou cestu, vodu (budem dělat studnu) a elektriku. Víte, v jakém pořadí a kde se to přesně zařizuje? Případně víte na netu o nějakém diskuzním fóru, kde můžu tyto dotazy položit a kde mi lidi budou odpovídat? Hledala jsem, ale marně... :/ Předem mooooc děkuju. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tady myslim jsou bezva rady: Držím palce, my uz stavíme :) http://www.ceskestavby.cz/jak-se-stav...
Odpovědět
Profilova fotka
@andreakriskova Moc ti děkuju. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Není zač, na netu je toho celkem dost. Ale obrátila bych se prostě na obec a příslušný stavební úřad. Oni Vám tam poradí. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@andreakriskova Ono je těžký najít nějaký souhrný postup, který se týká konkrétně našeho případu. :) Na našem stavebním úřadě jsou ty ženský strašně neochotný, proto zjišťuju informace dopředu. Nikdo tam nechodí rád a navíc dělají naschvály, tak se toho trochu bojim...
Odpovědět
Profilova fotka
A jaky je to stavebni urad?
Odpovědět
Profilova fotka
@andreakriskova Jako jak jaký? :) Jestli myslíš, který konkrétně, tak to raději nebudu psát veřejně. :D Ale je to na Berounsku. :)
Odpovědět
Profilova fotka
No urcite to nebudou Takové slety jako na Odolene vodě s těmi to byla paráda! Jedna Husa vedle druhe, pětkrát nás nechali prekleslit projekt. No ale byla tam jedna mladá kočka a ta nam hodne pomohla ze začátku, pak odešla na mateřskou a bylo zle. Přeji pevne nervy, uz ted se hrozim kolaudace. Co kde zase najdou. Uz at to je :)
Odpovědět
Profilova fotka
@andreakriskova Tak u nás je to stejné, ne-li horší. A ta hlavní paní ze stavebního se nenávidí s naší starostkou, takže o to je to horší. :D Tobě přeji také pevné nervy, ať vám kolaudace vyjde. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?