Holky,mám právo se zlobit na tchýni?

Ahoj holky, stala se nám taková nepříjemná věc,teda alespon pro mě a pro moji švagrovou.Naše drahá tchýně má klíče od bytů našich přítelů,a velice ráda nám chodí na návštěvy když nejsme doma.Potom přijdete a najdete jinak zamčeno,to např.Ale stala se mi taková nemilá věc.Ráno jsme asi tak okolo osmé vstali,ozve se zvonek,já polonahá jsem nevěděla kam se schovat,a nakonec jsem utekla do ložnice,poctivě se zakryla,a dělala že spím,myslela jsem si že mi tchýně nevleze až do ložnice,ale vlezla a stála tam i s mým přítelem a usmívali se na mě.Bylo mi vrcholně nepříjemné to,že mi vlezla do ložnice a koukala tam na mě jako by nic.Pak jsem na to příteli řekal,že si nepřeju aby mi lozila až do ložnice,na to on mi řekl,že na tom on nic tak zlého nevidí.A byla z toho hádka.To samé má i moje švagrová.Naše tchýně totiž nerespektuje ani to že chodíme na směny a po noční nemá nic pilnějšího nás budit už okolo osmé.Kvůli úplným hloupostem,a taky strašně ráda chodí pozdě na návštěvy(okolo 11 večer).Taky šíleně miluju že si bere klíče od našeho bytu a chodí nám sem cizí lidi koukat se na zvíře co máme,a nebo na internet,když nejsme doma.Přítelům jsme to říkaly obě,že nám to vadí,ale oni jako by k nám byli hluší.
Odpovědět
Profilova fotka
sebrat klice a usmernit
Odpovědět
To je to,on jí klíče nikdy nesebere.Taky mi strašně vadí to,že má větší ledničku než my a mega mražák,tak má u nás v lednici svoje jídlo a my už jaksi nemáme kam dávat vlastní.Úplně se ze švagrovou bojíme,až budeme mít děti,tak že se jí už vůbec nezbavíme.Já i švagrová by jsme jí klíče nejradši vzali.
Odpovědět
souhlas s kristi, tohle uz je hoodne silny kafe ]-(
Odpovědět
souhlas s kristi, sebrat klíče a důrazně vysvětlit, že se to fakt nedělá...Naši mají klíče od našeho bytu, ale nedovolili by si tam vlízt sami od sebe, jen když jsme třeba na dovči a chci zalít kytky, vyvětrat a vybrat poštu - jinak neexistuje, aby tam chodili jen tak... ;-)
Odpovědět
Tyjo, to bych byla pěkně naštvaná... no jistě že máš právo se zlobit, otázka je, jestli má přítel jiný názor, je to asi docela zásadní neshoda a co dál s tím?
Odpovědět
Normálně mě to rozlobilo. Ale myslím si, že si to musíš vyřikat s ní, ne ze svým mužem. Ten za ni přeci zodpovědnost nemá! Ale rozhodně si to, pokud se ti to nelíbí nemůžeš nechat líbit :-p
Odpovědět
Tak to neexistuje! Vysvětlit, sebrat klíče, tohle je fakt moc! A příteli asi taky vysvětlit, kde jsou hranice, on vs. maminka a on vs. Ty :-S
Odpovědět
sila ]-( ...vziat kluce a hotovo...ja byvam v susednom byte s mojou maminou...tiez ma moje kluce...mame spolocnu obyvackovu stenu...a aj ked vie, ze sme doma, tak si nedovoli len tak vojst...dokonca ani mladsi brat pubertak....bud rovno zaklopu, alebo zazvonia, alebo zavolaju mobilom, ze nieco potrebuju...
Odpovědět
Ona si chodí jak se jí zlíbí k nám oběma,včera jsme se o tom bavili a máme úplně stejný názor.Hádali jsme se už i kvůli tomu,že nám pořád zvala na obědy a já měla rozvařeno,tak mi řekla,že to povečeříme a já jí na to řekla že v žádném případě,že budeme obědvat doma a bylo z toho peklo.Že tam nechci chodit apd.Někdy tam ráda zajdu,ale víkend co víkend mě to nebaví,máme svoje přátele,do kterých nám ráda kecá a mě říká že se s nima nemám bavit.
Odpovědět
no presne...a co v buducnosti? budete zit "v trojke"?? 8-( sa cudujem priatelovi, ze razne nezakroci :-S
Odpovědět
on se mi za ten excess omluvil,už ji nepouští do ložnice,radši zavírá dveře,nebo ji nepouští do bytu vůbec.O jejím jídle v naší ledničce jsem mu říkala,povídal mi včera že to odnese k ní,ale zatím k tomu nedošlo,budu muset do něho hustit,dokud to neudělá.Jednou ztratila klíče od našeho bytu a řekla mi,já už k vám chodit nebudu když nebudet doma,pak klíče našla,a chodí nadále.Modlila jsem se aby klíče nenašla a neměla se k nám jak dostat.Ona nikdy nevolá,vždycky ráno přepadovka.No a švagrová mi včera říkala,oni mají byt naproti a jakmile rožnou světla večer,mají ji tam nakvartýrovanou.(že si všimla že svítí,tak došla).
