Jak jste se seznámily s manželem/přítelem?

Ahoj holky, tak já si "zahraju na Cicuvicku" a udělám taky takovou anketku. Mohly bychom si společně zavzpomínat, jak jsme se seznámily s našimi drahými druhými polovičkami ;-) Tak pište, ať je co číst 8-)
Odpovědět
1
2
15
Jéé, to je mi potěšení, že místo toho, abys tu napsala, že uděláš anketu, tak si zahraješ na mě. Ai si to nechám patentovat :-D Tak to já jedenou na podzim roku 2001 seděla u počítače a tak nějak jsem mého miláčka našla......to víš, byla jsem krátce po rozchodu, tak jsem chtěla nějak zahnat chmurné nálady :-D No a už za pár dní to bude 5 let...........fííhááááá, jak ten čas letí!!! Co ty kočko?
Odpovědět
mmmk tady mas nektere odpovedi http://www.beremese.cz/forum/show.php... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, ja jsem sveho muze poprve potkala kdyz mi bylo asi 19. Vypadal o neco starsi a sam od sebe me zacal zdravit "Ahoj"..mel takove krasne modre oci a jima se na me tak směle podíval..tak jsem si jen rekla: hmmm!!!!!!! a to bylo vše. Takhle jsme se potkali asi 2x a pry nas i kamaradka predstavovala, ale na to si vzpominam jen matně..pak jsme se potkali asi za rok. Jen jsme kolem sebe prosli..zase mě pozdravil a ja na jeho pohled vzpominala par dni... Pak ta sama kamaradka delala praxi na miste, kde pracoval, a videl u ni moji fotku. Hned chtel seznamit... Ale ja nechtela, byla jsem po rozchodu a rekla jsem si, ze se na zadneho chlapa uz nepodivam...pak sel jako náhodou kolem hospudky kde jsme sedeli..a uz me nepustil, a tak za asi 2 mesice jsem zacala citit neco moc moc hezkeho.. :-) Je to jako zazrak, kdyz na to vzpominam, vzdycky se usmivam :-)
Odpovědět
nejlépe jak zapomenout na předchozího chlapa je najít nového, že Hani? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Asi to tak bude, ale ja si v tu dobu chtela uzivat svobody a na vsechny hlapy se vykaslat.. a tak me ten muj proste dostal tim jaky je zlaty! :-) Nevedela jsem, ze takovy chlapi existujou.. ;-)
Odpovědět
tak na tom jsem asi podobně :-)
Odpovědět
tak já poznala toho mého miláčka v zaměstnání. Dělal pohovor s uchazeči o zaměstnání, kde jsem byla i já. Nejdřív mi připadal jako děsnej frajer, když si vzpomenu na ty jeho poznámky ke všemu... 8-( :-D dnes máme spolu nádhernou dceru a jsme šťastni, že se máme :-)
Odpovědět
Radost, víš že vztajy na pracoviště nepatří? :-D Ale jo dobrá, přeji Vám ať to klape!!
Odpovědět
Profilova fotka
My se poznali, svete div se, pres internet :-D Vlastne stejne jako cicuvicka, i ten cas sedi :-)
Odpovědět
Víš,co je zajímavé?? Poslední dobou mi přijde, že pře net se seznamuje čím dál tím více lidí.....v dnešním uspěchaném světe vlastně je to nejideálnější příležitost. Není to už tak, jako když se v 50. letech min. století seznamovali přes inzeráty v novinách! BTW taky znám hodně lidí v mém okolí, co se taky takhle seznámily...a dokonce už z toho vzešlo pár potomků :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ted mame v novinach inzerat: Hledam vysokoskolaka nebo stredoskolaka, okolo 40 az 50 let, nad 180 cm... joo, to je jinsi seznamovani, no rekni, koho by bavilo stat v parku s metrem a premerovat starsi pany, jestli maji pozadovanou miru a nasledne zjistovat jejich vzdelani, kdyz vyhoveli vyskove :-D :-D
Odpovědět
my nee :-D :-D my se seznamili klasicky osobne :-D a potomci taky vzesli :-D , ale je pravda, ze taky znam x uspesnych pripadu seznameni pres net ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
No já tuhle našla noviny z 30. let a docela jsme se s miláčkem pobavily.......např. "peněžní uředník se ožení s hospodyní s věnem" :-D ....fakt síla, tohle si v dnešní době nemůžu představit :-)
Odpovědět
me pobavilo "...... hleda vsestranne pouzitelneho inteligentniho nezadaneho pritele" :-D
Odpovědět
no jo, holt je jiná doba!
Odpovědět
Profilova fotka
Seznámili jsme se na maturitním plese, vyzval mne k tanci. Zaujala jsem ho asi kritikou (taková drzost!=-):-N ) způsobu, jakým mne uchopil.
