Holky děláte někdo modeling?

Profilova fotka
Ahoj holky, děláte někdo modeling ? Já jsem se teď úplnou náhodou dostala k předvádění modelů na přehlídce jednoho butiku, ukecali mě, jestli bych nezaskočila za jednu modelku a musím říci, že mě to docela chytlo ... ;-) Na předváděcí molo jsem si rychle zvykla a fakt mě to bavilo. :-) Jinak já miluji fotky, takže mě dříve lákal spíš fotomodeling, ale i tahle přehlídka mě nečekaně chytla ... ;-) Dělat do denně, to bych nechtěla, ale tak jednou za čas si tak odskočit zapředvádět ... ;-) ... to si myslím, že by mě bavilo. ;-)
Odpovědět
1
2
9
Ahojky, ja se do toho ted taky dostavam a jsem nadsena. Prvni prehlidku jsem mela pred tydnem, kdyz me malovali a cesali tak jsem si rikala, tyjo, tohle je ta nejlepsi cast toho vseho, ale jak jsem vylezla na molo, to se neda popsat, byl to uzasnej pocit. No taky to beru ze si prividelam nejaky extra penize, ale zatim se mi dari vic nez jsem ocekavala. Takze preju hodne uspechu, rada se podelim o zazitky, az jich budu mit vic.
Odpovědět
Nezlobte se na mě, ale myslím si, že jste zatím v počátečním opojení, které může velmi rychle vystřídat krutá realita sobeckosti, ponížení, končící zacházením s Vámi jako s věcmi. |-| Ale to je jen můj mužský názor, takže můžete dělat, jako bych tu nic nenapsal. :-|
Odpovědět
mikkinnen: souhlasim... modeling na vyssi urovni dela z krasnych stihlych zajimavych holek neuroticke anorekticky...
Odpovědět
Profilova fotka
jj, přesně tak jak píše mikkinnen, modeling jsem dělala několik roků-začínala jsem ve 14.letech. Fotila jsem, předváděla na molu, točila reklamy...atd. Ze začátku se to líbí každému-je to jiný svět, práce je to nenáročná a ještě z vás udělají někoho jiného, pěkně vás nalíčí, učešou, za pár minut práce si člověk příjde na pár tisíc. Jenže za pár let to omrzí, alespoň mě: už jsem měla dost toho věčně lítat po castingách, kterých jsem měla několik denně, přehlídky byl zabitý čas, jelikož na molu byl člověk chvilku a neustále se na něco čekalo a pak zase nastal děsný frmol a vše honem, honem, focení: za čas mě to přešlo, vydržet fotit 1/2 dne ať v zimě fotit plavky nebo ve studii, kde na vás svítí celý den světla, není čas se najíst, napít, neustále házet úsměvy nebo pózy-pořád vše dokola a než se nafotí pořádná fotka, tak to někdy pěkně trvá...Člověk se musí pořád usmívat, být milý...atd. Nehledě na to, že občas se objeví nějaký borec, co by rád vyměnil něco za něco...A další mínus některé slepičky, co modeling dělají, myslí si, že když jsou miss bůhví čeho, že ostatní z nich musí padnout na zadek, holky jsou to většinou dost namyšlené, zahleděné do sebe, dělají si naschvály, bavit se s některýma dá tak akorát, která má bohatšího chlapa, kolik toho nejmíň snědla za den a jestli si má udělat světle modrý stíny nebo tmavě-fakt děs, běs. Samozřejmě, ne všechny jsou takové, ale člověk, aby hledal v kupce sena. Jinak panuje hodně velká rivalita, faleš... Už mě taky nebavilo to, že na vás všichni koukají jen jako na věc, prostředek k výdělku...atd. Jednomu se nelíbí, že jste moc vysoká, další řekne, že jste vysoká málo nebo málo hubená, tlustá, moc dlouhý vlasy, krátký...to se pak i odrazí na tom, že ne každý to unese a některým holkám to dost nabourá jejich představu o sobě samých. Modeling alespoň na nějaké slušné urovni se dá dělat v Praze, jinde to je úplně o ničem a nejlepší je vyjet ven a makat v cizině. S modelingem jsem skončila po dvacítce a pak dělala jen věci, které byli prestižní a více méně přez známé. Víc než modeling by mě bavil ten shon za tím-produkce, styling, choreografie. S drogami ani anorexii jsem se osobně nesetkala, ale některé holčiny tak úplně ready nebyly, ale samozřejmě žádná nikdy nic nepřizná.