Odpovědět
Říkala jsem mu že se budeme muset odstěhovat,jak bude mimčo že v jednopokojovém bytě to nepůjde,tak žít,je tu málo místa a bude ještě mín.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
v seriály Sex v meste mala Charlotte ten istý problém, svokra im lozila do bytu, až raz došla a pristihla ich pri "tom", už viac nevošla...tvoju svokru by to "nevyliečilo"? :-D
Odpovědět
tak to je na zabití fakt, odstěhovala bych se co nejdřív... ;-)
Odpovědět
A to že k nám vodí cizí lidi na internet,když jsme oba v práci mi říkala včera švagrová i švagr.Ten radši zavolá,že něco potřebuje,jestli může přijít.
Odpovědět
Proboha,to by přítel nedovoli,aby nás nachytala v akci.
Odpovědět
millene, to je fakt za hranicema, nemá přece právo k vám chodit? nebo ten byt je snad její? Jsou v tom nějaké majtekové tahanice (platila byt, dům atd?) No, je to děsný! Ale tohle bys dle mě měla mít fakt ujasněné s partnerem...
Odpovědět
Není,byt je mého přítele,ale mám tady taky svůj podíl(na majetku).
Odpovědět
Profilova fotka
jako to je fakt dost husty to si prece nemuzete nechat libit, pozvete ji se svagrovkou na obed a poradne ji to vytmavte...navic pokud to Vasim manzelum moc neva, tak je to hlavne Vas boj... :-S
Odpovědět
švagrová to má vyřešené,oni si opravují druhý byt a jak to půjde tak si vymění byt se švagrové mamkou.a já tady na to zůstanu sama.
Odpovědět
millenne, nezlob se, ale já bych už uvažovala, jestli by nebylo lepší se rozejít s partnerem - i když to je až to krajní řešení. pokud se už teď nedokáže postavit své matce, později to neuděla a čeká tě život ve třech, lepší to rozhodně nebude. jednou vám ona zařídí svatbu, ona bude vychovávat dítě.. tohle je velmi vážná věc, nedivila bych, kdyby to později vedlo k rozvodu. mám ve svém okolí několik (ex)párů, kde život řídí maminka a věř mi, že ty páry jsou buď už rozvedené nebo je rozvod na místě. a vždy je to kvůli vztahu maminka x synáček. nikdy maminka x dcera. rozmysli si to...
Odpovědět
vyměnit zámky a basta
Odpovědět
Profilova fotka
milen, tohle je fakt síla =-) Nejlepší by určitě bylo, aby sis promluvla s ní, neb přes manžla to asi nebude mít cenu. My naštěstí nikomu klíče nedali, ale vím, že kdyby naše rodičovstvo mělo klíče, tak nám do bytu jen tak lézt nebudou, neb každý bydlí v jiné vesnici, cca 5 km od našeho města. Ale chtělo by to s ní si fakt vážně promluvit, i za tu cenu, že s tebou nebude třebas chvíli mluvit a promluvit si i s manželem, jak už tu někdo psal, aby věděli, oba (mamka i manža), kde jsou hranice soukromí, byť je to její syn. Ať si uvědomí, že už mu není 10 a má taky svůj život.
Odpovědět
a aby mi vodila do NAŠEHO bytu cizí lidi - no to by byl konec, vzala bych jí klíče a zakázala bych tam chodit i jí, už bych ji tam nikdy nepustila ani na návštěvu, co si o sobě myslí????? :-|
Odpovědět
millenne, nie je svokra nahodou sama? Podla mna sa nudi...Taketo kraviny ludia robievaju ked nikoho ineho nemaju..... Ja som vcera riesila podobny problem. Susedina mama sa vratila z dovolenky a kedze isiel autobus cestovky cez Ba (ona je z NZ) "povedala si" ze pozrie dceru a ked uz je tu tak prespi. Mobil si nechala doma, pretoze sa bala ze jej ho na dovolenke ukradnu. A co sa nestalo?? Suseda samozrejme nebola doma! A "teta" samozrejme nemala kluce, mobil, cislo si na dceru nepamatala tak otravovala cely dom, ci nemoze u niekoho prespat! Tak som ju odprevadila asi 5 minut cesty k ubytovni, nech ide tam. Este som jej aj povedala ze ved nech tam este pocka na vratnici a skusi dcere zavolat domov. Ze ci maju telefonny zoznam aj na mobil sa ma spytala............Uplne ma to dorazilo. =-) 8-(
Odpovědět
Já myslím,že už ho to asi taky trochu štve,ale nedává mi to najevo,nechce to přiznat,aby se přede mnou neponížil,ale já ho k tomu donutím přiznat se,že ho matinka štve.Říkal,že mě v tomto chápe,že na soukromí máme právo ale já ho snad dokopu k tomu jí ty klíče vzít,nebo přijde o mě.
Odpovědět
Profilova fotka
Millenne, presne jak psala Princezna, neni nic jednodussiho nez vymenit zamek a s tim i klice. Az se k vam pak bude chtit dostat a nepujde ji to, treba ji to dojde... :-D ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
millene: To je ale od ni pekne, ze vam zasobuje mrazak, ne? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kdo chce kam, pomozme mu tam. Musis toho vyuzit tak, aby ji to prestalo bavit. Vymyslet se toho da urcite dost. Pak nam napis pro pobaveni. 8-)
Odpovědět
Ona je v důchodě a tchán chodí do práce.Určitě se nudí.No a jeli jsme na dovolenou a my jsme jí dali naši činčilu na hlídání a měla se stavit pro jídlo pro ni u nás a já to jídlo vzala a dala příteli a řekla mu,at jí to pěkně zanese..(aby k nám nemohla)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?