Odpovědět
taky dobrý! ;-)
Odpovědět
Tu je niekolko stranova tema o tom istom: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... Vacsinou tam dievcata pisu, ze si toho svojho nasli na internete. Ja tiez. Zadala som v jednom formulari zo zartu pozadovane pohlavie, vysku, vahu, vek a bydlisko a ani som netusila, ze to jedneho dna skonci svadbou s mojim panom idealnym :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já nepřidám nic nového - zdravím Seznamka.cz ;-) Já se trefila hned napoprvé a má drahá polovička šla na 55té "kafe" než natrefil na mě 8-) Mimochodem - 55 je číslo popisné mého trvalého bydliště ještě tenkrát u našich. Náhoda? x-)
Odpovědět
Tak se přidávám mezi moderní seznamitelky:-) Těsně po rozchodu jsem se nudila...tak jsem se chtěla pobavit (opradu jsem nehledala nic vážného)... odepsalo mi přes 40 chlapů, někteří fakt nepoužitelní (typu, je mi 18, nechceš mě zaučit?) :-D Tři jsem si vybrala a napsala jim. S prvním jsem se sešla a na ty dva už nebyl čas... 8-) Jsme spolu přes tři roky a v dubnu budeme manželé ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja som sa zo svojim muzikom zoznamila na diskoteke v trencine mal ist povodne niekam inam na dovolenku(irsko tusim) ale potom sa s kamaratom rozhodli ze pojdu pzret krasy slovenska ja som sla s koleginou po robotke len tak si niekam sadnut a on tam uz sedel pri bare ......za pol hodinku uz sedel pri nasom stole a za 4 mesiace som uz bola v holandsku ....ta sikra v nas stale iskriiiiiiiiiiiiiiii :-D :-D :-D
Odpovědět
ja som sa zoznamila so svojim priatelom cez net.. ;-) boli sme z toho isteho mesta, rozumeli sme si, a stale si rozumieme, a lubime sa..
Odpovědět
Profilova fotka
Ja som svojho drahého našla ani som nevedela ako. Alebo on si našiel mňa?? :-D . Jednoducho bolo to takto: Išla som s kámoškou presne pred štyrmi rokmi robiť do Čiech, do Mladej Boleslavy. Po roznych peripetiách som skončila v pracovnom tíme kde bol aj on. Sprvu som si ho vobec nevšímala. Ale potom ma práve zaujal, že bol úplne iný ako ostatný chalani. Nebol taký puberťák, bol taký tichý(tichá voda brehy myje :-D )kľudný...Nakoniec sme ho s kámoškou pozvali na disko a bolo to :-D :-D . A už je to tri a pol roka a z toho sme dva a pol mesiaca manželmi ;-) :-)
Odpovědět
ahojte, no ja som sa tiez s mojim drahym zoznamila cez net a zatial nam to funguje OK, a to sme spolu 6 a pol roka
Odpovědět
Mne sa zda ze tato tema tu uz bola, urcite som tu uz nase zoznamenie niekde opisovala. Takze pozri vo vyhladavaci a nezadavaj duplicitne temy.
Odpovědět
v praci :-D
Odpovědět
Tak tu anketu budeme přece jenom muset rozdělit na CZ a SK....Na SK totiž vedou, protože asi server funguje déle, nebo máte holky více času než v CZ...hehe :-)))
Odpovědět
Ja som robila diplomovku, a do vyskumu som potrebovala vyplnit dotaznik od nejakeho sportovca, tak mi ho dohodil brat,ze jedneho pozna, isla som k nim, ci by bol ochotnyt o so mnou vyplnit, tak sme sa dohodli asi o tyzden, prisiel pre mna, sadli sme si do jednej restiky, vyplnali a vyplnali, potom ma zaviezol domov, este sa aj pozval sam dalej :-D , sedel a sedel a jedol co mu mama priniesla :-p a stale sme kecali a kecali a zistili sme ze mame veeeeeeela spolocneho a tak prisiel i druhykrat, treti, stvrty, piaty atd. a po dvoch mesiacoch "okukavania" :-D sme sa zalubili. A v aprili bude svadba.....(Esteze som pisala tu diplomovku) :-N
Odpovědět
Profilova fotka
my na módní přehlídce kámošky, opravdu nejsme žádní modelové, ani extroverti, ale prostě jsme se nechali překecat, celá přehlídka dopadla katastrofálně, několikrát vypadl proud, spousta holek se na to vykašlala, takže já se nestíhala převlíkat, ale dobře že mě mamka donutila tam jít - když se ti někam nechce, tak tam naopak musíš :-)
Odpovědět
Profilova fotka
v praci ;-)
Odpovědět
1
2
15
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?