Internetové obchody se svatebním zbožím

Profilova fotka
Nedávno jsem si objednala pár věcí pro svatební den. Mám smíšené pocity, vývazky přišly pěkné a v pořádku. Podvazek sice nádherný - ale bylo inzerováno, že je tam nastavitelná šířka (nejsem zrovna hubená), mylseli tím asi, že je na gumičce, to jsou ale přece všechny :-D Největší gól byla výzdoba na auto. Objednala jsem klasickou širokánskou stuhu k uvázání dso V na kapotě a na zrcátkách měly být 2 velké textilní kytky - vlastně nařasený tyl. Na fotce to vypadalo moc hezky. A víte, co mi poslali? Dva kusy dlouhého perlanu (podkládáme s tím v práce pacienty) na koncích přivázané tenké stužky a střapaté "kytky" jnako z pouti - nevěděla jsem, jestli se tomu smát, nebo jim to hodit na hlavu. I toaletní papír by na tom autě vypadal líp! ]-( Nakonec se směju, posílat to zpátky nebudu, zaplatila bych na poštovném dost peněz. Jaké máte zkušenosti vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky :-))) Nejsou to nahodou ty kytky co mam v albu? Chtela jsem je objednat.......
Odpovědět
Profilova fotka
Ty moje vypadají mnohem hůř, to bys ani nepoznala, že to má být kytka. Asi to vyfotím a pro výstrahu zveřejním. Ty mé jsou ze svatebniho-shopu.
Odpovědět
Profilova fotka
lauriem, mam naprosto stejnou zkusenost s vyzdobou na auto, jako ty...presne jak rikas, vyvazky nadherne, ale ta ozdoba je desna, co s tim? pouzijes to? mam strach, ze se to potrha pri jizde...
Odpovědět
Profilova fotka
imzadi: ani náhodou. Mamka sice říkala, ať to přivezu, že s tím něco udělá. S tím jde udělat jen jedno, vyhodit! :-D Raději něco vyrobím sama, tyl bude asi nákladnější, ale určitě to bude stát za to. Holky v práci se mi smály, že když to budu mít na autě a zaprší, rozpustí se to na břečku - i to je možné. Já neriskuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
lauri, vyfoť to, každá výstraha je dobrá.
Odpovědět
Profilova fotka
a nebudem to nejak resit treba spolecne? treba jen proto, aby se dalsi nenachytali..
Odpovědět
Ahoj Lauriem, je mi to luto, ale ked vravis asi z toho uz nic nebude :-S Keby si to chcela zmenit a mas moznost, zajdi si do Ikei, maju tam 300x60cm latku za 49Kc /ja neviem ako sa to vola, je to nieco huste a robia z toho zaluzie/ maju to na kusy v cervenom a bielom. Vyzera to velmi dobre, k tomu si este zozenies nejake kvietky, nasijes a mas peknu ozdobu na auto ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
imzadi: to není špatný nápad, můžeme zkusit ještě sehnat pár lidí a pak to spustit. Jakou formou myslíš? Poslat jim stížnost mailem a připojit od každé ten její, aby viděli, že o sobě víme? :-p
Odpovědět
Profilova fotka
csunti, dik za tip, mozna bych to zkusila ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Lauriem - diky, ja bych to mela mela mit z jine firmy, ale zacinam premyslet nad tim, jestli to vubec obednavat nebo ne.....a urcite to vyfot!
Odpovědět
Profilova fotka
csunti: díky za tip, do ikey zajedu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
krtecek a odkud to budes mit, smim li se ptat? ja prave nejsem moc sikovna, tak jsem to resila objednanim...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Imzadi - jdu ten kontakt najit....:-))))
Odpovědět
Profilova fotka
diky :-D
Odpovědět
Ahoj, včera mi přišel dekorační materiál z inspirace. Všechno naprosto v pořádku a dokonce jsem to ještě neplatila. Nevěřila jsem, že mi něco pošlou, přestože ještě neobdrželi platbu. Objednávala jsem dřevěné broučky a plechové kytičky - sedí počet i kvalita (jako na obrázku) a zelený vlizelín - všechno perfektně zabalené. Navíc, přestože žiju u přítele a zásilku jsem poslala na svoje jméno (mám ho jenom na schránce, ani na zvoncích není), dodavatel se domluvil se sousedkou, která ochotně nabonzovala, že máme vedle obchod. Nebyli jsme doma, takže večer jsem balík od Inspirace našla v přítelově obchodě. Oproti tomu, Decoma posílá zásilky po nějaké šmejdské firmě, nezastihli mě doma, takže už jsem kvůli toho provolala dalších 30 kachlí. Mám chuť nechat je to poslat zpátky!
