Dobrý gynekolog v Praze. Poraďte

Hledam dobreho gynekologa-gynekolozku v Praze.Prosim poradte.
Odpovědět
1
2
6
Ja chodim na polikliniku Arbesovo namesti - je to v ulici Pavla Svandy ze Semcic a jsem tam spokojena. Hlavne dodrzujou objednaci casy, takze nesedim jak trotl hodinu v cekarne. Je tam doktor i doktorka a oba jsou v pohode.
Odpovědět
dekuji zirafko :) a nevis jestli prijimaji nove pacientky?
Odpovědět
Nevim, jmenuje se to Ambulance u Arbesa a doktor se jmenuje Cerny :-)
Odpovědět
jsi zlaticko,dekuju x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, ja som si zaplatila rocny program v spolocnosti Sante, 1800,- Kc, najprv ma to mrzelo, ale ked som tam bola na prehliadku, vobec nelutujem a urco buduci rok si zaplatim zas. Neda sa porovnat starostlivost, vybavenie - aspon s doposial mnou poznanymi gynek. Alebo sa da aj jednorazova prehliadka za myslim 390,- Kc. ;-)
Odpovědět
momice a to je kde ??
Odpovědět
Profilova fotka
www.gynekologie-praha.cz, jsou tam dvě doktorky, Mazánková a Haberlová (ta je tam krátce) - 1000 ročně, a je v tom všechno. Pro těhulky neomezenej počet utz, konzultace mailem, posílání receptu poštou, prostě paráda. Nemůžu si to vynachválit.
Odpovědět
holky dekuji,na Vas se muze clovek obratit kdykoliv... divala jsem se na Sante i na Gynekologie-Praha,ted se rozhoduji....ale moc mi to pomohlo,dekuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zuzulik, byla jsem v Sante jednou, ne tedy na gynekologii, ale s mocovym mechyrem a musim rict, ze se to s beznymi ceskymi poliklinikami neda srovnavat, byla jsem velmi mile prekvapena. Byli velice mili, prijemni, profesionalni, mela jsem opravdu pocit, ze jsou tam pro me, ne ze je otravuju. A kdyz jsem potrebovala vysetreni na ultrazvuku, sla jsem na nej hned, bez cekani, jen do jineho patra, ne buhvi kam buhvi za kolik dni. A po nekolika dnech mi dokonce volali sami domu a ptali se, jestli uz je to dobre! Takze pokud ti neni lito penez, urcite doporucuju. (Mela jsem to zadarmo, protoze byvaly pritel mel nadstandardni zdravotni peci i pro "rodinne" prislusniky v ramci zamestnaneckych vyhod.)
Odpovědět
a chci se zeptat ten poplatek v sante jak psala momice je jenom za gynekologii nebo za vsechno na jeden rok..dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem s Dr. Mazánkovou moc moc moc spokojená. Vřele doporučuju.
Odpovědět
pepibubu: já jsem spokojená s Dr. Haberlovou, je hrozně milá :-) akorát jsi zapomněla napsat, že těhulky musí platit 5000 Kč..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Zuzulik, tak ja se taky hlasim k Sante. Chodim tam uz asi tri roky (porad ke stejnemu doktorovi - dr. Cerny). Vzhledem k tomu, ze se hrozne bojim zubare, tak tam chodim i k zubari a jsem taky spokojena. Jen je nevyhoda, ze kazdy specialista je placeny zvlast, takze ja platim tech 1800 dvakrat. Kdybys chtela nejake podrobne info, tak ti muzu poslat IP, at to nevypada, ze tu delam reklamu :-)
Odpovědět
Ahoj domnívám se, že poplatek v Sante je vždy na danou oblast... nám zaměstnavatel hradí paušál na praktický lékaře ... S gynekologií nemám zkušenosti, ale praktický lékaři jsou fajn.... Myslím, že poplatek 1800,- je pouze na gynekologii
Odpovědět
Profilova fotka
katya nezapomněla, já těhu nejsem, tak tohle nevím.... no ale za tu péči to stojí :-)
Odpovědět
zuzulik: gynekologii-praha si rovnou škrtni. také jsem se tam chtěla přehlásit, protože chci změnit gynekoložku z důvodu nespokojenosti, takže jsem tam volala před týdnem a mají plno - nové pacientky nepřijímají ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
pindruška no je pravda že já už tam jsem skoro tři roky.... holt jsou dobrý,no :-)
Odpovědět
pepibubu: já taky ne, ale zaujalo mě to, když jsem se tam k nim hlásila. já jsem tam od ledna, to ještě brali...
