Fotokniha - výhody a nevýhody

Profilova fotka
Ahojte, našla jsem jen starší diskuze na toto téma, proto otevírám znovu. Vy, které jste si nechávali dělat svatební fotoknihu, mohli byste se podělit o své zkušenosti? Na co si dát pozor při výrobě/objednávce? Od které firmy jsou knihy nejlepší? Jaké máte celkově zkušenosti s fotoknihami?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, doporučuju CEWE fotokniha (najdeš na internetu), sama si to v programu navolíš kam jakou fotku, jaké pozadí, texty a jen odešleš a pak ti přijde hotová. Dělala jsem si už takhle 4 fotoknihy a jsou super! :-)
Odpovědět
Taky doporucuji CEWE - jednoduchy program a perfektni kvalita. Knihy z dovolenych mam na matnem fotopapire a je to nadhera. Fotky z celeho roku a momentky davam jen na digitalni tisk a je to taky moc pekne. Knih mam uz asi 10 a jsem moc spokojena. Co jsem videla knihy treba od Bontia a podobne, tak to byla katastrofa, sice staly par korun, ale nestalo to za to. Cewe je drazsi, ale stoji to za to.
Odpovědět
Profilova fotka
@july17, @kacenkakaca Ještě bych měla dotaz, jaký máte druh papíru (july17) , jakou vazbu a jakou velikost?
Odpovědět
Profilova fotka
, @mofa81 Hmmm, myslím, že taky na matném fotopapíru. A pro mě je nejlepší velikost A4, buď na výšku, nebo i na šířku. Ale dělají různé.
Odpovědět
My mame na sirku, a4 a lesk, tvrde desky - doplatila jsem si za kvalitnejsi papir. Jinak mam dve knihy (jednu jsem nam udelala ja z profi fotek, druhou jsem dostala k narozeninam od svagrove z jejich fotek). Je super si zvolit velikost fotek - nektere mam pres celou stranku, jinde mam 6 malych na strance... Album udelam z fotek z fotokoutku a promitani ;-)
Odpovědět
Já si dělala na Rajčeti a tím, že jsem jich dělala několik v průběhu několika měsíců jsem nasbírala slušné slevy :-) Líbilo se mi zpracování i program - lze zvolit font pro popisky, vkládat fotky na výšku i na šířku v různých kombinacích, okamžitě se ukazuje/aktualizuje konečná cena (podle počtu stránek a vazby) atd. Je tam slušnej návod a jakmile člověk zjistí, co a jak, tak se jen tak neodtrhne :-) Hlavně se mi líbil ten přebal - vypadá to opravdu luxusně (v přední desce je vyříznutý čtverec a za ním fotka), vyjímá se dobře na polici jako obraz. Je ale fakt, že ten přebal pak leze trochu víc do peněz :-) Čtvercový formát mi vyhovoval hlavně kvůli fotkám přes celou stranu - šlo dát jak fotku na výšku, tak na šířku (samozřejmě s tím, že se kousek vždy ořízne). Jinak, co se týká pozadí, tak grafici nezamrzli v devadesátkách, takže je to decentní a vyniknou fotky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?