Homeopatika na deprese

Slyšely jste o tom? Jsem teď úplně v háji, manžel mi odešel za jinou a bohužel, já to nějak nedokážu překousnout a přenést se přes to :-( Když jsem se snažila začít znovu, neporařilo se to a nechci tak dlouhodobě brát prášky, pořád je to chemie, ale když jsem je vysadila, během 2 měsíců jsem byla zase na stejném dně :-( Pak jsem narazila na článek, kde je zmíněná léčba deprese s homeopatiky a jelikož vím, že homeopatika mi zabírají, chci se zeptat, jestli to působí i na takovéto psychické problémy :-(
Odpovědět
@nelinkab Ahoj. Je mi líto co tě potkalo:-( V homeopatice se nevyznám,ale slyšela jsem že jsou některé bylinky na deprese účinné. Každopádně si myslím že by ti trochu mohlo pomoct odreagování ve společnosti,někam zajít,pobavit se,a třeba to zazní blbě,ale pobavit se i s nějakým mužským...
Odpovědět
Vím, že se používá třezalka tečkovaná, nevím přímo jak homeopatika, ale záleží asi i na tom, jak moc silné ty deprese máš. Antidepresiva nejsou žádné strašné léky, kterých by ses musela bát. Jestli to není tak strašné, tak společnost určitě pomůže, jestli ale jo, tak bych se toho bála, člověk v depresích dělá věci, které by normálně nedělal. My ti tady na dálku neporadíme, když neznáme tvůj zdravotní stav, poraď se s psychiatrem a člověkem specializovaným na homeopatii. Hlavně se vyvaruj alkoholu a léků jako lexaurin..
Odpovědět
Profilova fotka
To mě moc mrzí :-(. Mě homeopatika nepomáhaly. Léčila jsem se jako dítě na nechutenství (rodiče se rozváděli) a nepomohly vůbec. Tam je to i o tom, jestli tomu věříš, tak to pomůže, když nevěříš, tak ne. Zato mi ale v dospělosti pomohl ženšen, jen se teda musí pít každý den. Taky pomáhá se někomu vypovídat, i kdyby třeba psycholožce a nějaké hobby. U nás k tomu máme zahrádku, starání se o kytky, když je mi smutno a štípání dříví, když mám zlost :-)
Odpovědět
Pokud trpis depresemi, je zahravani si s homeopatiky snad i ohrozenim zivota. Nerikam, ze nemohou mit pozitivni vliv, ale deprese je smrtelnou chorobou, kde se nevyplati riskovat. Radeji za psychiatrem pro antidepresiva, nechat si pomoci a teprve az po konzultaci s nim doplnit k lecbe treba ta homeopatika. Jinak nerozumim, co znamena v tvem pripade to vysazeni leku - AD se vysazuje dlouho a postupne prave proto, aby nedochazelo k navratu depresi v plne sile. Drzim palce, at je brzy lepe.
Odpovědět
Já jsem zase měla dobré zkušenosti s homeopatiky, pomohly mi s nespavostí v podobné životní situaci, v jaké se nacházíš ty, takže za mě ano..
Odpovědět
Já jsem taky vysazovala delší dobu, ale bohužel, možná jsme to moc uspěchali a už nechci být pod vlivem těch prášků, přece jen ovlivňují docela dost, nebo alespoň mě :( určitě bych si zašla za homeopatem, nebrala bych to sama, jen nevím, chtěla bych být zase v pohodě :( Moc Vám děkuji za podporu :(
Odpovědět
na skutečnou, nefalšovanou depresi homeopatika nefungují, nemají jak to že se někde vypovídáte pomoct může, určitě, volila bych ale spíše psychologa, event. podobného terapeuta, ne však "homeopata", který mi prodá neúčinné tzv. "léky"
Odpovědět
Na nervy jsem jednu dobu brala magnesium b-komplex a taky zabralo, dokonce jsem potom prestala mit i krece do svalu, takze pro me nekolik plus
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ja bych do sebe homeopatika necpala spis bych byla pro nejakou nenasilnou lecbu nejake prirodnejsi kapky ci něco takoveho..
Odpovědět
@nelinkab pokud máte skutečnou depresi, tak vám na to homeopatika pomůžou zhruba stejně, jako nivea na zlomenou nohu...tzn budete mít nohy hladší a hezčí zvenku, ale tu zlomeninu to nevyléčí...nespavost se s depresí nedá srovnat...to už vám spíš pomůže dát si čaj s kamarádkou. Deprese není sranda, doporučuju neodkládat návštěvu psychologa, pokud vám současný neseděl, je nutné vyměnit jej. Je bohužel i mezi psychology spousta pitomců, kteří vám pouze vypisují recepty, aniž by s vámi cokoliv probrali a pokusili se problém skutečně vyřešit...U depresí je bohužel trochu problém, že hodně záleží i na vás. I v tom nejhnusnějším období prostě musíte bojovat. Držím palce!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?