Jak na celulitidu? Co zabírá?

Toto téma jsem tu ještě nenašla ;-) :-) A určitě to bude zajímat mnoho z nás....... Piště své zkušenosti - co zabírá ..... jaké cvičení, masáže atd. atd. atd.
Odpovědět
1
2
13
Profilova fotka
Tak já si dělám masáže takovou drsnější houbou ve vaně a den co den natírám zpevňujícím dovem- u mě to zabírá.Ale nesmí se přestat- jinak je návrat okamžitý.Jo a jím hodně zeleniny a jím slunečnicová semínka a chleba cereální a tak- uvidím co to udělá.Jako prevence dobré- mi to stačí.Snažím se hodně pít a sem tam cvičím.A jezdila jsem donedávna na rotopedu, ale půjči si ho kamarád ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na celulitidu je super Cellu Sculpt (snad se to tak nejak pise) od Avonu, koho znam, kdo ho pouziva, nemuze si vynachvalit.
Odpovědět
aktaka: tak já jsem asi první komu nezabírá ]-( Asi nejsem dostatečně trpělivá ]-(
Odpovědět
Nejlepsi bude asi cviceni,po rotopedu se mi krasne vyhladila kuze,ted navic chodim posilovat a po celulitide ani znamky. Co jeste pomaha je lymfodrenaz,celulitida je znamka spatneho lymfatickeho systemu.
Odpovědět
pokud vím, tak je potřeba dodržovat všecho, což je cvičení, masáže, zdravá strava a hlavně!!! pít alespon 3 litry vody denně! bez té vody se můžete přetrhnout a stejně nic! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Fakt? Tak to jsi opravdu prvni o kom slysim, ze nezabira. Nicmene, zase necekej od toho zazraky, je to spis o povrchovem vypnuti kuze, celulitidy te to uplne nezbavi, to nedokaze ani usilovne cviceni, pokud k tomu mas geneticke vlohy. :-)
Odpovědět
Je to aj z HAK
Odpovědět
Tak já jsem používala nějaké tělové máslo s broskví - už nevím od jaké to bylo firmy a to bylo úplně super. Od avonu mám jen na zpevnění poprsí a to nezabírá vůbec :-( Tak jsem ani další výrobky od nich nezkoušela Taky bych potřebovala se celulitidy zbavit, ale nějak to furt nejde - znovu zase koupím to máslo - po tom to bylo nejlepší
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem používala ten krém od Avonu na zpevnění poprsí a hrozně mě po něm bolely prsa :-( Nevím, jestli jsem je nějak masírovala moc silně, ale nemohla jsem ho pak už vůbec používat...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ja jsem Avonka, a par holek si ode mne bralo ten krem na prsa a vsechny byly nadmiru spokojeny. Ja osobne mam vyzkouseny jen ten Cellusculpt a ten mi prijde dobry. Ted pouzivam ten novy od Anew Clinical a prijde mi to dost podobny, jen tento je jednou tak drahy :-( . Ale mam po nem prdylku jak broskvicku :-) . Zazraky nezvladne nic. Musi se dobre pit, jist a cvicit, taky pravidelne mazat a bude nejaky vysledek. Samotny krem nic nezmuze. Taky je dobra zpevnujici ta nova rada SSS-zelena. Fakt zpevnuje a hezky voni. Za tu stovku, co to ted stoji si myslim to je super, zkuste vyzkouset.
Odpovědět
Asi jsem šťastlivkyně - vůbec nevím, co to celulitida je. Zřejmě hlavně proto, že piju denně 4-5 litrů, ale taky 3-4x týdně sportuji a snažím se (více či méně úspěšně ;-) ) o zdravou stravu. Jinak kamarádky mají dobré zkušenosti s břečťanovým gelem od Ryoru (2x denně mazat) a s peelingem L´irene.
Odpovědět
herminka, tak to ti závidím, já nejsem nijak moc silná /52 kilo/, ale celulošku mám hroznou :o( ale je mi jasný, že nic není zadarmo :-D
Odpovědět
Článek se načítá
To je ta smůla, že se nevyhýbá nikomu - silnějším ani štíhlým :-(
Odpovědět
a hlavně je smůla, že se vyhýbá chlapům! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Slunickor, ani chlapum se nevyhyba, neboj ;-) . Ja si myslim, ze na celulitidu uz nic moc nepomaha, pokud se ta "mrška" jednou udela. Ja piju jak duha (vodu :-) ), civicim denne doma + squash + bezky + od jara denne kolo atd atd. Jim celorznne chleby ( ale i kokinka) a ..... furt tam je :-( . Zkousela jsem krem od Avonu - zaden ucinek to nemelo, taky od Dermacolu - taky zadny vysledek. Verim, ze by mohla pomoct pravidelna masaz stehen, ale ja se vetsinou chodim vecer koupat kdyz uz jsem uplne "spací" a uz nemam silu se jeste x minut masirovat. Mozna skoda :-.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla celulitidu úplně děsivou, ale začala jsem chodit na spinning a používat Liposyne od Vichy a teď je to o moooooc lepší (ale ten Lipos. chce mazat fakt každej den), hlavně skoromanžílek si to pořád pochvaluje :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já používám taky pořád něco, zrovna teď oranžový tělový mléko od Garnier, a je pravda, že jak přestanu, tak se to zase objeví :-( Chodím cvičit 3-4 týdně. Zajímalo by mě, zda je ten nový Anew od Avonu, tka zázračný, jak říkají v té reklamě?
