Jak dlouho trvá příprava svatby?

Zdravím :-) ráda bych se zeptala, jak dlouho cca trvá příprava svatby? Nejedná se o to, že "svatbu se dá zařidit i za 14 dni", ale spíše objektivní názor na věc vzhledem k místu konání a třeba fotografovi atd. Přítel se ještě nevyslovil, ale normálně i toto téma spolu probíráme a já osobně si myslím, že sice je hezké, jak se říká, že svatba je do roka od zasnoubení, ale jak tady pročítám diskuze, tak čím dále tím více mám dojem, že třeba žádané místo či dobrý fotograf jsou zamluvené už rok dopředu, ne-li i několik let. :-o Tak se ptám, jak to tedy je? Předem děkuji za názory :)
Odpovědět
Profilova fotka
My se zasnoubili letos 16.července a svatba bude letos 11.října. Se zařizování jsme neměli žádné větší problémy. Ale je pravda ze je to asi i díky podzimnímu termínu, kdy svatby už tolik nejsou. V létě by to asi mohl být problém.
Odpovědět
Njn..co se tyce rocniho obdobi,tak asi hodne zalezi.. Mne se osobne moc libi prave podzimni svatby, ale pritel si predstavuje svatbu spise v lete.. Takze ja jsem ziskala dojem,ze obdobi cerven-rijen je proste sezona kde se to zaplnuje uz rok dopredu. Nedavno jsme byli na svatbe a v te restauraci uz jsou zamluvene svatby uz cca na 2 roky dopredu,coz se mi zda jako docela dost.. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Asi záleží i na lokalitě. My měli nejdřív spíš problém najít místo kam bysme se v 60 lidech vešli. A když jsme měli vytipováno tak termín měli volný všude. Fotografa jsem taky oslovila jen jednoho a hned to klaplo. Ještě co me napadá tak může byt problém na matrice. My původně chtěli termín na konci září, ale to bylo volno už jen ráno v 9 hodin a to se mi zdálo moc brzy. Na toho 11.10. Jsme tam byli zatím jediní.
Odpovědět
Záleží, my zamlouvali fotografa i restauraci, oboje v super kvalitě, asi půl roku předem. Ale netrvali jsme na konkrétním datu.
Odpovědět
Ono záleží kde to chceš mít, když na nějakém ,,profláknutém místě,, kde je hodně svateb a v měsících kdy je ,,svatební sezona,, tak je asi nutností si vše rezervovat dlouho dopředu. Mě osobně přijde zbytečné a šílené řešit svatbu rok a více dopředu. U nás bude svatba 7 měsíců od zasnoubení. Neříkám že budeme mít nejperfektnější svatbu s těmi nejlepšími dodavateli co existují, ale s těmi co jsme vybrali jsem spokojena. Termín jsme vybírali dle toho jak byly volné termíny mimo obřadní síň na matrice.
Odpovědět
Aha..tak to me trochu uklidnilo..pocitali jsme cca 80 hostu a misto - nejake pobliz,abychom nemuseli resit ubytovani vetsiny hostu..tak budu doufat, ze az se rozhodnem, tak vse klapne :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?