Harman-Art. Máte zkušenost s jejich bižuterií?

Jaké máte zkušenosti s jejich bižuterií, jak rychlé jsou dodávky, jak jste s ní spokojení? Měly jste jejich bižu na svatbě?
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, mám od nich dvě soupravy, jednu jsem si nechala barevně "upravovat" a dodávka byla do cca 2 týdnů. Svatba mě teprve čeká, takže uvidíme ;-) Jinak žádný problémy nebyly-vypadají úplně přesně jako na internetu.
Odpovědět
Profilova fotka
marci, m24 si nechala dělat na zakázku bižuterii.Nevím jestli je to od Harman-art,zkus jí napsat do IP a zeptat se.Moc si tu firmu chválila.Ten nahrdelník má vyfocený v albu,tak tam kdyžtak jukni ;-)
Odpovědět
marci, já si od nich objednala bižu, protože jsem nedávno dostala knížku o korálkování a tak jsem chtěla z blízka prozkoumat, jak je to vyrobené. Přišlo to hodně rychle a vypadá to moc pěkně a navíc je to fakt snadné na výrobu, hned jsem to zkoušela a za dvě hoďky je práce sakumprásk hotová. Na netu je hodně šopů s korálkama a můžeš si tak sestavit náhrdelník dle svých představ. Ale jinak je ta bižutka levná, takže se i vyplatí si to objednat, když časově nestíháš...
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem s nimi naprosto spokojená-do týdne jsem objednávku měla doma.Můžu jen doporučit. ;-)
Odpovědět
Ahoj Marci, já jsem si od nich objednávala náhrdelník a naušničky.S paní jsem komunikovala přes mail a byla moc ochotná.Objednala jsem si to v pondělí, ve čtvrtek mi napsala maila, že mi to posílá a v pátek jsem měla všechno doma a v pořádku a dostala jsem ještě malý dáreček.Byla jsem moc spokojená, takže vřele doporučuji. ;-) :-)
Odpovědět
macik: prosim tě, můžeš mi napsat do IP internetové stránky, kde jsi sháněla ty korálky? Všude sháním perličky různých velikostí v barvě šampaň, ale nemůžu sehnat. díky :-D
Odpovědět
MOhla bych taky poprosit do IP ;-) ???
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já taky byla spokojená. Objednala jsem toho víc a nosím to i v civilu
Odpovědět
Jé to jsem ráda, že ohlasy jsou veskrze kladný. takže na to večer sednu a asi si tam bižu taky objednám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si nechala dělat sadu na zakázku. Spokojenost veliká. Paní majitelka moc ochotná, poradí pomůže. Když zjistila, že bydlí ve stejném městě jako já, přivezla mi sadu až domů. Ohromný servis. Můžu jen chválit, chválit a zase chválit.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si nechala dělat korunku. měli jen do bíla a já chtěla ke krémovým šatům. Ta slečna mi to navrhla, asi dvakrát mi volala. pak to poslala do výroby a ještě poslala foto, jestli se mi to líbí a může to poslat. Fakt ochota a osobní přístup, to se cení! její fotky má myslím i na svých stránkách.
Odpovědět
Ahoj marci, dneska jsem dostala svou objednávku. Maximální spokojenost!!!!!!!! Můžu jen doporučit. Všechno vypadá ještě o 100% líp než na internetu :-) :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Holky, prave mi byla dorucena bižu od nich a je nádherná! Spadl mi kámen ze srdce, vypadá to opravdu bezvadně a jak píše arco, ještě líp, než na netu :-) . Takže doporučuji!!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
neobjednávala jste některá něco v poslední době zde? Potřebovala bych do vlasů nějakou ozdobu - ne čelenku - nemáte některá zkušenost, fotky a podobně?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
S němi žádné, ale jestli můžu doporučit já si kupovala bižu tady http://www.sperky-image.cz/soupravy-s..., došla mi za dva dny a byla jsem spokojená jak s kvalitou s cenou, tak vzhledem. Šperky nosím i teď rok po svatbě a vůbec nezčernaly.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?