Odpovědět
Holky, fakt pomáhá hodně pít, jak už tu někdo psal. Já používám břečťanový gel od Ryoru, je dobrý a není moc drahý. Kamarádka si moc chválí krém od Vichy, ale to je nad mé finanční možnosti ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ten břečtanový jsem už tak zkoušela, ale připadá mi, že děsně divně voní (až smrdí) a taky je dost lepivý.. Ale cena je sqělá
Odpovědět
ladida - to máš pravdu, je takový lepkavý, přijde mi, že bohužel většina... nelepkavý jsem zkusila takový vzoreček od Dermacolu, přišel mi super, ale taky není úplně nejlepvnější... :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Když nelepí, tak zase nejdou rozmazat, jako třeba ta nová zelená řada od Avonu, koupila jsem si mléko a trvá to pět minut, než se vpije, a navíc dělá na stehnech takový bilý film, takže pak vypadají nohy totálně asexuálně - nic před vášnivou nocí :-D Já jsem toho vyzkoušela už mraky, ale zatím mi přijde nejlepší ten oranžový Garnier, pěkně voní, lepí jen maličko a cena je fakt v pohodě, za 400 ml jsem dala 99 Kč (asi před měsícem v Droxi)
Odpovědět
Ahoj holky, taky se hlásí jedna postižená...:-( Nemáte některá náhodou zkušenosti s masážními punčochami Body slim? Díky M:
Odpovědět
ladida.l - a garnier funguje?
Odpovědět
Ahoj holky, ja jsem problemy zacala mit tady ve Walesu. Strava je tu hrozne tucna a na cviceni tu moc nedaji. Jinak jsem mela problemy kdyz mi bylo tak osmnact. Ale zacala jsem cvicit, zdrave jist a krem proti celulitide jsem si vzdy mazala pred hodinou aerobicku. Protoze to se nejlepe vstrebal, kdyz se kuze zahrala. Celulitida uplne zmizela... Ale bylo to fakt kompletni zmenou vsecho. Hodne tekutin fakt pomaha. Navic Vam to krasne rozzari plet :o) Muj pritel je u namornictva, ma tvrdy rezim a stejne ma celulitidu i jizvicky. Fakt se to nevyhne nikomu :-D Jenze jeho pitny rezim neexistuje a o strave ani nemluvim!
Odpovědět
Profilova fotka
mě osobně krém od avonu proti celulitidě taky nezabral,ale co mi pomohlo byl takový zelený gel,stojí kolem 79kč a mají ho pouze v lidlu,je sice levný oproti těm jiným,ale mě hodně pomohl.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky přidam zkušenost. Taky nejsem moc tlustá. Mam teď tak kolem 52-3kg a taky celulitida, jak blázen ;o( Jak tu už bylo řečeno, pomáhá asi víc věcí najednou. Mně pomohla plavání spojené s omezenim jídla, víc pít a co se kosmetiky týče tak takový masážní sprchový gel od firmy NIVEA. Ten mi pomoh víc než ten Cellu Sculpt (nevim, jestli je to dobře napsaný) od AVONu, i když po tom jsem měla zase hezky hladkou, sametovou prdýlku ... ;o))
Odpovědět
Profilova fotka
bett - funguje asi nejvíc z těch věcí co jsem už vyzkoušela (už jsem ho měla cca 3 krát) Používám tyhle krémy asi od 18 (je mi 25), takže jsem toho vyzkoušela hodně. A je pravda, že se musí hlavně dodržovat životospráva a cvičit a cvičit, vidím to třeba v o zkouškovým, když jsem na cvičení nechodila, a člověk sedí na zadku a kafuje a jí nezdravý rychlovky, tak je to pak fakt děs 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
Marselina: ten z lidlu je dobrej- je to gel navíc a chladí, dobře se vstřebává a nelepí- je levnější, ale má se dle návodu používat 2 krát denně s rozvinutou celulitidou- ale za tu cenu to jde a mě hodně taky pomohl..Pěkně voní..
Odpovědět
Profilova fotka
leniik1 : tak to jsem ráda že je někdo komu to také pomáhá.
Odpovědět
Profilova fotka
Já studuju genetiku a holky, celulitidu buď někdo má a nebo nemá. Chlapům se většinou vyhýbá, protože mají jiné sožení tukové tkáně. Celulitida vznikne z toho, že je špatný lymfatický systém (projevuje se to hlavně v okolí stehen, ale když si zmáčknete třeba kůži na tricepsu, tak tam taky) a přestane se vyživovat určitá část tkáně a ta odumře - to je pak ten "ďolík", všechny krémy a masáže jsou na bázi toho, že prokrvujou a tudíž se rozprodíi lymfatický systém. Ale je to dáno geneticky, můžou jí mít i "vychrtlý holky! a nemusí tlustý. A s tím posilováním pozor - protože začně růst sval a "tlačí na tuk a efekt je ještě horší, takže je to hlavně v tekutinách a ve stravě a spíš aerobní cvičení - aerobik a spin.
Odpovědět
1
2
13
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?