Odpovědět
teda lendy, tvoje svatebni fotky jsem ted videla poprve x-) , moc pekny ;-) , tak uz je mi jasne, odkud mas tu vasen pro kosmetiku :-D ;-)
Odpovědět
Modeling je docela zlo. Mam nekolik spoluzacek z vysoke, co byvaly modelky. Nechaly toho, protoze uz to nemohly psychicky zvladat. Vetsinou mluvily o dost osklivem zachazeni - jako s veci. Rikali treba, ze se o nich pred nimi na castingu bavili jako "takovy drevo" nebo "jak se takova muze povazovat za modelku." :-S Moje kamaradka mela poruchy prijmu potravy, nerada se o tom bavi. Vypada, ze uz je to definitivne za ni. Sama ale pripousti, ze by ji nikdy nenapadlo tyrat se hlady, kdyby ji na castingu nerekli, ze ji teda berou, ale do tydne musi jit 10 kg dolu apod. Kolikrat ji pry fotograf rekl, ze je nemozne tlusta a fotky budou muset hodne upravovat! 8-( Prijde mi ta prace jako potupna a i kdybych mela o 20 cm min, nesla bych do ni :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda holky, já s vámi s s těmi negativy souhlasím, tedy z doslechu ... však proto píši, že by mě to jako živnost asi těžko bavilo ... :-| , ale třeba tak jednou měsíčně ... ;-) pro zpestření a dobrý pocit ... :-) Ehm a mimochodem, ani si nemyslím, že bych na nějaké profi měla :-D , tohle byla menší přehlídka a taky možná proto tam nebyly žádné namyšlené girls, ale fajn holky, fakt. ;-) A možná to bylo i tím, že to byly holky 25 let a více a ne žádné kariérychtivé puberťačky ;-) (nic proti nikomu !, ale přece jen to je také důležitý aspekt ... :-p ) Ale jak píše lendy, všude jsou výjimky ... 8-) A já mám, si myslím, dost velkou hrdost, :-p takže mně kdyby někdo řekl, že jsem moc taková nebo maková, tak bych jim s tím švihla, ať si najdou teda lepší a šla bych ... :-p ;-) Annka: Určitě dej vědět, až budeš mít další poznatky ... ;-) A přeji hodně štěstí ! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Modeling jsem dělala, ale nyní mám seriózní zaměstnání
Odpovědět
pomi: jako že modeling je neseriozní jo? :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
spíš bych řekla, že se nedá dělat pořád... dřív nebo pozděj je žena odepsaná a pracovní nástroj je tělo, za který člověk ručí jen do určité míry, je to věcí... řekla bych skoro štěstí, že někdo vypadá modelkovsky, není to zásluha většinou...jakmile se něcos tělem, potažmo vzhledem stane, je konec. Ale když budu umět třeba podvojné účetnictví, to můžu dělat i s hrbem a bradavicí, ne?:-)
Odpovědět
já si myslím, že není modelka jako modelka, taková Kurková má vystaráno až do konce života, i kdyby se jí udělala bradavice.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,souhlas,modeling dělám od 14a je fakt,že čím dál míň,opravdu člověk má málo času,všude tráví milion času čekáním,ať na castinzích nebo přehlídkých,focení,ničí se vlasy,trpí pleť,ale někdy je to hezké.Většinou však hooodně únavné a mnohdy dost málo placené.zdání klame,vypadá to strašně jednoduše,pěkný make-up,krásné vlasy,super hadříky,ale....ne jen ,že člověk někdy vypadá jako debil v make-upu,vlasech nebo má hrozné věci a tváří s,že jsou nejúžasnější na světě,ale taky fakt maká.každé focení je zdlouhavé,ve vedru,v zimě.... ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
mno, ze modelka maka je tedy silne slovo :-D :-D :-D chapu, ze cekani je unavne, ale praci ve ktere clovek fakt maka, bych teda hledala jinde ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No udrzet se na nohou po celodenni hladovce, aby se nenafouklo bricho, je prece drina :-D :-D
Odpovědět
tak to zas jo, to mas recht :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já si zkusila fotomodeling, anorexii...nikdy více. ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Já si sice modeling nezkusila, ale anorexii ano. Naštěstí mi brzy došlo, co je to za svinstvo a sebrala jsem se, to se ale těm holčinám většinou nepovede a ty konce jsou fakt blbý, minimálně si úplně rozhází metabolismus a mají veliké zdravotní problémy.. A občas mám pocit, že je to horší a horší, mladé holky šílejí po dietách a to hlavně kvůli těm vychrtlým modelkám, takže by se s tím mělo něco rychle udělat... :-( Ruce pryč od modelingu!