Odpovědět
Profilova fotka
Imzadi - tak je to prave ta decoma o ktere tu pise dendisa.
Odpovědět
krtecek: zrovna čekám, že mi to každou chvíli přivezou. Podle toho, co tu píšete, mám chuť neotevřít, kruci. Objednávala jsem bílý vlizelín na ozdobení židlí a balonky. Teď nevím, jestli to vůbec brát, jestli mají tak hnusné zboží. Ale na tom mém snad není co zkazit...?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak pak urcite napis, jak si dopadla. Predem moc diky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
krtecek, dik, podivam se:) dendiso, treba to zrovna budes mit ok, ja myslim, ze problem je asi pouze s ozdobami na auta... :-(
Odpovědět
tak snad, nikde jsem to levnější nenašla :-). Až to přivezou, nafotím vám to, ať to vidíte, a hodím do alba
Odpovědět
Mozno kebyze napisete staznost-vratia Vam aj postovne-viem,ze je to komplikovane-ale treba sa branit,inak firma bude prosperovat z nestastia inych :-| Ked im pride vela staznosti-hadam sa zamyslia aby vyprodukovali kvalitny tovar-ako vyzera aj na obrazku a nie daky smejd-baby do boja.Drzim palce pa
Odpovědět
Profilova fotka
holky, ja jsem se se svatebnim-shopem pekne vypekla... jelikoz obcas pridavaji zbozi do katalogu, chtela jsem objednavat tak mesic pred svatbou, tzn. minuly nebo tenhle tyden.. no a kouknu na stranky a tam visi, ze objednavky po 1.5. budou vyrizeny az druhy tyden v cevnu.. svatbu mam 8.6., tak uz to nestihnu :-( a pritom jsem tam docela chodila a nevsimla jsem si, ze by tam tohle upozorneni viselo dopredu 8-( jinak docela dobre zkusenosti mam s MiaDesign, vse doslo, sice s malym zpozdenim, ale vse je krasne a kvalitni (hlavne oznamka jsou fakt povedena).. mela jsem jeste sklenicky, ale z tech vinou posty dorazil balicek strepu :-( snad jeste stihnou nove a posta svou vinu uzna..
Odpovědět
Profilova fotka
duciku, já měla s tím svatebním shopem stejnou zkušenost. Oni tam to upozornění totiž pověsili tak 2dny před 1.květnem. Ještě 28.dubna tam nic nebylo. Naštěstí jsem si toho všimla relativně brzo, takže i když bylo po tom prvnim, tak to poslaly včas. Obávám se, že kdyby to neposlali, možná by to jak čtu bylo lepší. No uvidím co tam najdu já.
Odpovědět
Profilova fotka
danus> no, pokud mas ozdoby na auto, tak uz asi tusis :-) ..ale treba jine veci budou dobre
Odpovědět
Profilova fotka
]-( ]-( ]-( Tak jdeme nato: Všechny, které jste dostaly nekvalitní či neodpovídající zboží od svatebni-shop.net, pokud s tím chcete něco dělat, napište a pošlete mi do IP následující: jméno a příjmení město datum objednávky typ zboží, se kterým jste nebyly spokojeny a důvod Zkusím to dát dohromady a zkontaktuju je. Uvidíme, jak se k tomu postaví. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
uz ti jdu psat:)
Odpovědět
zásilka došla, ale balonky měly být perleťové bílé. Asi se na ně dívám špatně nebo mám něco se zrakem - jsou obyč bílé, akorát za cenu perleťových. Hodím to do alba. Na bílém vlizelínu fakt nebylo co zkazit, přišel originál zabalený, měl by být voděodolný (pro ty, které chtějí vlizelínem zdobit auto).
Odpovědět
Profilova fotka
dendisa> ty balonky jsou hotove perly :-) v te inspiraci ten vlizelin prodavaji na metry, vid? ..taky jsem o tom uvazovala. za jak dlouho po objednani ti to doslo?
Odpovědět
ducik: ten vlizelín je ale ve skutečnosti tmavší - světlý s tmavými místy, jakoby batika. Blesk to divně ozářil a vyšla z toho fosforeskující zelená. Inspirace je ukázková, přišlo to do týdne, dostala jsem oznámení i na maila a podle faktury stojí metr zeleného vlizelínu 15 kachlí. Šířka padesát cm.
Odpovědět
Profilova fotka
dik :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?