Domácí barvení vlasů - ano nebo radši ne?

Profilova fotka
Ahoj holky, nedávno jsem si nechala svoje odbarvovaný vlasy přebarvit zpátky na tmavo, protože jsem je měla zničený šíleně. Jenže kadeřnice mi na vlasy dala barvu s červeným podtónem a mě ani přítelovi se to moc nelíbí,i když to je hodně neznatelný. Chtěla bych se obarvit doma sama, nemáte nějaký typ na barvu? Zaujaly mě ty nové pěnové, nemá nějaká zkušenost? Nebo bych si radši měla dojít ke kadeřnici?
Odpovědět
1
2
@phuskova Pokud s tím nemáš větší zkušenosti, jdi rozhodně ke kadeřnici. Znám pár holek, co se snažily ušetřit za kadeřnici a pak s pláčem stejně skončily na kadeřnickém křesle.
Odpovědět
Profilova fotka
@cherokee86 No já se za "mlada":D barvila sama doma, až když sem se rozhodla být blond,tak sem šla ke kadeřnici kvůli barvení...ale je fakt, že prostě se tím hodně ušetří no..a člověk má z reklam pocit, že ta barva se snad i sama skoro nanese :)
Odpovědět
Profilova fotka
Na melíry chodím ke kadeřnici, ale dříve jsem se barvila doma. Mamču taky barvím doma klasickými barvami a je spokojená. A kamarádku barví tmavou barvou přítel, teda teď už manžel - používají od palette ty smívatelné šampony v krabičce, co by neměly být agresivní a drží kolikrát déle než barva. Tím samým barvím babču a tchýni a jsou taky spokojené. Tento týden jsou zrovna v akci v tetě a rossmannu, tak tam jdu dnes koupit babině.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky barvím sama doma. Jen někdy barva na obalu krabičky neodpovídá výslednému efektu ]-( S tou pěnovou zkušenosti nemám. Mám osvědčené značky a odstíny, tak radši neexperimentuju...
Odpovědět
Profilova fotka
@evly @kitinka76 a jaky máte osvědčený značky? Já se právě bojím toho výslednýho odstínu, chtěla bych středně hnedovu,takovou do čokoládova a právě nevim,jaký odstín zvolit..
Odpovědět
Profilova fotka
@phuskova rozhodně bych to nechala na kadeřnici, mně se zase domácím barvením povedlo získat místo hnědý barvy černou (chtěla jsem po rozchodu nějak přeplácnout červenou), vypadalala jsem jak mrtvola, 4 roky jsem se trápila a vypadala jako blbec....a kadeřnice ze mě za tři hoddiny času, 10 centimetrů vlasů a 850 korun udělala zase rudovlásku tak, jak jsem byla od svejch cca 17 roků zvyklá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@phuskova jak píše @mon_88017 , hnědá často chytne tmavší. Takže spíš volit světlejší hnědé odstíny. Já si kupuju jen barvy od Schwartzkopf, jednou jsem si koupila ohnivě červenou Londa a měla jsem hlavu jak pomeranč!! Hrůza, tenkrát mě vůbec nenaštvalo, že se tak rychle vymyla!! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@kitinka76 koho by tenkrát napadlo že po wellaton-SVĚTLE HNĚDÁ budu mít ty vlasy ČERNÝ 8-) hehe, si živě pamatuju, jak sem seděla na schodě v kuchyni, brečela, že takhle nemůžu do práce a uvažovala o sebevraždě oběšením na pásku od županu na sušáku na prádlo u nás za bytovkou :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:DD Aha :D No tak já vám nevim...:) Já totiž bydlím v pb jen asi 5 mesíců a neznám tu žádný kadeřnice,takže anio nevim kam jít :D
Odpovědět
Profilova fotka
@phuskova my většinou ty palette color and gloss nebo v žluté krabičce ty color shampoo, ty používám na tchýni tmavě červený a na babinu světle-středně hnědou, chytá to trochu tmavší než je na krabičce, záleží na tvé barvě, já měla blond, dělala jsem si hnědou podbarvení a taky mi to chytalo skoro do černa. Takže volit světlejší odstín, ale je jich hodně, zrovna jsem před chvílí vybírala v drogerce pro babinu středně hnědou.
Odpovědět
Profilova fotka
@phuskova i kdyby se to nepovedlo, do svatby to změníš :-D ale my vždycky v pohodě a ten přeliv - šampon používá právě i kamarádka, která se nikdy nebarvila a krásně jí to zvýraznilo vlasy a přidalo na lesku. Zvolit vhodný odstín a jinak bych se toho nebála.
Odpovědět
Profilova fotka
@evly No právě - zvolit správný odstín ,to je ten kámen úrazu..já právě v černé vypadám jak z Adamsovy rodiny (experimenty vmládí), takžeto vim že nechci...líbí se mi barva, co m áteď Olga lounová nebo co měla nedávno Kylie Minogue, než se zas vrátila k blond...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@phuskova zkus přes tohle :-) http://www.palette.cz/zvolte-si-svuj-... třeba to pomůže
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.kylie.com/wp-content/uploa... či http://img.ahaonline.cz/img/18/full/9... ale to asi svede jen akdeřnice asi co :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já to mám jak kdy. Mám černou barvu, takže to barvím jednou měsíčně a občas se mi enchce běžet ke kadeřnici, tak si to barvím sama těma žlutým šamponama od Palette. Nicméně bacha na ně, používala jsem čokoládovou a vlasy jsem měla černé. Te´d používím modročernou, ale už se děsím, až to někdy bucdu chtít změnit:(
Odpovědět
já používám šampon od Palette. kadeřnice mi říkala, že pokud mi to dobře obarví vlasy, tak raději používat toto. neškodí, tak jak barvy. na melíry jsem chodila ke kadeřnici.
