Jak pečujete o své vlasy?

CHtěla bych se Vás zeptat jak pečujete o své vlásky? Mě se pořád vlní a nechcou se mi zarovnat :-( Jinak mám doboru zkušenost...s Elseve, Nivea a Glus kur. Vždy od kadeřnice si donesu nějaký dražší přípravek. Nejvíc jsem byla spokojená Loreal SP a Redken. A zatím nejhorší byl Matrich:-( POdělte se....a co vlasové masky....používáte?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já mám též neposedné vlásky, každý den si je žehlím a mám velké zkušenosti s přípravky na vyrovnání vlasů. Nejvíce jsem byla spokojená od Welly SP Straighaway, ale ani špatné není od Pantene pro V, je to novinka - balzám na narovnání vlasů. Jinak velice chválím vše od Gliss kur, teď mají novou řadu s arganovým olejem, to prostě nemá chybu. Musíš zkoušet a uvidíš, že si něco oblíbíš a budeš spokojená ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky je žehlím,ale kupuju si profi kosmetiku na vlásky v salonech,je to nebe a dudy,ty z drogerie moc dobré nejsou....jednou jsem měla narovnávač od LÓrealu,nebyl špatný...myslím z drogerie
Odpovědět
Ahojky, já mám vlasy dlouhé a taky se mi vlní, ale tak blbě, že si je musím stejně upravovat. Teď jsem si také koupila ten nový Gliss kur a je super ;-) . Jinak používám nějaké masky od avonu, nebo spreje, aby se mi vlasy neničili při fénování. Vlasy si meju a vyfoukávám obden přes velký kulatý kartáč, jen tak je uschnout nemůžu nechat :-.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem taky samá lokna,když jsi vlásky umyju - občas žehlím a nebo mám divoký kudrnatý háro :-D Mamžel říká,že jsem jeho Amazonka :-D Z obchodu přípravky na vlasy nejsou fakt žádná kvalita,vyplatí se koupit kvalitní - mě vyhovuje Kerastase ;-) Za šampon dám třeba 500,-,ale mám ho i na rok,stačí malinko a hotovo.A fakt je to znát. :-)
Odpovědět
Ahooj holky, taky dávám hlas Gliss Kur, mám ho sice teprv týden, ale je to vidět. A ještě k tomu beru Viaderm a najednou mi každý říká, že mám nějak víc vlasů a i ta pleš mi trochu zmizela:-D
Odpovědět
já mám s těma mýma pseudovlasama samé potížky-jsou strašně jemné a dlouhé pod lopatky. jsem už fakt naštvaná a plánuju nechat si ufiknout tak 5 cenťáků ]-( přitom loni byly ještě v poho, ikdyž hřívu jak z reklamy jsem neměla nikdy :-D doporučuju aspoň jednou týdně zábal z olivového oleje (tak na hodinku, ale čím dýl, tím líp ;-) ), vlasy se pak nádherně lesknou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já používám řadu "Satinique" a jsem spokojená. Jsou to kvalitní výrobky za přijatelnou cenu a navíc se mi za nákupy vrací část penízek zpět. Jsou to všechno přírodní výrobky a koncentráty. Už bych neměnila. ;-)
Odpovědět
mám jemné dlouhé vlasy a velice se mi osvědčil šampon od yves rocher, nevím název, je to ten zelenej na jemné vlasy. Vřele doporučuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já se přidám, vlasy jsou moje fetiš... Nejprve jsem nechala kadeřnici zhodnotit typ vlasů - jsou jenmé, vlnité se sklonem být sušší. Takže - výborný je Kérastase. Měla jsem řadu Bain satin. Taky Gliss kur - olejové kůry.... Doma si dělám kůru z olivového oleje - ten nahřeju, nechám působit, dávám i syrové žloutky, med, mléko, citron. Nebo nahřátý dětský olejíček - třeba od Oriflame. Barvím poze Hennou, používám jenn svůj hřeben, nečešu vlasy, když jsou mokré,... Taky mi sedí šampony a balzámy Klorane, seženete v lékárnách.Do mokrých vlasů dám hydratační pěnové tužidlo, ráno jen upravím něčím pro vlnité vlasy, zafixuju lakem.
Odpovědět
bonavoxa-jaké máš zkušenosti s henno? dlouho o ní uvažuju, ale přece jen nevím...prý jsou po ní vlasy lesklejší než po barvě (já teda používám barvící šampón). doporučuješ?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Arvetko, hennu doporučuji. Ale nesmíš ji používat společně s chemickými barvami. Nechávám ji na hlavě působit klidně několik hodin. Taky se k tomu dají sehnat šampon a balzám z henny. Barvu vlasů tím radikálně nezměníš, jen tak jemně vystínuješ. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, můžete mi poradit, co pomáhá proti třepení konečků a lámání vlasů? Já mám dlouhé, spíše jemné, ale husté a vlnité vlasy a používám gliss kur balzám, který se nevymývá a takový sprej od gliss kur též na vlhké vlasy, ale mám pocit, že to nepomáhá. A když si myju vlasy nebo češu, tak mi jich vypadáááááá :-( Máte nějaký tip? A ještě jsem se chtěla zeptat, uvažuju, že bych si zkusila vyžehlit vlasy - je to pro ně bezpečné? Nezničí se mi? Já si třeba vůbec nefénuju vlasy, protože mi je to vysušuje.
