Holky s anorexií zde

Profilova fotka
Ahoj vsichni /vsechny?/ kdo trpime touto nemoci, zvu vas k diskuzi. Chtela bych s tou nemoci zatocit do svatby a zbavit se ji, navzdy. Jak jste na tom vy ostatni?
Odpovědět
Profilova fotka
doporučuju občanské sdružení Anabell, které holkám s anorexií pomáhá.....je sice v Brně, ale mají i webovky, mejly, telefony atd.
Odpovědět
Přeji hodně sil v těžkém boji. ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Díky Bohu, tyhle problémy nemám (ale co není, může být... :-x ) Přeji mnoho sil v nelehkém boji. První úspěch už máš za sebou, přiznala sis, že to je nemoc a chceš to změnit ;-) jen tak dál!
Odpovědět
oezde navždy se toho asi nikdy nezbavíš mám známou , taky tím trpěla, ale je z toho venku, jen jí po tom zbyly různé neduhy - nemůže nic horkého, takže všechno jí studené, nesmí nic pálivého ani pepř ale pořád lepší mít tato omezení než případně nežít vůbec ;-)
Odpovědět
Držím pěsti, ale jak říká princezna, nikdy se toho definitivně nezbavíš a normální přístup k jídlu taky mít nikdy nebudeš...pořád budeš přemýšlet, jestli toho nebylo moc nebo málo, jestli to nebylo tučný... Každopádně good luck.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Ja rikam, nikdy nerikej nikdy. Sila vule dokaze divy a souhlasim s pomeranca, prvni uspech je rozeznat, ze clovek touto nemoci trpi a odhodlani se toho zbavit. Optimismus a pozitivni nadhled je dulezity, ted vubec nemysli na to, ze se ti to nikdy nepodari uplne odstranit. To se uvidi a na to mas cas myslet az prekonas ty nejvetsi prekazky. Takze hlavu vzhuru a hodne stesti v boji za uspechem!
Odpovědět
Profilova fotka
Taky gratuluju k tomu prvnímu úspěchu - přiznání si problému. Já jsem trpěla něčím podobným, ale ne že bych chtěla hubnout, prostě jsem nebyla schopna nic pozřít, zhubla jsem na 43 kg (na 165 cm výšky). No, teď, o 2,5 roku pozdějc mam o 20 kilo víc a spíš se snažim něco shodit :-D Ale! Pouze cvičením, zdravým jídlem, nepřežíráním se a pravidelným režimem (ehm, no, s tím cvičením jsem jaksi zatím nepříliš začala :-D)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?