Odpovědět
Profilova fotka
pomi opět jsme se pobavila :-D . A zase jsi, jak vidím, vymazala fotky 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
maká mnohdy hlavně psychicky
Odpovědět
denisska, no tak to jsem si uz vubec nevsimla, to promin ;-) :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
anastazie a tob ty o tom musíš hodně vědět, co ;-) ? Souhlas 8-) .
Odpovědět
No ja si myslim, ze takove foceni je docela vycerpavajici, mela jsem moznost u par takovych byt jako pozorovatel a muzu vam rict, ze vysmivat se modelkam je pekne ubohe...jasne, neni to zadna intelektualni cinnost, ale je to povolani jako kazde jine a fyzicky opravdu narocne (predstava ze modelka hodinku nekde stoji a predvede par poz, to je fakt trochu naivita). Mam par kamaradek modelek a jsou to uplne v pohode holky a muzu vam rict, ze prave ony by se zadnemu jinemu povolani nevysmivali, protoze vi, jak pejorativne se o nich mluvi.
Odpovědět
gabbiko, ale tady se nikdo nevysmiva :-D pouze pisu, ze vycerpavajici praci (at uz fyzicky nebo psychicky) si predstavuju jako jinou profesi, nez tuhle ;-) a o intelektu uz vubec zadna rec nepadla.. .. vetsinou nepisu o vecech o kterych nic nevim, takze mi ver, ze o tyhle profesi vim vic, nez dost 8-) pouze a proste prezentuju jen jiny nazor nez nektere tady :-D
Odpovědět
Stazi, urcite to nebyla narazka na tebe, podle prispevku consti jsem pochopila, ze mas nejake sve zkusenosti...muj prispevek byl obecny, ale vyznel asi blbe.
Odpovědět
ne, v pohode, proste kazdy ma na tohle asi jiny nazor ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, já si myslím, že to teda zese taková pohodička není ;-) ... já jsem to sice zkusila jednou, ale byl to frčák, abychom se všechny stíhaly převlékat a na molu pořád někdo byl ... a taky mě potom docela bolely nohy. :-p Možná jak kde to taky mají zorganizované ... ono je to asi jako se vším ... nedá se vše házet do jednoho pytle ...
Odpovědět
Profilova fotka
to je fakt,já taky o tom vm hodně a každý z nás dělal něco jiného,tak asi tak :-D
Odpovědět
Já taky říkám, že makám, a to "jen" sedím u kompu a píšu diplomku, každej maká jinak, tak proč to zlehčovat.
Odpovědět
denissko, za tech zhruba 13let jsem teda stihla nasbirat spoustu zkusenosti (ne ze bych delala jen neco), at uz z jedne nebo ze druhe strany..:-) nezlehcuju, asi to proste a jen vidim jinak :-D :-D a uz mizim, zbytecne to tady zahlcuju, jen mi nedalo, se neozvat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
anastazie:já za deset:-)jen se každý setkal třeba s jinou kampaní,každá je náročná jinak,některá vůbec:-)a hlavně jsme každý individáulní:-)samozřejmě ,že je to nesrovnatelné s jinou prací,nicméně rozdílné obory se ani srovnávat nedají ;-)
Odpovědět
1
2
9
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?