Jak na partnerova syna?

Profilova fotka
Ahoj kočky, nevím, zda je vhodné toto řešit, ale bohužel mi to nedá. Přítel má s předchozí partnerkou syna, což v současnosti není nic neobvyklého, ale syn je menší či větší saboter! Před pul rokem jsem byli všichni pozváni na svatbu, přítelovi sestřenice, kde odmítal vystoupit z auta, vzal si tam tablet a vztekal se, že nikam nepůjde atd. Trvalo to 3 hodiny a všichni ho chodili prosit, aby už šel ven. Dale, všechno co uvařím je podle něho hnus, ale pozor to i obyčejné tousty se sýrem a šunkou jsou hnusné a nebo maminka je dělá jinak ... Máme malý bazén v létě, ... Dále na mě kvoká a nebo lépe úplně ignoruje (to je ta lepší varianta) Prosím co mám dělat! Nechci aby se tak choval, a co už vůbec nechci, aby zase předváděl nějaký hysterický výstup na naší svatbě. PROSÍM O JAKOUKOLIV RADU.
Odpovědět
@katicek1 Vetsinou deti z predeslych vztahu delaji problemy,a jak pises,tenhle synacek bude asi pekne rozmazleny fracek. Ja mela podobnou zkusenost s byvalym,jeho syn me naprosto ignoroval,moje jidla byla taky hnusna,a kdyz byl u nas na navsteve,tak ja byla jako paty kolo u vozu,jako bych ani neexistovala,ale v tom mel zasluhu i muj byvaly. Kazdopadne jsem stastna ze muj manzel zadny deti nema,uz bych na to nemela nervy. A poradit ti muzu jen to,aby sis promluvila s pritelem,at si syna srovna(coz ve vetsina pripadech nelze,protoze rodice si mysli,jak jejich deti rozchodem trpi,a akorat je rozmazluji a vse jim toleruji-ale netvrdim ze takovy je i tvuj pritel),a v nejhorsim na svatbu ho neberte. Za zkazeny den by to nestalo.
Odpovědět
Tohle by mel resit tvuj partner, ne ty. Je to jeho syn, mel by to byt on, kdo ho bude vychovavat a usmernovat. Promluv si s nim, ze ti to vadi, ze takove chovani neminis snaset a uvidis, jak se k tomu postavi.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?