Hľadám vhodné víkendové ubytko pre dvoch v Prahe

Profilova fotka
cau holky, chcela by som manzelika zobrat na vikend do predvianocnej Prahy. Viete mi poradit nejake vhodne ubytko pre nas dvoch, ale chcela by som aby to bolo v pesej dostupnosti do centra, nevadila by ani dlhsia prechadzka. Viem ze je tam milion hotelov, ale ja mam najradsej na doporucenie, co ste uz vyskusali a boli ste spokojne, tak aby sa to hodilo pre dvoch.... dakujem krasne za rady
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
ahoj janula17, pokud to chceš kousek do centra, bude to asi dražší. jinak ani na okraji to není špatné a je to levnější. a metro je dobře dostupné. jde to i na studentských kolejích, kde bývají hotelové pokoje. zkus třeba Jižní město, je tam kousek metro. L.
Odpovědět
janula skus hotel salvator na namesti republiky, je tam pekne, je to v centre a nie su velmi drahi :-)
Odpovědět
tak kukam celkom zdrazili, ale stale je to ok......webovka je salvator
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Hotel Troja na Praze 8, je s výhledem na Prahu, super! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, a něco levného v Praze, teda ne přímo ubytování na koleji a tak, chtěla bych tam vzít mamku do Národního a pak někde přespat a druhý den jet domů, bude to mít k šedesátinám, ale přece jen za dvoulůžák nehci dávat 3 tisíce... děkuji!
Odpovědět
apartmány bartolomějská 3, hned u národního divadla
Odpovědět
já bydlím v Modřanech, je to docentra ani ne půl hodinka, tak zkuste hledat tady. např. penzion Rodrigo, teď jsme tam byli v pizzeriii a bylo to tam příjemné.
Odpovědět
Doporučuji Vila Barbora u Pražského povstání v zapadlé uličce - křižovatka ulic Doudova a Lopatecká (alespoň si to myslím). Luxusní apartmá se vším všudy stojí 500kč za osobu na noc při obsazení dvěmi osobami. Pokud jsou tam 4 osoby, je to buď 400 nebo 450 kč. Nevím přesně, ale na stránkách to mají. Mají i levnější pokoje :-) Měla jsem tam teď ubytované v jednom apartmá rodiče a ve druhém sestřenici a sestru a mooooc si pochvalovali. Měli krásný výhled na Prahu. Na Vyšehrad je to coby kamenem dohodil. Navíc je to na trase metra C, tři stanice na Muzeum. Také se lze dostat autobusem na Podolskou vodárnu a jste u Vltavy. Do centra je to pak pár stanic tramvají, záleží kam chcete. Našla jsem je asi dva měsíce zpátky, když jsem zběsile hledala ubytování, podmínkou bylo apartmá s kuchyňkou, ale všude na mě vyskočila cena přes 2000kč =-) ! Zařízení je nové, krásné a jednání na jedničku. Skoro to vypadá, že jim dělám reklamu! A vlastně jo, protože to tam bylo opravdu hodně pohodové a spokojenost po všech stránkách :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
Ahojte :-) vedeli by ste mi doporucit nejaky penzion resp. hotel v Prahe, ktory nie je velmi drahy a nebol by ani daleko od centra? Chceli by sme ist na taky predlzeny vikend, t.j. 2 noci Dakujem za tipy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
haloo baby, ziadne tipy?? =-) :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
hanculka • Včera ve 20:11 Ahojte dievčata, nevie mi niekto poradit pekny hotel nedrahy v centre mesta v Prahe? Ďakujemmmmmmmmm meandra • Dnes v 09:11 Obávám se, že v centru Prahy žádný nedrahý hotel neexistuje.Někde asi budete muset slevit, buď bude drahý a v centru, anebo cenově přijatelný, ale na okraji Prahy. meandra • Dnes v 09:13 Mrkni na odkaz http://www.praha-hotel.cz/praha-levny... hellunka • Dnes v 09:55 hanculka - doporučuji bookovat, zajišťovat a platit přes net, je to levnější. Známý byl takhle v TOP Hotelu (Pha 4) za krásnou cenu, hotel mu doslova vyrazil dech, za tu cenu tohle nečekal. A tak si chtěl na recepci zamluvit nocleh na další měsíc. Cena byla více než dvojnásobná, a samotný personál mu doporučil to řešit přes net - ale ne web hotelu, ale snad hotely tečka cz.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?