Odpovědět
Článek se načítá
Jaro2008, mám proti třepení vlasů celkem osvědčený, ale asi trochu divný tip: nečesat se. Dříve se mi vlasy třepily docela hodně, ale pak jsem se přesala česat (zjistila jsem, že vypadám líp, když se nečešu) a netřepí se mi skoro vůbec. Abcyh to uvedla na pravou míru: češu se vždy po umytí a někdy i před a potom každé ráno "poupravím hřebenem" vlasy cca do 10 cm od hlavy, ale nečešu po celé délce. Vlasy mám taky vlnité (na rovné bych se to radit neopovažovala), středně dlouhé.
Odpovědět
Profilova fotka
herminka doporučuje správně- nečesat se ;-) Taky se češu jen po umytí, a to velmi opatrně. Někdy to taky trvá i 15 minut. Vlasy mám dlouhé pod lopatky, vlnité, jemné. Žehlení jsem ještě nepodstoupila, jen vyfénování narovno a následně natáčky. Výsledek- princezna 8-)
Odpovědět
Pavlysku, asi bych neměla trpělivost česat se čtvrt hodiny :-o Jaro2008, k tomu žehlení - řekla bych, že pokud budeš mít kvalitní žehličku a nebudeš žehlit často, proč ne ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
herminko- taky se u toho rozčesávání pěkně vztekám :-p
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, díky za radu - zkusím to :-) To česání dlouhých vlasů (mám je taky pod lopatky a vlnité a jemné :-D je někdy fakt otrava.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky nečešu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja mam huste, vlnite a hrozne suche vlasy, vubec se nemasti, pouzivam Loreal, od kadernice specialni pripravek od Loreal na zehleni vlasu, vlasy mam hodne poskozene, trepi se a lamou...............nic nezabira.............
Odpovědět
Profilova fotka
vkrocova-zkus si udělat zábal z olivového oleje, větřít do konečků, zabalit do igelitu a do nahřátého ručníku a nechat 30 minut. já mám hodně suché vlasy, tak olej vtírám po celé délce. a stejně jako holky vlasy rozčesávám jen po umytí a to mám takové spíš hrábě než hřeben :-D , nikdo jiný se tím neučeše ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky neporadily by jste mi co s lupy? Máte něco odzkoušené co pomáhá? Já jsem lupy nikdy nemívala a od minulého týdne mě svědí pokožka hlavy a mám lupy. Určo nějaký šampon, ale nevím jaký. Jestli zkusit nějaký obyč nebo něco jiného?
Odpovědět
vlasy korunou krásy....já se s nimi zabývám delší část dne....kroutí se mi a když chci být in,žehlím je,a třikrát týdně chodím ke kadeřníkovi,no a doma používám Kerastese olej
Odpovědět
na lupy mě napadá jedna reklama,head and shoulders,speciál na lupy
Odpovědět
Kerastase,překlep
Odpovědět
Profilova fotka
mmaky: ahoj,jak píše porsche, tak dobrý je Head and Shoulders a nebo Sunsilk proti lupům nebo Timotei proti lupům. Všechny tři mám odzkoušené. Já jak začnu používat nějaký jiný šampon, který není proti lůpům, tak mě po 2-3 umytí začne svědit hlava a mám lupy zpátky. Po umytí používám ještě vlasovou vodu - takovou obyč: lopuchová - je to i proti padání vlasů (ale na to mi to nezabírá, protože mi padají fest, ale asi je to tím, že mám vlasy do půl zad a husté, tak to tak asi jen vypadá, teda doufám.
Odpovědět
má vlásky taky do půl zad a je to nimrání,každý den být za dámu
Odpovědět
Profilova fotka
no já to moc neřeším, do culíku nebo rozpuštěné :-D Ale na svatbu chci mít něco mooooc pěkného :-) Spíš je otrava to česání a mytí - to mě fakt neba.
Odpovědět
Profilova fotka
no ja mam kratky vlasy kazdej mesic chodim ke kadernici do T&G a pouzivam vlasovou kosmetiku TIGI kterou si tam kupuju nastesti mam vlasy ok tak potrebuju jen nejaky lesky a jiny ruzny patlacky vosky atd. ;-)
Odpovědět
mmaky: můj přítel má hrozné problémy s lupy, a jediné co mu pomohlo je šampon, který se dá koupit v lékarně. Polytar AF - stojí asi 140 kč. Lupy zmizely úplně a má krásné lesklé vlasy..... je to k podivu, protože šampon strašně smrdí, ale fakt funguje, akorát je na něm závislej, už nemůže používat jinej, ale stojí to za to ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky díky. Včera jsem si koupila Head and Shoulders a zdá se že to hned napoprvé zabralo. Hlava už mě vůbec nesvědí. Možná to bylo i tím že jsem před tím použila nový šampon na zkoušku (nivea na barvené vlasy) a třeba mi nesedl. Radši ho už nepoužiju. No doufám že se lupů zbavím. Ještě jednou díky za rady.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?