Holky, holíte si přirození?

Holky holíte si přirození? CHci se jen zeptat na vaš názory apod. Já se holim pravidelně. Neumím si představit, že bych měla mít bobra. I když některým můžům se to líbí. Můj přítel preferuje oholené přirození nebo alespoň malý proužek. A používáte nějakou kosmetku proti pupínkům?
Odpovědět
1
2
13
Profilova fotka
......?????......no coment.....
Odpovědět
Profilova fotka
Ediro no viš nevím zda je to vhodné téma... :-x
Odpovědět
Profilova fotka
No tedy to se asi svatby moc netýká ne??? :-x
Odpovědět
Je to přece lidské? Myslím si, že na tom nic není. Mi s holkamase o tom bavíme uplně normálně. CHtěla jsem slyšet jenom vaše názory. Tak se omlouvám.
Odpovědět
tak si myslim, že za Edirou se schovava pekně uchylný chlap ]-( Sorry :-p :-N
Odpovědět
Pokud ovsem edira neplanuje svatbu na nuda plazi ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Asi ano !!!! :-p :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Asi tak.. některé věci jsou přece jen soukromé a vyřit by sis to měla buď "v sobě" nebo když už s nejlepší kamarádkou.. ale ne na portálu o svatbách... :-|
Odpovědět
Nerobte z toho tabu prosim vas ]-( .. patri to k normalnej hygiene! Ja pouzivam satin care, a nikdy sa nevyhadzem.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem toho názoru jako mihapiha. ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
mihapiha taky si říkám :-p :-p :-p nevim kterou z nevěst by mohlo zrovna tohle zajímat :-|
Odpovědět
Profilova fotka
myslím si, že existuje spousta chatů, kde se dají řešit podobná témata. Já nechápu, proč tady řešit jestli se ostatní holí nebo ne. Myslím, že nám všem je to naprosto jedno.
Odpovědět
Článek se načítá
mihapiha....pokud se chceš bavit na toto téma tak zajdi na wwwtečkadoktorkatečkacz ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Neprekvapilo by me kdyby se nejaka nevesta zeptala treba na holeni nohou ...ale na holeni ... to muze vazne napadnout jen chlapa, vim ze to v tehle dobe neni tabu a patri to k normalnim hygienickym navykum, ale resit toto mezi svatebnimi tematy se mi nezda vhodne
Odpovědět
AHA? tak to uz Edira je aj zato chlap? Vyhladaj si jej meno v diskusii, diskutovala temu parfemy. To sa mi na chlapa nezda! sorry! ]-( Mozno sa zle vyjadrila. Edira nabuduce sa opytaj: Aku kozmetiku pouzivat pri holeni na citlivu pokozku.
Odpovědět
Holky nejsem chlap! A ještě se jednou omlouvám, když jste to vzali tak osobně. Tímto ukončuji svou diskuzi
Odpovědět
Profilova fotka
freya2 nemusíš se hned rozčilovat můžete si svoje zkušenosti psát do IP jak vidíš tady se to téma neujalo ;-)
Odpovědět
mobina- ne eeee diky nechci ]-(
Odpovědět
proc by toto tema nemelo patrit mezi svatebni? vsak o svatebni noci budem vsechny nahaty a zalezi na kazde z nas, jestli bude oholena vsude nebo nikde.... nemyslela jsem si, ze holky z tohodle servru jsou tak pruderni :-| :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Teda nevím nevím... dneska málokterá čeká na "svatební noc".. a s partnerem si to už snad holka vyříká před svatbou, jestli ji chce oholenou nebo neE..
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslím,že neoholená snad už ani dneska žádná není ne??? :-) :-) :-) No a když už tak to jsou jen vyjímky ..... ;-)
Odpovědět
no tak to musím zareagovat. když se vám to nelíbí, tak sem nechodtě, my si s edirou všechno řeknem. :-D ediro: holím se. někdy použiju žiletku, někdy z toho mám pupínky, ještě jsem nepochopila princip kdy se pupínky objeví a kdy ne. už jsem mojemu ukradla i balzám po holení, a stejně je to naprd, jen pak pokožka voní jak chlap:-)) a taky používám dámský elektrický holící strojek, má strojek na trhání chloupků (ten nepoužívám) a holící planžetu - to je výborná věc, sice se občas pupínkům nevyhnu, ale je to bezopečné, neteče krev a dá se udělat sesřtih a vyholit pokožku dohladka. bohužel i tak někdy chloupky zarůstají. PS: praktikuju na všech nutných částech těla, i podpaží, to říkám proto, aby se prudérky z mého příspěvku neosypaly :-D
Odpovědět
Ahoj Holky: Taky vás nechápu. Přece žijeme 21. století a to, že si holíme přirození na tom není nic špatné.Někomu to vyhovuje a jinému zas ne. Přece jsme každá jiná. Ale proč jsi o tom nepovykládat. XPavlo já používám po holení Niveu po holení dámskou a je úžasná. Holky nebuďte přece takové puritánky!!! Od čeho máme přece internet, aby jsme pokecali ne? Zdraví Hanulenka
Odpovědět
Hanulenko, díky za tip - jsem líná si ho koupit, tak beru tu pánskou mojemu. ale asi do sebe zainvestuju:-) PS: koukám na ty odezvy a nechápu. jdu radši zpátky na living.cz, tam jsou dospělí lidi 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky :-D Jsem pruderka, toto tema bych nezalozila, stejne tak bych o nem mluvila jen se svymi dobrymi kamaradkami, ale nevadi mi, kdyz se o tom chcete bavit vy.Pokud vas to zajima, proc ne.Jen me to docela pobavilo :-) Ale nepohorsuje me to!!! :-)
Odpovědět
XPavlo jsem ráda, že tu nejsou žádné puritánky (i když vím, že to nemusí být všem příjemné). Ale jsme přece mladé, pěkné a každá máme své. :-)
Odpovědět
Alcatko ani já bych ho nezaložila, a asi bych ani neodpovídala, ale tyhle reakce :-. ty mě dostaly :-D a jestli mě naštvete, tak sem napíšu kde mám pírsing, a to už vás holky odvezou definitivně ]-( Alctako všimla sis jak se tady množí fotky svatebního prádla s luckou? :-D musí se bavit, jestli sem třeba někdy zajde ;-) hanulenko přesně tak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
xpavli, vsimla, ono je to takove vicemene svatebni, ze.Bez raminek, bezesve.Bile. Kde mas ten piersing? =-)
Odpovědět
To bys chtěla vědět ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Delej!!!!Sem jedno ucho :-S
Odpovědět
1
2
13
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?