Druhá svatba. Ano či ne?

Ahoj,chtěla bych se vás zeptat,jak už napovídá název,jestli druhou svatbu.Vím že je to věc čistě moje,ale i tak bych ráda znala názor vás druhých.První manželství mi nevyšlo,oba sme byli mladí a praštění a do všeho se hrnuli.Sice sme měli svatbu se vším všudy,ale prostě nám to nevyšlo.S mým aktuálním přítelem sme spolu 5 let a o svatbě už sme mluvili,ale pořád si nejsme tím definitivně jistí,jestli ano či ne. Naše děti se znají,sdílíme spolu 4 roky společnou domácnost,ale i tak...
Odpovědět
@maky_hara Ahoj, je jasné, že rozmyslet si to musíte nakonec vy, protože jenom vy víte, jak to s váma je ;-) Ale já za sebe říkám- proč ne? I tady je spousta holek, co do toho jdou podruhé. A jestli ještě váháte, není přece nutné chvátat. Nechte to uzrát a až dojde ta správná doba, poznáte to sami :-)
Odpovědět
Hmm, taky nad tim obcas premyslim a jednoduse nevim, jestli bych do toho znovu sla. Nejake extra vyhody mi to neprineslo :) Ale vzdycky si vzpomenu na moderatorku Marcelu Augustovou, ktera je vdana potreti a rikam si proc ne? Dyt je jedno, jestli budes rozvedena jednou nebo dvakrat :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj ja som tiez rozvedena uz 6 rok a mala som tiez taku dilemu ako ty.prve manzelstvo mi nevyslo ale dva roky po rozvode som si nasla priatela a to mam aj dcerku s prveho manzestva.priatel ju prijal ako svoju a uz takto zijeme spolu pomaly stvrty rok a na buduci rok sa berieme.myslim ze je to na kazdom ako sa rozhodene.ale pokial si rozumiete a mate sa radi tak preco nie?drzim ti prsty :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?