Doporučte v Praze dobrého obuvníka

Ahoj, zakládám tohle téma, protože dnes najít dobrého obuvníka, to je jako výhra v loterii. Měli jsme u nás v ulici takového šikovného pána, který byl ze starých okopaných bot schopen udělat nové. Měl takovou hmotu, kterým zacelil špičky i podpatky a nebylo to vůbec vidět. Zejména to platí třeba pro bílé boty, které si vezmu jednou na schody do Metra, nebo na dlažební kostky a můžu je vyhodit. Ten pán bohužel zmizel neznámo kam a od té doby ne a ne najít někoho podobně šikovného. Od něj podpatky byly téměř nezničitelné, kdežto když jsem si nedávno nechala dělat v Globusu podpatky, tak jsem za jejich výměnu dala 200,- a na bílé boty mi dali podpatky žluté...prý jiné neměli :-| a navíc po jednom chození mi upadly.. :-p Za jakoukoliv radu předem dík ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já si nechala už několikrát opravovat boty v jungmannově, skoro na roku s vodičkovou. přijde mi, že jsou tam celkem šikovní. opravovali mi opatky, podráželi příteli kožený podrážky, přišívali mi pásky na balerínách, všechno zatím dobře drží.
Odpovědět
Profilova fotka
já můžu doporučit opravnu obuvi v Kobylisích je to mezi stanicemi Kobylisy a Ládví, ulice Čumpelíkova. Není to rychloopravna, jako v nákupních střediscích, což považuju za hodně velké plus. Ale jestli by ti udělali nezničitelný podpadky nebo spičky nedokážu zaručit :-)
Odpovědět
díky :-))) sluni01: jéé díky, tam zajdu, mám to blízko, pracuji u KD Krakov ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
gabikri: dej vedet, jak jsi tam byla spokojena, doufam, ze budes :-D
Odpovědět
Profilova fotka
gabi: sem blbka :-D jeste sem ti chtela rict, ze na jednom rohu je bazar s kocarkama a na druhem hospoda a vchod je zezadu budovy...
Odpovědět
sluni01: snad to najdu ;-)
Odpovědět
Mám dobré zkušenosti se ševcem v Jungmannově - možná je to týž, co myslí michvon? Je to takové schované, jde se dlouhou chodbou dovnitř domu, ale pan mistr (není tam vždy, někdy je paní) je fakt šikovný, upravil mi teď třeba kozačky na moje tlustá lýtka :) a není to vidět, vypadají sice trochu jinak než z výroby, ale prostě ne jako přešité, ale jako úmyslně takové.
Odpovědět
Profilova fotka
kamila, jojo, to je on
Odpovědět
Holky a když jdu od Tesca tak je to po pravé, nebo levé straně ? ;-)
Odpovědět
Tedy jako směrem od Tesca...myslím od Jungmannova náměstí.
Odpovědět
Profilova fotka
od jungmannova náměstí je to na levý straně, poblíž český spořitelny
Odpovědět
gabi, ja si davam vsechny boty uz leta spravovat na Tylove namesti (stanice IP Pavlova), dokonce jsem si tam jednou dala boty a zapomnela jsem na ne, byly tam snad rok a porad je meli :-D
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?