Hubnoucí pás Slim Belly. Jaké jsou výsledky?

Máte některá zkušenost s hubnoucím pásem Slim Belly? Cvičíte na stepperu a tenhle pás vám u toho masíruje břicho. Vím, že výsledky asi nebudou taková bomba jak tvrdí reklama, ale přeci jen, nebyla jste na tom některá?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, chodila jsem na Slim Belly s mamčou. Chodily jsme měsíc 3x týdně a za obě říkám, že doporučujem. Zhubla jsem 2 kilča, přes břicho 4 a 5,5 cm (horní a spodní břicho). A to se dá říct, že jsem relativně štíhlá. Mamča shodila více, i když je taky štíhlá, měla přece jen více co hubnout :-) Ale je fakt ideální k tomu upravit i stravu, ať se účinek znásobí.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky!! Sice je vaše diskuze už starší, ale náhodou jsem ji našla, tak se s vámi také podělím o mé zkušenosti. Se Slim Belly cvičím už třetí týden a mám dole neuvěřitelných 10 cm. Ještě mám před sebou jeden týden, takže mých 10cm není doufám konečné číslo. :-) Slim Belly doporučuju kde se dá, protože je to fakt bomba. Jestli se chcete na něco zeptat, tak mi napište, ráda vám pomůžu a podělím se o mé zkušenosti se SB. Určitě ale mrkněte na stránky SB slim-belly com/cz nebo na jejich facebook (Slim Belly Česká republika), najdete tam určitě mnoho rad, článků a informací. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj holky, prodám 10 vstupů na SLIM BELLY a 10 vstupů na kruhový trénink do Expresky. Možno využít bez nutnosti koupit si členství. Platí do konce roku 2013 v pražských pobačkách Háje a Butovice. Bohužel nemám čas vychodit přenechám za 800, při rychlém jednání možná sleva. Tel.: 725 455 895
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?