Odpovědět
pepibubu, katya: mně řekli, ať se zeptám v září. tak snad to s tou svojí doktorkou nějak "doklepu", i když tam půjdu znechucená ;-(
Odpovědět
já můžu doporučit Dr. Clebečka, má ordinaci na P4, na Chodově http://www.gynekologie-porodnictvi.cz Chodím k němu už 4 roky a nemůžu si ho vynachválit. Ale taky nevím, jestli přijímá nové pacientky :-(
Odpovědět
holky, já vám nevím, všude kam jsem volala na gyndu, tak mají plno. Chtěla jsem do gyncentra (na doporučení kamarádky) a tam mají také plno. Do online 24 (tam jsem dostala tip z gyncentra) jsem volala, tam by mě hnedka vzali, ale sestra na gynekologii byla velice neochotná. Tak já vám nevím....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, ano ten poplatok u Sante 1800 je zvlast na zubne, zvlast na gynek, zvlast ocne atd. Priblizne program pre vsetky oblasti stoji cca 1000 mesacne, to sa mne uz nevyplati, som v podsate zdrava a nemam ziadne problemy. Staci, ked zavolas na ich linku.... podrobne ti povedia ake maju podmienky. Priatel ma program v spol Medicaver a tiez si chvali, ked mi skonci moj program, asi pojdem tam, budem tam mat zlavu - zaplatim 4000 tisic na rok, ale komplet.... Skutocne, neoplyvame peniazmi, ale na tieto veci ich nelutujem.
Odpovědět
zuzulik, zkus se mrknout na http://www.psychosomatika.cz/psy_01.a... tam chodim ja a jsem spokojena, neco se tam na rok plati (ale fakt malo, ja jsem zvykla platit za kazdou nastevu u doktora, tak tohle mi neprijde...a nelekni se te psychosomatiky, tohle je regulerni gynekologie ;-) )
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Tak já dnes volala do gynekologie Praha a už o5 berou . Jdu tam příští týden, neboť má gynekoložka je na mateřské a stejně jsem nebyla moc spokojená
Odpovědět
Já si nemůžu vynachválit pana doktora Homolu na Chodově. www.fastmed.cz Objednává na čas, nečeká se, vše velice ochotně vysvětlí, dbá na prevenci, u vyšetření je přítomná sestřička, ordinace nová a čistá. Myslim, že dřív dělal primáře na gyndě v Benešově, takže zkušenosti taky budou.
Odpovědět
Profilova fotka
Sice tady řešíte dobrýho gynekologa v Praze, ale neznáte dobrýho v Hradci Králové? Moje zkušenosti nic moc :-( , tak bych opravdu ráda našla nějakýho doktora nebo ještě radši doktorku. Dík moc za tip P. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda peti zajdi si do sanusu tam jsou pry vyborni vsichni doktori... ;-) svoji dr. doporucit nemuzu je to hodne flegmaticky clovek a shanim noveho gyn.
Odpovědět
Profilova fotka
Čauky Verusinku, jsem ani nečekala, že se někdo ozve. Aspoň mě tahle debata uklidnila, že sehnat dobrýho gynekologa fakt není jen muj problem. Nejdřív jsem chodila k jednomu dr., fakt zvláštní člověk :-( , teď k doktorce a ani ta neni nic moc. Nic moc neřeší, o nic se moc nezajímá. Proto by to chtělo změnu ,ale konečně kvalitní ;-) . Zkusim se pozeptat po tom Sanusu, tam jsem nebyla. Co jsem zkoušela obvolávat, tak už nikdo nebere, děs ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
já chodím do Gyncentra v Hloubětíně a jen doporučuju, jinam bych nešla, vše čisté, doktor úžasný, skvělý servis, platím 600 ročně
Odpovědět
cechtek: do Gyncentra v Hloubětíně jsem chtěla chodit na doporučení kolegyně, ale bohužel neberou nové pacientky :-S
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?