Jak platit na eBay? Je to tam přes PayPal

Ahoj holky,potřebovala bych poradit.Máte prosím někdo zkušenosti s placením na eBay?Nevím jak na to?Je to tam přes PayPal.
Odpovědět
@krejzy2 je tu na to někde diskuse :-) nicméně - ano, je to přes paypal. Paypal je taková banka,ale je to bezpečnější, protože při normáílní platbě po internetu musíš sdělovat číslo své karty přímo obchodníkovi, což nemusí moc bezpečné. papypalu se neboj, funguje to jednoduše :-) Půjdeš na jejich stránky, založíš si účet, který se skládá z přihlašovacího jména (většinou email) a hesla ( v hesle musí být i čísla). pak zadáš požadované údaje o kartě. paypal si pak strhnutím drobné částky z tvého účtu (u mě to bylo tuším 2 dolary) ověří, že tento účet funguje a jsou tam peníze.Dojde potvrzující email No a pak si vybereš na ebay, klikneš zaplatit a on tě automaticky odkáže na paypal. Tam se přihlášíš a zbytek neřešíš (nezadáváš nikam částku k placení a pod.). Po přihlášení se objeví co kam platíš a když to souhlasí, tak to odsouhlasíš. a to je všechno. Bez paypaylu to bohužel nejde. Tak se fakt neboj a zkus to. Má angličitna je na úrovni ZŠ a dala jsem to ;-)
Odpovědět
Ahojky můžu se zeptat ohledně too placení když už paypal mám a používám je i přesto nutný ho na ebayi nějak aktivovat,sestra si kupovala na francouzkým ebay a peníze se mi normálně strhly když sme to platily..moc děkuju
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?