Odpovědět
Nikdy bych si neobravila vlasy doma už jen z toho důvodu, že už i tak potkávám dost často na ulici slečny/ paní, které mají naprosto otřesně nabarvenou hlavu, ale hlavně že "ušeří". Ikdyž pokazit vlasy může i kadeřnice, ale přece jen, měla by tomu rozumět
Odpovědět
Profilova fotka
@mon_88017 :-D :-D jednou u nás zvoní zvonek, brácha otevřel a slyším JEŽIŠ KUŘE!! Dojdu ke dveřím, tam ubrečená kamarádka s kanárkově žlutýma vlasama. Prý ať jí zajedu koupit jakoukoliv barvu, protože kuřata do obchoďáku nepouští :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@phuskova Já zase s blond vypadám jak laciná ku*va :-S
Odpovědět
Profilova fotka
@krizecek Ještě nikdy jsi nešla od kadeřnice s pláčem, na hlavě příšerný květák?? Já jednou odmítala měsíc sundat kšiltovku :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Mě taky přijde, že kolikrát to kadeřnice dokážou zmšit víc, než když si to dělám doma sama. Navíc já teda na ulici nepoznám, kdo si to barvil sám a na kom se vyřádila kadeřnice, naopak si myslím, že většina těch paní má nějaké to "voživení" od kadeřnice. Navíc pokud mám jednolitou barvu vlasů a svoje vlasy světlejší, tak dobarvit odrosty není žádné umění teda....
Odpovědět
@kitinka76 já jsem si nikdy nebarvila vlasy, takže ne nešla:D Ale vím co mi říkala kamarádka, která je právě vyučená kadeřnice, že někdy se nestačí divit v jakém stavu k ní přijdou holky, které si nechaly barvit vlasy u kadeřnice, takže si tě umím stou kšiltovkou představit:D a co ti s vlasama udělala?
Odpovědět
Profilova fotka
@krizecek No, chvíli jsem nosila kšiltku, pak mi to spravila kámoška co se učila na holičku (od té doby je moje dvorní kadeřnice a bude mě česat i na svatbu) a hlavně už se nikdy nevrátila do toho salonu, kde mi ten květák udělali!!
Odpovědět
@kitinka76 to mi připomíná když jsem šla jednou zastřihnout konečky také do jednoho salonu (měla jsem vlasy do půlky zad) a přišla jsem s vlasy nad ramena..Tenkrát jsem tu holičku tak seřvala, že se zřejmě zmýlila v povolání:) Ale mně také pořád stříhá kamarádka..Ale je to hrůza
Odpovědět
Profilova fotka
@kitinka76 náhodou, ta kuřecí žlutá vypadá dobře.....bohužel jen na kuřeti :-D chudák kamarádka ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evly jojo, color and gloss, to jsou snad nejlepší barvy, co jsem měla, na moje vlasy chytají nejpodobnějc jako na paní na obalu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já se už roky barvím zásadně doma, používám obyč Palette a vlasy jsem si ještě nezničila (a to je mám po zadek) - viz album, i před svatbou jsem se barvila sama. Akorát barvení doma je ze začátku prostě metoda pokus-omyl, taky jsem si tím prošla - úplně první barva měla být tmavě červená, ale na mé blond vlasy mi chytla jako tmavě fialová :-D Ale naštěstí se to postupně vymylo do míň kolotočového odstínu a další červená už chytla hezky červeně, ovšem jen Palette, Londa mi třeba nechytá vůbec. Pak jsem se jednou jedinkrát šla barvit ke kadeřnici a odešla s odrosty v odstínu "liška v říji" - takže nikdy více. Co tím chci říct - barvení je vždycky trochu sázka do loterie a to i u kadeřnice (i když tam je to trošku víc na jistotu). Takže přeju odvahu, @phuskova - ať se rozhodneš jakkoliv ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju za názory....dospěla sem k závěru že...slečny co se barvíte doma, nechcete mě nějaká přijet do příbrami nabarvit?:)) Já se toho bojím :D Ale ne,asi do toho mězi svátkama půjdu, a když se to nepovede,tak budu tvrdit, že to je jen variace na silvstrovskou párty :-D Barvu sem si vybrala buď normální zlatavou hnědou nebo mokka hnědou (nevím jestli už není moc tmavá) od palette a nebo tu novou pěnovou hnědou od palette..uvidím,do čeho se mi bude chtít jít... a když tu píšete jak u kadeřnice ste dopadly strašně, tak kdysi moje kamarádka si byla nechat udělat na tmavých vlasech "lehoučkej blond melír) a přišla proužkovaná jak vosa :))
Odpovědět
@phuskova ahoj, já doporučuju casting od loreal, neni tam amoniak a zároveň je tam barvy dost, aby obarvila celé vlasy a nepotřebuješ dvě balení. Na jednu věc si ale dej pozor- pokud chceš světlejší vlasy než teď máš, tak to doma nezvládneš. Barva barvu neumí zesvětlit, musela bys ke kadeřnici na stažení barvy a pak teprve barvení..Já si barvím doma vlasy, páč chodím do dost drahého kadeřnictví na stříhání a nechce se mi za barvu tam tolik dávat. Ačkoli je můj kadeřník na barvy z drogerie dost alergický, tak se mu moje barva líbí a vlasy neničí..
Odpovědět
Profilova fotka
@danaruj Já je chci právě ztmavit (tu mám fotku blond,ale teďka už mám světle tmavý vlasy s červeným podtónem a potřebuju se zbavit toho podtónu právě:/ ) ok,kouknu i na ten loreal :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?